Şimdi Ara

Fujitsu-Siemens A1645 almayı düşünüyorum bir hafta içinde..Sizce Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta laptop alacağım, çok cazip bir laptop buldum , autocad,3dmax de filan çizim yapılacak laptopta.Fiyatı: 999$+kdv.sizce alınılması gereken bir laptop mu?uzmanların yorumlarını bekliyorum,özelliklerini yazıyorum:) yardım ederseniz sevinirim 999 dolar ı çöpe atmayalım yoksa.

Karakteristik FUJITSU-SIEMENS AMİLO A1645 AMD SEM3300 15.4" 512MB 80GB XPH
    CPU Cinsi - HIZI Mobile AMD Sempron 3300+ Turion 64 Mobile Technology MT-28
    Ekran Boyu(Inch) 15.4" (1280 X 800)
    Ekran Tipi WXGA (Optional Crystal View)
    Ekran Kartı 128 MB SIS M760

Bellek(MB) 512 MB(2 x 256)
    Bellek Tipi DDR
    Floppy YOK
    Sabit Disk 8 0 GB IDE
    Optik Sürücü Double Layer DVD+/-RW
    Faks-modem 56K V90
    Ses AC97 codec 2 built-in speakers
    Network 10/100Mpbs LAN, Wireless LAN module 802.11 b/g
    Port 1 x CRT, 1 x IEEE 1394, 1 x Microfon, 1 x LAN, 1 x Line-in, 1 x Modem
    1 x Power supply, 1 x S-video, 1 x SPDIF,1 x Type II PC Card slot (32 bit CardBus support), 3 x USB 2.0
    Pil Ömrü Li-Ion 6 cell 2-3 saat (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 3Kg
    Yazılım Microsoft Windows XP HOME
    Ek Özellikler 4 in 1 flash card port SD/MS/MMC/MSPRO
    358 x 272 x 33.1 mm

tek sakıncalarım ekran kartı ve işlemci..bu ikisi hakkında aydınlatırsanız da sevinirim

• FS V2045 i de dusunebilsinz.
    centrino 1,73 ,ekran kartı ati x300..diğer ozelliklerri ayni galiba..
    fiyat 1149$+kdv
  • Arkadaşım.Ben sözünü ettiğin dizüstünü aldım ve bir hafta kadar kullandım.Biraz ısınıyor. Ekranı oldukça iyi.Birçok açıdan görüntüyü görebiliyorsun.Ama bir araştır, çok daha ucuza bulabilirsin.
    Philips 3d led TV 42pfl7696
    Samsung R620 p8700 2.5 ghz
    SonyEricsson C905 8.1 mp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle kullanacağınızı belirttiğiniz programlar sistemi oldukça zorlayan programlardır. Autocad iki boyutta bilgisayarınızı zorlamasa da komplike dosyalarda ve 3.boyuta geçildiği takdirde bilgisayarınızı oldukça zorlayacaktır.
    Ayrıca 3d studio max kullanacağınızı belirtmişsiniz. Max kullanımında en önemli bileşenlerin başında ekran kartı gelir ki, seçtiğiniz modelin ekran kartı oldukça düşük bir model. Bu modelle max kullanırken, anlık olarak perspetive penceresindeki görüntünün kaybolduğunu, çizgilendiğini, programın donduğuna veya kamera hareketi esnasında takılmalara rastlayabilirsiniz. Ayrıca render sonucu elde ettiğiniz görüntülerde dokulama esnasında dokularda kayma yaşandığını görebilirsiniz. Bunlar ekran kartının başarımıyla direk alakalı durumlardır.
    Ayrıca ne derece max kullandığınızı bilmesem de, en azından render esnasında işlemci, ram, ekran kartı kombinasyonunun ne derece onemli olduunu bilirsin. Bu üçlünün performansına bağlı olarak render esnasındaki bekleme süresi değişir.

ayrıca sempron pek tavsiye edilen modeller değil.
    alttahttp://www.tomshardware.com.tr/mobile/20050930/turion_64-06.html adresinde yer alan bir makale bulunmakta.
    quote:

Intel'in ucuz işlemci özümü Celeron M'lerin tersine Mobile Sempron modelleri Turion 64'ler ile aynı enerji tasarrufu teknolojisini sunuyorlar. Ancak başarım açısından bakıldığında düşük L2 önbellekleri yüzünden Celeron M'lerin arkasında kalıyorlar. Fakat Powernow teknolojisi ile desteklenmiş çok düşük güç tüketim değerleri sayesinde daktilo niyetine kullanılan düşük seviye taşınabilir bilgisayarlar için çok uygunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.