Şimdi Ara

FULL'den Baharın İlk Müjdesi! %12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baharın gelişini %12'ye varan indirimle karşılıyoruz.

Bugün (06 Mart 2012) öğlen 12:00 - gece 24:00 saatleri arası AKARYAKIT ve LPG'de %12'ye varan indirim sizleri bekliyor.

Bu fırsatı sakın kaçırma!

Ankara istasyonlarımızda uygulanan mevcut LPG fiyatımız,kampanyalı LPG fiyatıyla aynı olduğu için ekstra bir indirim uygulanmamaktadır.
    Full Ataköy Marina ve Full Bodrum Marina istasyonlarımız bu kampanyaya dahil değildir.
    Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır.

http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=81

• az önce banada msj geldi
    depo dolu oldugundan yayarlanamıyacam
  • 95 oktanda sanırım %9 civarı bi indirim var..

Full Güncel Fiyatları:

http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=81

Opet Güncel Fiyatları: (benzin aldığım marka olduğu için veriyorum örnek olarak)

http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33&city=64&sehir=%C4%B0STANBUL(AVRUPA)

• super haber yine 3.95 gelirse 95 oktan fullerim bugun. kart kampanyasi ile ugrasmaktansa boyle de iyi oluyor.

bu arada 95 oktan yenibosna kefilim, motor sessizlesti resmen, tuketiminde de artis falan olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 6 Mart 2012; 13:29:55 >
  • lpg yoksa ne diye bu kampanya 2.38'e zaten diğer markaların lpgsi var ki ankarada
  • Şu an full Ankara da LPG ne kadar bilen varmı arkadaşlar? %12 indirimle ?

pardon 2, 38 miş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 6 Mart 2012; 14:25:26 >
  • Full kart felan bişey gerekiyomu bunun için? Yoksa direk %12 indirimi yansıtıyolarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Şu an full Ankara da LPG ne kadar bilen varmı arkadaşlar? %12 indirimle ?

pardon 2, 38 miş....

Ankara OPET'lerde 2,49-TL yeni zam geldi... Öncesinde 2,35'di...
  • Bonusu olanlara yüzde 10 bonus var şu an. 200 tl ye kadar ama daha iyi şu an için. SHELL
  • gebze opette lpg 2,70 olmus...
  • Antalyadan 2.49 a dizel aldım.

konuyu açan arkadaşa çok teşekkürederim

ayrıca telefonla bilgilendirdiği içinde teşekkürederim
  • Aksamuzeri ugriym dedim kuyruk vardi beykentte.dur kalk yapsam kar ettigim benzini yakarim diye alamadim
  • Full'den iki sefer mazot aldım ikisinde de arabam çekişten düştü siyah duman atmaya başladı. 3 kuruş kar için 5 kuruş zarar etmeye gerek yok.
  • bu adi firmadan gaz alıp boşuna zarar etmeyin.şikayetvar.com girin bir full akaryakıt şikayetlerini okumanızı tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruer

bu adi firmadan gaz alıp boşuna zarar etmeyin.şikayetvar.com girin bir full akaryakıt şikayetlerini okumanızı tavsiye ediyorum

halkımız seviyor abi yapacak bişey yok Türk'ün aklı bir iş bi yerden patlak verince çalışır anca
  • Ben 8 aydır dizel arabama full'den mazot alıyorum çok memnunum hatta daha önceleri 800-850km yapabiliyorken 1 depoyle fullden mazot aldıktan sonra 1000km hatta 1050km yaptığım oldu bence eleştiriler göreceli.Benzinli arabamıda dün fulledim30tl kar'ım oldu az mı?Ben şikayetvar.com'a yapılan şikayet ashiplerinin taşeron olarak diğer benzin firmaları için yazabileceklerini düşünüyorum adamlar çünkü bi hayli iyi indirim yapıyorlar buda haklı olarak fiyatta oynama yapamayan diğer benzincileri zarara uğratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovbi

Antalyadan 2.49 a dizel aldım.

3.49 diyecektin herhalde.

yada doğruysa nasıl aldın.

Dün bende fulledim.
    Daha öncede fullden almıştım.tam depo
    tekrar doldurdum.

gittiğim km. böldüm. 21,3 kr yakıyor km. de
    opet ve totalden alınca 24,5-25,0 felan yakıyordu.
    fiyat farkına bağladım.
    Bu arada aracım dizel corolla

• Meganers, zaten bu mesaji yazan arkadasin da ilk mesaji. Gozden kacmasin.

Surekli olarak Full'dan LPG aliyorum, bir farki ve farkliligi yok. Full'un yaptigi sey, kendi istasyonlariyla aradaki "bayi" karini fiyattan dusmek...

Sanirim su anda 30-40 istasyonu olmasi lazim. Ama buna karsin Opet'in sahipleri, basin toplantisinda kendilerinden bahsediyor. Bugune kadar
    danisikli dovus olan "pompaciliga" comak soktular cunku.

2-3 ay once bir gece vakti evime donerken, Dolapdere-Taksim istasyonunda, ucretsiz corbalarini ictim. Masaj koltugu ve internete bagli PC gibi hizmetleri de var.
    Sirinevler Full, gazimi doldururken, gelip Facebook hesabimdan, Sirinevler Full'u Like etmemi rica etmisti, sifremi hatirlamiyorum simdi dedim, sonra "Like" yaparim dedim.

Demek istedigim, musterilerini onemseyen bir tavirlari var, bu hosuma gidiyor cok.
  • yaklaşık 2 aydır, 1600-1700 km Full dizel kullandım... hiç bir sıkıntı yok...
    ama bu depo bitince Opet deneyeceğim bakalım menzil, çekiş vs gibi fark olacak mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Orijinalden alıntı: kovbi

Antalyadan 2.49 a dizel aldım.

3.49 diyecektin herhalde.

yada doğruysa nasıl aldın.

Dün bende fulledim.
    Daha öncede fullden almıştım.tam depo
    tekrar doldurdum.

gittiğim km. böldüm. 21,3 kr yakıyor km. de
    opet ve totalden alınca 24,5-25,0 felan yakıyordu.
    fiyat farkına bağladım.
    Bu arada aracım dizel corolla

evet hatalı yazmışım
    3,49 olacaktı.

diğer benzin firmalarının çalışanları tarafından karalama kampanyası yapıldığı düşüncesindeyim bende.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.