Şimdi Ara

Televizyon mu ? Monitör mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba monitörüm bozulması sonucu monitör bakmaktayım. PS ve PC için kullanacağım ama 56 ekran full hd bir TV 370 lira çok iyi birşey olmasına gerek yok sadece full hd, canlı renkli ve biraz da iyi birşeyler olması yeterli. Monitör fiyatlarına baktım aynı inç monitör almış gitmiş Sizce hangisini seçmeliyim değerli üstadlar yardımınıza ihtiyacım var artıları eksileri ne olur ? Hem TV nin hem monitörün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 12 Aralık 2016; 23:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vq248qe 1080p monitörün yanına onunla aynı fiyata sahip tv koymuştum. Monitör de 60cm den bakarken net bir şekilde görüntü varken tv de felaket şekilde göz yoruyordu. Bulanıklık da cabası. Oyunlarda dev ekranda oynama keyfi sunar diye düşünüyordum cunku 2 katı bir boyutu vardı tv nin fakat resmen pixeller ele geliyordu. Tepki süresi olayına gelincede 120 ve 144 hz haricinde abartılacak şekilde fark yoktu. Evet hissetiriyor ama gidip laglı gibi bir durum yok. Kare filan atlamıyor. Film izleme olayına geçtiğimde çok gariptirki tv monitöerden daha iyi sonuç verdi. Bunun sebebide boyutu. Diğer saydığım herşeyden farklı olarak daha net görüntü vardı. Sen karar ver.
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam benim aklımı karıştıran hem TV de hem monitör de 20-22 inç arası olması yani ikisinde aynı boyut neden daha fazla vereyim diye ama anladığım kadarıyla monitör yakin mesafede daha net. Bende konsolu monitöre taşıma sebebim masa üzerinde bilgisayar kullanıyormuş gibi hem PS oynayıp hem de işlerime yapmak, TV den de daha küçük bir ekrana geçmek. Ama fiyat çok cezbediyor sizin önerebileceğiniz full hd HDMI çıkışlı bir monitör varmıdır maks 350TL gibi bir bütçeye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 13 Aralık 2016; 0:12:08 >
  • kesinlikle monitör
  • Monitör
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Sebebini de yazarsanız daha iyi olur hocam

• Arranger. kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc ekranı için TV mi? Monitör mü?
    geçen yıl önce açıldı
    Monitör mü tv mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Tv gözleri yorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

quote:

Tv gözleri yorar.

Aynı boyut aynı çözünürlük, hertz farkından dolayı sanırım.

• ps de 22 inc tv kullaniyorum. oyun harici bi ara pc ye bagladim ama kalite berbatti. pc dede kullanilcagi icin kesinlikle monitor alinmali. hem netlik daha iyi olacaktir

• Bende PS de 42" TV kullanıyorum. Çok etkileyici ve net ama monitör daha yakın görüş alanına uygun olarak tasarlandığı için sanırım monitör daha iyi olacak. Gerçi monitörler de uçmuş gitmiş fiyatlarıda birşeyler bakacağım artık,teşekkürler hocam

• bilgisayarla kullanacağın için yakın mesafe olacak tv gözlerini çok yorar,konsolda o kadar yakın mesafe olmadığı için kocaman ekran ne güzel diyebilirsin de pc de olmuyor öyle
    Ya bende biliyorum hocam da fiyat çok cezbetmişti Varmı önerebileceğin bir monitör ?

• quote:

Ya bende biliyorum hocam da fiyat çok cezbetmişti Varmı önerebileceğin bir monitör ?

Üstad direk bütçeyle alakalı ben 3 yıldır falan lg nin 22 ledini kullanıyorum, çok oyun oynayan biri değilim gayette memnunum açıkçası

bütçeni şimdi gördüm de bu kur durumuyla o rakamlara biraz zor gibi,100 $ ın altına iniyor zira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 13 Aralık 2016; 13:4:44 >
    385 liraya 21.5" 390 liraya 22" var Acer marka ama onlarda HDMI çıkışlı değil. Mecbur 2. Ele yöneleceğim acele olmasa beklerim biraz da acil ne yazık ki.

• monitör
  • Monitör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.