Şimdi Ara

Full Moon Parti'ye Gidiyoruz (30.01.15 - 15.02.15)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güncelleme

Selamlar,
    Bu geziyle alakalı olarak tüm otellerin ve uçakların rezervasyonlarını tamamladık ve ödemelerini yaptık. Özetle;

30.01.2015 THY TK64 Sefer Sayılı uçakla Bangkok'a uçuş. 31.01.2015 Bangkok'a varış. (Gidiş - Dönüş 1700 TL)
    31.01.2015 Airasia uçağı ile Koh Samui uçuşu. (125 TL)
    31.01.2015 - 03.02.2015 ve 04.02.2015 - 06.01.2015 5 gece Samui Verticolor konaklama (590 TL)
    03.02.2015 Full moon için Phangan'a geçiş. (Yaklaşık 50 TL)
    06.02.2015 Samui - Phuket geçiş (Yaklaşık 100 TL)
    06.02.2015 - 12.02.2015 The Crib Patong 6 gece konaklama (740 TL)
    12.02.2015 Airasia uçağı ile Bangkok uçuşu (105 TL)
    12.02.2014 - 15.05.2015 Woraburi Sukhumvuit Hotel 3 gece konaklama (240 TL)
    15.02.2015 TK65 uçağı ile İstanbul dönüş.

Tüm uçak, ulaşım ve konaklama bedelleri toplamı 3650 TL tuttu.

Selam arkadaşlar.
    dogangoxel ve ben 30 Ocak 2015 çıkışlı 14 veya 15 Şubat 2015 dönüşlü 3 Şubat'da ki Full Moon Parti'yi de içeren Koh Samui - Phuket - Bangkok gezisi yapacağız. İkimizde daha önce Tayland'da bulunduk. Geziyle alakalı 1-2 aydır planlama yapıyoruz. Özet gezi planı aşağıda mevcut. En fazla iki kişi daha gezi programına dahil olabilecek. Gezide bölgelerin popüler yerleri de dahil olmak üzere özellikle o bölgenin hala bekaretini koruyan bölgelerinin gezilmesi ve keşfedilmesi öncelik olacak. O yüzden aklında seks turizmi ağırlıklı düşünce olan arkadaşlar bize hiç bulaşmasın. Zaten dikkat ederseniz destinasyonlarımızın arasında PATTAYA yok. Bu demek değil ki rahibe gibi gidip gelicez. Gece hayatını dolu dolu yaşayacağız. Emin olun Pattaya'da gördüğünüz yaşadığınız şeylerden daha keyifli bir durum çıkacak ortaya. En azından biz öyle düşünüyoruz. Velhasıl katılmak isteyen arkadaşlar bana veya dogangoxel nickli arkadaşıma özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Çünkü parti zamanı olduğu için Koh Samui'de ki otellerin doluluk oranı hızla artıyor, bir an önce otel rezervasyonlarını tamamlamak istiyoruz.

Dipnot: Gezi ücreti filan hiçbir şey yok. Herkes kendi parasını kendi ödeyecek. İsteyen 1000 euro harcar, isteyen 10000. Fakat orada bölünme olmayacak. Ortak hareket edilecek.

30.01.2015 Cuma
    Türkmen havayolları Sabah 09:30 uçağı ile Bangkok'a hareket. (Diğer firmaların promo biletlerini yakalama durumunda onlarla da uçulabilir.)

31.01.2015 Cumartesi
    Yerel saatle 03.30+1 Bangkok'a varış. (Suvarnabhumi Havalimanı)
    (Suvarnabhumi dan Don Muang geçişi. Ring servisler var.)

31.01.2015 Cumartesi
    07:00 veya 09:45 veya 11:40 veya 14:20 Airasia uçağı ile Koh Samui hareket. (Don Muang Kalkışlı)

31.01.2015 Cumartesi
    En geç akşam Koh Samui varış.

31.01.2015 - 06.02.2015
    Muhteşem üçlü Samui, Tao ve Phangan'da 6 gece konaklama ve Fullmoon parti.

06.02.2015 Cuma
    Sabah erken saatlerde Feribot + Minibüs şeklinde Phuket'e hareket.

06.02.2015 - 12.02.2015
    Phuket, Phi Phi, Krabi vs. 6 gece konaklama.

12.04.2015 Perşembe
    Airasia ile Phuket Don Muang uçuşu. (Saat kafamıza göre ayarlanacak alternatif bol.)

12.02.2015 - 14.02.2015
    Günahlar şehri Bangkok 2 veya 3 gece konaklama.

14.02.2015 Cumartesi
    Türkmen Havayolları 05:00 uçağı ile İstanbul dönüş. Pazar Türkiye'ye varış.
    veya
    15.02.2015
    Türkmen Havayolları 12:55 uçağı ile İstanbul dönüş. Pazartesi varış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardanadam55 -- 2 Ocak 2015; 20:53:35 >

• Ekim ayına kadar uygun uçak bileti bulunamadığı takdirde Türkmenistan havayollarından uçak biletlerini almış olacağız.Gelmek isteyen arkadaşlar pm atabilir.Biz şimdilik 2 kişiyiz.Tatil planlamamızda pattaya yoktur.Bu kesinlikle tur organizasyonu vs.değildir.Kimseden para talep etmiyoruz.İsteyen istediği gibi harcamasını belirleyebilir.
  • Bir çok arkadaş özel mesaj yoluyla maliyet soruyor. Maliyet kişiden kişiye değişir. Yaklaşık olarak;
    1400 TL Bangkok uçuşu,
    1400 TL 14 gece konaklama,
    300 TL iç hat uçuşları,

3100 TL gibi bir rakam yapar. Bundan sonraki harcamalar tamamıyla kişiyle alakalıdır. Yeme-içme, alkol kullanımı, gece hayatı, turlar vs.
  • Full Moon Party, Krabi'de hangi plajda düzenleniyor?
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Koh Phangan'da Haad Rin plajında yapılıyor :)
  • aynen öyleymiş :)
    O tarihlerde Koh Samui'de olacağız yüksek ihtimal, full moon party içinde phangan'a geçebiliriz..
    denk gelirsek, tokuştururuz biraları :)

Koh Samui için otel tavsiyeniz var mı? Yada hangi bölge de kalacaksınız? Chaweng beach tarafında mı?
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, umarım denk düşeriz. 31.01.2015 - 06.02.2015 arasında biz Samui'deyiz. 03 Şubat'ta Phangan'dayız. Chaweng'de konaklıyacaz, Samui Verticolor Hotel. F/P olarak en iyi fiyatı bunlardan aldık. Güzel bi otel görünürde, kalmadım o yüzden kesin konuşamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 ocak 7 subak phukette olacam fullmoon party kac gun suruyor gunu birlik katılabiliyormuyuz belki partide karsılasır bi bira ısmarlarım herkese
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Tek yön yaklaşık 8 saatlik bir yol minibüs + feribotla. Bir o kadar da dönüş. Parti zaten bitmiyo, sabaha kadar devam. Kaldırabilirsen katıl derim ama hem zaman açısından hem de yorgunluk açısından bayağı bi problem yaşayabilirsin. Eğer ki partiye katılmak istersen 2 şubattan itibaren Samui de konaklama seçeneğini düşünmek senin için daha mantıklı olur.
  • 28 Ocak Çarşamba Akşam üstü Samui'de olacağız, 2 gün Chaweng'de kalalım diyoruz, ardından Phangan'a geçip Bottle Beach'de 3 gün kalıp, kafa dinleyelim diyoruz.
    Fakat 3 şubat'ta Bangkok'a geri döneceğiz, sanırım 2015 Şubat ayı Full Moon Party 3 Şubat'ta düzenleniyor, katılamayacağım :/
    Size iyi eğlenceler beyler, denk gelirsek paslaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

28 Ocak Çarşamba Akşam üstü Samui'de olacağız, 2 gün Chaweng'de kalalım diyoruz, ardından Phangan'a geçip Bottle Beach'de 3 gün kalıp, kafa dinleyelim diyoruz.
    Fakat 3 şubat'ta Bangkok'a geri döneceğiz, sanırım 2015 Şubat ayı Full Moon Party 3 Şubat'ta düzenleniyor, katılamayacağım :/
    Size iyi eğlenceler beyler, denk gelirsek paslaşırız.

3 Şubat'ta dönüş olayı kötü olmuş. En azından 4'ü filan dönseydiniz partiyi kaçırmamış olurdunuz. Hayırlısı olsun. Biz 31'i akşam Chaweng'deyiz. Siz zannedersem o tarih de Phangan'da olursunuz. Bakalım umarım denk düşer içeriz bişeyler. Size de iyi eğlenceler.
  • Ağustos ayında gittiğim partydir, efsanedir herkese tavsiye ederim.
  • sylar2 kullanıcısına yanıt
    Hocam varsa ince tavsiye veya önerileriniz memnuniyetle dinleyebilirm.
  • Hocam koh samuide içmeyin hiç boşuna. Koh panganda kovayla alacaksınız zaten içkileri. Ayakkabınız falan ıslanırsa sakın çıkartmayın kayboluyor tecrübe ile sabit :D Sokak satıcılarından yemek yemeye korkmayın. İskelenin orada çok güzel karides yemiştim. Hiçbir şeyi yapmaya korkmayın. Gecenin 3ünde tek başıma koh panghanın ortalarına gidip bir şeyler aradığımı biliyorum. Ama insanlara da çok güvenmeyin :)
  • insallah guzel gecer partiniz ben 23 ocak 7 subat arası phukette olacam nasıl gelecegimi bilsem belki gelirdim de yol yordam bilmiyorum :)
  • Arkadaşlar merhaba sizlerde başta tanışmak ve orada sizlerle orada olmak fazlasıyla eğlenceli olucak...uyumak yok dimi..
    bu forum bana 2 arkadaş,dost kazandırdı..böylede devam etmesi dilegiyle... neon boyalarla vucudumuza ne yazdırıcaz arkadaşlar düşündünüz mü? adetmiş

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Uyumaya gelmedik abi dunyaya ;) Bende sizi tanidigima cok memnunum,tatilimizin guzel gececegine eminim.Ye bu kirazdan kalmaz birazdan yazdiricam ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi güzel düşünceler için çok sağol, asıl ben senin gibi biriyle tanıştığım için çok mutluyum. Partide uyumak yok, çok zor durumda kalırsak sızabiliriz. O da cok zor durumda kalırsak tabi.
  • Arkadaşlar teşekkür edeirm bnede dün biletimi aldım hazırlıklar tamam..
    bu aradab ende kopya çektim..
    free wifi yazdırıcam ha ha ha :)
    birde pac man... yaptırmak istiyorum
    güzel bir tatil geçiricez inşallah ..
    yeni club açıldı dejavu bangla da... bilginiz olsun
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun serkan abi.Tatilimiz guzel olacak insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.