Şimdi Ara

Full İNtci GArment Mi olmalı armor mu???Lütfen Yarddım edin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Full İNtci GArment Mi olmalı armor mu???Lütfen Yarddım edin!!!!Ben sword/shield fire/lighting kullanıyorum acaba garmentmi giyinmem lazım armormu protectormu.Bide ayrıca full İntciyim..Sword kullanmam dogrumu...tesekkurler...

• ya ama arkadas bana garment giyinmen lzm defamsını guclendirir magical yonden dedi.bide ben yeni adam acarsam hangi serverda ve hangi silahla acmalıyım full int i strmi yapıyım
    lvl 60-70 armor kesinlikle
    lvl 69 veya 70de garment kesinlikle
  • evt dönebilirsin.full int gidersen armor giy.elinede sword veya spear alıcaksın full int ise
    AGA kurt pilis sadakacıları gelsın emi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE WARLOCK MU?WİZARD MI?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeNNiS_Tr

Full İNtci GArment Mi olmalı armor mu???Lütfen Yarddım edin!!!!Ben sword/shield fire/lighting kullanıyorum acaba garmentmi giyinmem lazım armormu protectormu.Bide ayrıca full İntciyim..Sword kullanmam dogrumu...tesekkurler...

Kesinlikle garment giy.Çünkü sen magica ataksın.Yni magica yüksek olan magica defansı,mage atağı.. yüksek olan giymelisin.Sword kullanman doru.

seana kısaca şunu sölim garment, sword

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoliJR -- 9 Ağustos 2006; 22:27:25 >
    Lvl: 99999.....(kore server puhahahahah)

• bu aslında senin kararın eger garment giyersen int lere karşı üstün olursun ama sen zaten itnsin ve magic def yüksek garment giyerek bunu daha da güçlendirmish olursun ... fakat bu seferde zaten az olan psh defansın iyice azalır ve strlere karşı dayanma gücün cok cok azalır armor giyersen belli bir miktar psh defansa sahip olursun fakat intler garmente oranla daha fazla damage verirler ... herkezin fikirleri kendinedir açıkcası bende full int im ben armor set giyiyorum ...tamamen seçenek meselesi

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

lvl 1-51 arası armor yada protector
    lvl 51-60 kesinlikle armor
    lvl 60-70 armor kesinlikle
    lvl 69 veya 70de garment kesinlikle

Mantığın ve tecrübenin sesi. Aynen katılıyorum. Hele ki spearsanız yetilere garment le gitmeyi düşünmeyin bile. İlla garment ile gidecem diyorsanız en az 2 veya 3 level yüksek olun onlardan. Keza zindanda da aynı durum sözkonusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 10 Ağustos 2006; 11:27:55 >
    Sanma kendini sen padişah! Var mısın sen hadi yarışa. O ne biçim rap öyle yaklaşma varışa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steel_Knight

arkadaşın biride lvl lere göre giysi seçimini sölemiş ama yanlış sölemiş çünkü kesecegin yaratık magic atack yapıorsa garmet yaralıdır...

İnt chara magical vuran yaratık sabaha kadar vursun. İlk aklıma gelen, lvl 32 de taoistler bana 80 - 100 vuruyordu,lvl 46 da spider lerr 100 - 120vuruyordu, 52 de ishade ler 100 - 150 arası vs. vs.Üstümde pro vardı. Ama 37 de robber ler 250 - 300 arası, giantları tek crit de yatırıyordu, 44 de bunwanglar 300, 48 de mujigi ler 500 vuruyordu kendi levelimde. Yetileri söylemeye dilim varmıyor. Neymiş phy moblara tedbir alınacakmış. Mağaraya garment ile gir anlarsın beni. Adamda bir kazma var ki sana çaktığında hissettirdiğini anlatamam.

• beyler yanlış bilgi wermeyin adama bak arkadaşım full int isem sword yada spear kullancan sword daha iyi
    ve full int olacagın için canın çoook az olacak bu yüzden armor giy armor giyersen canını az buçuk arttırıyo ve defans sağlıyo bide helukas skilini lvl 10 a kadar aç sonra en altta passive power var onu aç canını 102 arttırıyo bu da senin için bir kâr yardım ettiysem ne mutlu skilleride fire/lighting git cok iyi olursun ama pvp lerde yediğin tek bi critical le yere yatarsın bunu unutma
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • demeyi unuttum ben full str blade im garment giyiyorum ama çantamda armor set de taşıyorum keseceğim canavara göre değiştiriyorum
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • pure int ise garment giydir ama keseceğin yaratıklar için değiştirebilirsin
  • full int nuker char ile oynuyorsanız pvp ve meslek yaparken kesinlikle garment giyin aksi taktirde sizin gibi nuker bi chardan tek yersiniz armorla

magrada lv kasıyorsanız nachal hariç tüm moblara armor set ile dalın

bide full int nuker can özürlü olur bu özrü heuksuel skili 60 yapıp en altdaki pasif büyüsü 6lv max yaparak azda olsa giderebilirsiniz takı elbise silah kalkan STR basın + stamina tabletlerini toplayın piyasadan iteminizin degresine göre örnek 8th iteme 8th stamina basın

bu arada son bir öneri ölümsüz çar istiyorsanız (daha doğrusu zor nalları diken ) full str garment fire blade çar kasın 70lv olupda skill maxlamadan bi halta yaramaz oda max skill blader çok zor yıkılır bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 10 Ağustos 2006; 18:26:55 >

• armor giymessen!
    bilgisayarı böle yaparsın!
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.