Bildirim
Full Kasko (Mizah)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kimse bana dokanmasın, ne olursan ol yine gel, hepinizi seviyorum,,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90 hp -
espirisi yapılmıştı bayatladı artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ KUDÜS BİZİMDİR! -
aracı her alan bişi yapıştırmış. _____________________________ Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ -
Kırşehirli olduğumdan utandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen cevaplar sadece kelimelerle verilmez.. -
Kafası epey bulanık bir arkadaş.
Bazen Atam iyi ki bu günleri görmüyor diye seviniyorum.
O kalkınma seferberliğinin, o dünya ile girilen üretim yarışının, tüten fabrika bacalarının, o kadına dünyada ilk seçme seçilme hakkı tanınan ülkelerden birisi olma şerefinin, o ilerici devrimlerin geldiği nokta bu olmamalı. Bu kafa hakim olmamalı.
_____________________________ -
Kırşehirli olduğundan ne utanıyon hemşerim, bekmezi çok kaçırınca oluyor böyle vakalar :) _____________________________ -
Kafalar karışık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Bari sol alttaki playboy işareti olmayaydi gırşağırlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
abimiz ne bulduysa takmış arabaya
_____________________________ g51 -
😂 aynen öyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen cevaplar sadece kelimelerle verilmez.. -
yazar burada ;
kimin eşşeğine binersem , onun türküsünü söylerim diyor_____________________________ -
Karakter 404 notfound.dll _____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
kimse bana dokanmasın, ne olursan ol yine gel, hepinizi seviyorum,,
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

2015 Fiat Line Pop 1.3 Mjet / Salcano City Fun 60 V
Hızlı