Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a235 hepsiburada.com da 191 lira kişiye özel tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

a235 hepsiburada.com da 191 lira kişiye özel tabi

a235 üst model olsa'da a170'den daha iyi foto çekeceği anlamına gelmiyor
    aLAcak olan arkadaşlar burdaki sayfaları geriye doğru okusun konu konuşuldu
    nedenini anlarlar.
    zaten satamadıkları için a235'i a170 fiyatına indirdiler.
    daha'da a170'den aşağıya iner herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 31 Ocak 2010; 23:59:38 >
  • quote:

Herkes Kişiye Özel Olamıyor Malesef Bu Yüzden Kişiye Özel Fiyatlar İle Değelendirme Yapmamak Lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

a235 üst model olsa'da a170'den daha iyi foto çekeceği anlamına gelmiyor
    aLAcak olan arkadaşlar burdaki sayfaları geriye doğru okusun konu konuşuldu
    nedenini anlarlar.
    zaten satamadıkları için a170 fiyatına indirdiler.
    daha'da a170 aşağıya iner herhalde

Bunun farkındayım zaten,sadece fiyatların bukadar dengesiz olması beni şaşırtıyor :S teknosada aynı ürün 300 lira ama hb de 190 lira birde 2gb h.kartı çanta hediye bu nasıl iş anlamadım gitti bukadar farkmı olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Netün hocam selamlar. A220nin A170e göre biraz daha sensörde zayıf olduğunu biliyorum ama.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryId=248&productId=ft00008#tablnk

A235 içinde aynı şeyleri söyleyebilirimiyiz? Buda indirime girmiş baya.

hekimoglu19 siz daha makina almadınızmı
    yazıktır günahtır a170 uygun fiyat
    varken A235 o kadar fark verilmez
    karar yine'de sizin

Alsam şimdiye foruma boy boy fotolar koymuştum:) O F50ye satıcı kıvırdı alamadım. Bir yandan bakıyorum A170 alacağım ama bir anda Hbde kişiye özel bindirimle gördüm. 3'0 Lcd ekran varya bu hani sensör değeri küçük olunca iyi oluyor ya dilim dönmüyor teknik söylemeye o nasıldır diye soruyum dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 31 Ocak 2010; 22:58:39 >

• gece fotoğraflarına bayılıyorum
    bir foto daha ...
    yukarıdaki halkevi fotoğrafıda güzel bir kareydi :) bakalım alışacaz fotoğraf çekmeye :)

Fujifilm-Finepix A170
  • Yeni Alıcak Arkadaşlar Lütfen Kılavuza Göre Pil Yerleştirmeyin Kılavuzda Piller Ters Durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

gece fotoğraflarına bayılıyorum
    bir foto daha ...
    yukarıdaki halkevi fotoğrafıda güzel bir kareydi :) bakalım alışacaz fotoğraf çekmeye :)

Fujifilm-Finepix A170

TRaMbLeN bu fotoğrafı camın arkasındanmı çektin?
    exif bilgileri olsaydı iyi olurdu?

• makro
     Fujifilm-Finepix A170
    manzara
     Fujifilm-Finepix A170

• bu pixel density denilen olay nerede yazıyor kaynak varmı acaba ?ben ürün özelliklerinde bu özelliği göremedim acaba pixel density değerlerini nereden öğreniyorsunuz
  • quote:

bu pixel density denilen olay nerede yazıyor kaynak varmı acaba ?ben ürün özelliklerinde bu özelliği göremedim acaba pixel density değerlerini nereden öğreniyorsunuz

http://www.dpreview.com/reviews/specs/FujiFilm/fujifilm_a170.asp
  • arkadaşlar çok şanslısınız sizleri kıskanıyorum. bu makinayı kipa ya her gidişimde inceliyorum. ışığın az olduğu ortamlarda bile mükemmel fotoğraflar çekiyor. bu makinanın yanında canon, nikon, sony, olımpus hikaye .hepsine toz yutturur. bende fuji s1500 var keşke almasadım da a 170 alsaydım
  • quote:

quote:

bu pixel density denilen olay nerede yazıyor kaynak varmı acaba ?ben ürün özelliklerinde bu özelliği göremedim acaba pixel density değerlerini nereden öğreniyorsunuz

Bilgi İçin Teşekkürler a170 36 MP/cm² pixel densit yazıyor fakat a220 ve a235 modellerini göremedim acaba onların pixel densit değerlerini nereden öğrendiniz
    ayrıca verdiğiniz adreste Sony Cyber-shot DSC-W220 modelinin pixel densit değeri 43 MP/cm²
    sizin değerlendirmenize göre 550 lira olan makine a170 den dahamı kalitesiz resimler çeker ?

quote:

Orijinalden alıntı: çağrı671

arkadaşlar çok şanslısınız sizleri kıskanıyorum. bu makinayı kipa ya her gidişimde inceliyorum. ışığın az olduğu ortamlarda bile mükemmel fotoğraflar çekiyor. bu makinanın yanında canon, nikon, sony, olımpus hikaye .hepsine toz yutturur. bende fuji s1500 var keşke almasadım da a 170 alsaydım

Haklısın arkadaşım bu makine hiç ışığın olmadığı mekanlarda bile flashla okadar güzel fotoğraflar çekiyorki çektiği fotoğrafı görünce kendin bile inanamıyorsun sanki spot ışıklarının olduğu bir mekanda çekmiş gibi heryer aydınlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 3 Şubat 2010; 2:19:23 >

• Ben de dün sipariş geçtim A170'i.Konuyu görmeden önce Nikon L20 almak üzereydim ki konuyu inceledikten sonra kararımı değiştirip A170 aldım.Umarım yanlış bir karar vermemişimdir.Ki yayınlanan fotoğraflar vermediğimi destekler nitelikte.
    Konuya ışık tutan @netün arkadaşımıza teşekür ediyorum.Makina gelsin ben de çektiğim fotoğrafları paylaşacağım.
  • arkadaşlar benim kafamı kurcalayan şu hb deki ürün paralel ithalatmı (değilmi yoksa ) garantiyle alakalı başımız ağrımazmı sizcede (bizimde kuzen alıcak ufak bi araştırma yapıyorum a170 in foto kalitesi ve fiyatı gayet güzel geldi ama paralel ithatlat mevzuu beni düşündürüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 3 Şubat 2010; 10:19:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çağrı671

arkadaşlar çok şanslısınız sizleri kıskanıyorum. bu makinayı kipa ya her gidişimde inceliyorum. ışığın az olduğu ortamlarda bile mükemmel fotoğraflar çekiyor. bu makinanın yanında canon, nikon, sony, olımpus hikaye .hepsine toz yutturur. bende fuji s1500 var keşke almasadım da a 170 alsaydım

Haklısın arkadaşım bu makine hiç ışığın olmadığı mekanlarda bile flashla okadar güzel fotoğraflar çekiyorki çektiği fotoğrafı görünce kendin bile inanamıyorsun sanki spot ışıklarının olduğu bir mekanda çekmiş gibi heryer aydınlık

yorum
    Bilgi İçin Teşekkürler a170 36 MP/cm² pixel densit yazıyor fakat a220 ve a235 modellerini göremedim acaba onların pixel densit değerlerini nereden öğrendiniz
    ayrıca verdiğiniz adreste Sony Cyber-shot DSC-W220 modelinin pixel densit değeri 43 MP/cm²
    sizin değerlendirmenize göre 550 lira olan makine a170 den dahamı kalitesiz resimler çeker ?
    cevap
    evet aynı sensöre pikseli fazla koydukları için
    piksel yoğunluğunu sıkıştırmış oluyor.
    onun için keskinlik,detay ve renk doygunluğu azalmış oluyor.
    ve daha çok noise vermesine neden oluyor.
    12 piksele karşılık ccd büyütselerdi
    mesela1,6 yapsalardı pixel density düşerdi
    bu sorun olmazdı.
    onun için fiyata bakmayın a170 daha iyi çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

ayrıca a170 mi almalıyız yoksa a220 mi ikisinin fiyatı hb de aynı ama a220 12.2 mp a170 10.2 mp

bumu

http://www.hepsiburada.com/fujifilm-finepix-a220-12.2mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-hafiza-karti-canta-hediyeli-/productDetails.aspx?CategoryId=248&productId=bd97040

yoksa bumu

http://www.hepsiburada.com/fujifilm-finepix-a170-10.2mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-sd-kart-canta-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd999089

bi yardımcı olursanız...

Pixel density düşük olduğu için a170 alın

• quote:

quote:

ayrıca a170 mi almalıyız yoksa a220 mi ikisinin fiyatı hb de aynı ama a220 12.2 mp a170 10.2 mp

bumu

http://www.hepsiburada.com/fujifilm-finepix-a220-12.2mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-hafiza-karti-canta-hediyeli-/productDetails.aspx?CategoryId=248&productId=bd97040

yoksa bumu

http://www.hepsiburada.com/fujifilm-finepix-a170-10.2mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-sd-kart-canta-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd999089

bi yardımcı olursanız...

Pixel density düşük olduğu için a170 alın

@netün
    çok teşekkür ederim bu haberi kuzene ileteyim artık hangisini alırsa

• quote:

arkadaşlar benim kafamı kurcalayan şu hb deki ürün paralel ithalatmı (değilmi yoksa ) garantiyle alakalı başımız ağrımazmı sizcede (bizimde kuzen alıcak ufak bi araştırma yapıyorum a170 in foto kalitesi ve fiyatı gayet güzel geldi ama paralel ithatlat mevzuu beni düşündürüyor)

ürün paralel itahalat değil
    fujifilm türkiye distribütör ürünü kutunun üzerinde orjinal hologram falan var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.