Şimdi Ara

fujifilm finepix A920

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ...yeni fujifilm finepix A 920 foto makinası aldım ...resımlerı pc ye aktardıgımda resımlerın ustune tarıh gorunmuyor ..bunu nasıl ayarlayabılırım? yardımcı olabılırsenız sevınırım ...iyi gunler

• kardes aldıgın makine şu mu acaba? birkac sorum olacakta...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd96543#
  • ewt ondan
  • Kardes bu makineye illa sarzlı pil takmakmı gerekiyor? yoksa normal piyasada olan kalem pillerlede calısabiliyormu ? Bende almayı düşünüyorum bu makineden..Nasıl kullanıslımı ?Biraz bilgi verirsen sevinirim...
  • normal pılle de calısır ...cok ıı makına ..profesyonel degılsen tabı
  • ama dedıgım gıbı pc ye aktardıgımda resımlerı tarıh cıkımıyor ..ayarlayamadım bı turlu ...bırısı yardımcı olursa cok makbule gecer
  • Sen nereden aldın kardes?
  • Bende de başka bir Fuji makine var bundada tarih saat yer almıyo , bence orjinalliğini bozuyo fotoğrafın ama istersen program yoluylada sağ alt köşeye kendin yapabilirsin .
  • tekno sa
  • Pilin kullanım süresi ne kadar gidiyor acaba? Ortalama kac fotograf cekebilirsin?
  • hmm saol ..ya onu bılıyom ben de onla da kım ugrasıcak :P ben bıraz daha ugrasıcaz gorunuse gore saol yıne de
  • ben sarjlı pıl kullanıom ama tabı senın kullanım surene ve pılın kalıtesıne gore deıgısr
  • Zaten fotoğrafa sağ tıklayıp exif bilgilerine baktığında fotoğrafın çekildiği saniyeye kadar görebiliyorsun, ön tarafa atılan tarih gereksiz gibi..
  • exif bilgisi nedir ? foto ya sag tıklayıp ozelliklere gırdıgımde gordugum tarih ve saat o resmı pc ye aktardıgım tarıh ve zamndır , resmın cekıldıgı tarıh degıl
  • exif bilgisinde fotoyu çektiğin tarih ve zaman vardır.
    Exif bilgisini pc oluşturmaz,fotoğraf makinası oluşturur

exif bilgisine ulaşman için,fotoya sağ tıklayıp özelliklerden özet demen lazım...

@darkrhapsody

adamın konusunu resmen baltalamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Temmuz 2008; 0:07:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.