Şimdi Ara

FULL HD MONİTÖR MÜ LCD TV Mİ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. samsung 226cw monitör kullanıyorum. max çözünürlüğü 1680*1050. bir de full hd lcd tv alıp onu da pc ye bağlamayı düşünüyorum. bu durumla ilgili bazı sorularım var. yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- monitörde ve lcd tv de aynı anda farklı işlemler yapabilir miyim? mesela monitörde internete girerken, aynı anda tv de film izlenebilir mi? böyle bu durum mümkünse tv den filmin sesi gelirken aynı anda açık olan monitörde yaptığım işlemlerde ses çıkmaması sağlanabilir mi?

2- benim monitörün çözünürlüğü 1680*1050 olduğu için lcd tv yi 1920 çözünürlükte kullanabilir miyim? bir oyun açacağımda her defasında monitörden veya tvden oynayacağım vakit oyunun çözünürlüğünü değiştirmem mi gerekir?

3- full hd lcd tv de mi yoksa full hd monitörde mi oyunların görüntü kalitesi daha iyi olur?

4- lcd tv de tepkime süresi çok önemli mi? genelde tvlerin tepkime süreleri 5ms. 2ms olan da var fakat fiyat daha pahalı. 5ms ve 2 ms arasında oyunlarda gözle görülür bir fark olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.