Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: directX25

netün güzel işbirliği

Ben hiç foto eklemedim şu ana kadar donanimhabere, bu krizde nasıl eklenceğini de öğrenmek için kafa yoramıcam, teşekkürler işbirliği için netün kardeş, sayfaya renk kattın.

Bana da fotolar biraz karanlık gelse de, keskinlik konusunda baya iyi görünüyor sanki, ama USTALAR bir baksa yorumlasa artık iyi olacak, bakın yaz geliyor...
    Kamera zaten zoom yapamıyor video çekerken, bir de 640x480 çekebiliyor, fotoğrafların da öyle aham şaham bir farkı yoksa, 720p'de cillop gibi sessiz zoom yaparak video çekebilen sony-t500 ya da t900 karar kılıcam. Dokunmatik sevmesem de aile makinesi olacak sonuçta...

sakın bi hata edip ,T500 ve T900 gibi ,süslenmiş püslenmiş ama içi bomboş olan makinaları almaya kalkma.Sony'nin bu kandırma taktiğini insanımız nasıl yiyor anlamıyorum ...
    Fuji bunları toz-duman eder.İspat istersen önceki tüm serilerle , bütün T serilerini kıyasla.Anlayacaksın

• quote:

netün güzel işbirliği

Ben hiç foto eklemedim şu ana kadar donanimhabere, bu krizde nasıl eklenceğini de öğrenmek için kafa yoramıcam, teşekkürler işbirliği için netün kardeş, sayfaya renk kattın.

Bana da fotolar biraz karanlık gelse de, keskinlik konusunda baya iyi görünüyor sanki, ama USTALAR bir baksa yorumlasa artık iyi olacak, bakın yaz geliyor...
    Kamera zaten zoom yapamıyor video çekerken, bir de 640x480 çekebiliyor, fotoğrafların da öyle aham şaham bir farkı yoksa, 720p'de cillop gibi sessiz zoom yaparak video çekebilen sony-t500 ya da t900 karar kılıcam. Dokunmatik sevmesem de aile makinesi olacak sonuçta...

Dostum yanlış anlama ama fotoğraf ekleme ile kriz arasındaki bağlantıyı çözemedim.
    Bir de krizden etkilenmiş görünüyosunuz fakat aradığınız makineler kompakt sınıfının en pahalılarından , galiba bunlar şaka ve ben anlayamadım.

• "Yanlızca cebinde parası olmayanlar krizden etkilendi" mi demek istiyorsun...???
    Ülkedeki makinalar ın %60 ı çalışmıyor dostum, insanlar şu ana kadar biriktirdiklerinden yiyerek hayatını sürdürüyor...
  • quote:

"Yanlızca cebinde parası olmayanlar krizden etkilendi" mi demek istiyorsun...???
    Ülkedeki makinalar ın %60 ı çalışmıyor dostum, insanlar şu ana kadar biriktirdiklerinden yiyerek hayatını sürdürüyor...

Sence öyle değil mi? Cebinde parası olan krizden neden etkilensin?
    En fazla, alacağınız elektronik ürünlerde -kurdan dolayı- %10 civarında bir artışı oldu o da kriz muhabbetini etmeye değmez sanırım.
  • panasonic tz7 diye bir model var.
    detaylı incelemelerini jet hızıyla yapmışlar.
    http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_TZ7_ZS3/
    http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_tz7_review/

öne çıkacak bir model gibi duruyor sanki.

• e ben fujinin bu yeni modelindeki HDR ozelligiyle cekilmis foto goremiyorum??
    en onemli yeniligi bu olacakti?
  • wallahi kafam karıştı fuji f100fd ile f200exr arasında sanki digeri biraz dahamı canlı çekiyor ne bunun artısı sadece manuel özelligi sanırım burdaki yorumların hepsini okudum fakat f100fddekiler cok uzun onları okumadım....ama sanırım pek bi fark yok aralarında....ewet bazı fotoğraflar biras esmer olmus :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

wallahi kafam karıştı fuji f100fd ile f200exr arasında sanki digeri biraz dahamı canlı çekiyor ne bunun artısı sadece manuel özelligi sanırım burdaki yorumların hepsini okudum fakat f100fddekiler cok uzun onları okumadım....ama sanırım pek bi fark yok aralarında....ewet bazı fotoğraflar biras esmer olmus :D

foto bakımında ben f100'le fark göremedim ama manuel ayar bakımından f200 tercih edilir.
  • eğer manuel ayara gerek yoksa o zaman F100FD almak daha iyi olucak gibi hem fotograf kalite farkı yoksa o zaman herhangi birşey olmaz bu arada gittigidiyorda üyeliğim yok hiç olmasa şimdi burdan sorayım..kapıda ödeme seçeneği yerine kargo şubesinde ödeyebiliyormuyuz..

4-5 günde gelmesine birşey dememde yeterki güvenilir bir adam olsun satıcı olan..

şimdi makineyi incelerken şu dikkatimi çekti iso hassasiyeti otomatikte 400 den başlıyor.. neden öyle onu bilmiyorum.

biliyorum fuji hakkında çok soru sorduğumun farkındayım.. kızarsanız hele netün hocam kızabilr bana özür dilerim arkadaşlar.
    bilmediklerim varsa soruyorum daha çok çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 8 Nisan 2009; 21:54:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

eğer manuel ayara gerek yoksa o zaman F100FD almak daha iyi olucak gibi hem fotograf kalite farkı yoksa o zaman herhangi birşey olmaz bu arada gittigidiyorda üyeliğim yok hiç olmasa şimdi burdan sorayım..kapıda ödeme seçeneği yerine kargo şubesinde ödeyebiliyormuyuz..

4-5 günde gelmesine birşey dememde yeterki güvenilir bir adam olsun satıcı olan..

şimdi makineyi incelerken şu dikkatimi çekti iso hassasiyeti otomatikte 400 den başlıyor.. neden öyle onu bilmiyorum.

biliyorum fuji hakkında çok soru sorduğumun farkındayım.. kızarsanız hele netün hocam kızabilr bana özür dilerim arkadaşlar.
    bilmediklerim varsa soruyorum daha çok çıkar.

Se_co
    manuel ayara gerek yok diye birşey yok olsa daha iyi olur.aslında olmadığı zaman makinanın kendi ayarlarıyla çekmek zorundasın. f100 kullananlar makinanın kendi ayarlarının'da yerine göre kullanıldığı zaman yeterli olduğunu söylüyorlar.
    auto ayarda f50 ıso 400 ve 1600 ıso ayarlanıyor.f100'de ayar olması lazım onu kullanan arkadaşlara bir sor
    gittiden alışveriş yapmak istiyorsan. oraya üye ol.satıcıyla ödeme şekillerini mesajlaşa bilirsin.

• gittide kapıda odeme yok die biliorum kart ile yapıosunuz zaten alış werişi
  • quote:

gittide kapıda odeme yok die biliorum kart ile yapıosunuz zaten alış werişi

onu gene satıcıya sormak gerekli tabi bu arada kapıda değilde kargo şirketinde peşin olarak ödeyebiliyormuyuz onu bimiyorum ama f200 ün incelemelerine baktım ama site yabancı olduğu için anlamadım birşey.

tabi puan olarak genelde 4,5-5 puan arası vermişler hele resim kalitesi 5 puan diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 9 Nisan 2009; 1:52:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

quote:

gittide kapıda odeme yok die biliorum kart ile yapıosunuz zaten alış werişi

onu gene satıcıya sormak gerekli tabi bu arada kapıda değilde kargo şirketinde peşin olarak ödeyebiliyormuyuz onu bimiyorum ama f200 ün incelemelerine baktım ama site yabancı olduğu için anlamadım birşey.

tabi puan olarak genelde 4,5-5 puan arası vermişler hele resim kalitesi 5 puan diyor.

Se_co
    alabilirsen f200 almaya bak derim manuel ayar var uzun seneler idare adecek makina.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-F200-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ16613221#aciklama
    ne kadar güvenilir bilmiyorum ama gittigidiyorda başlamış ürün satışı...
    635 TL

yurtdışı satış fiyatı 400$x1.7=680 TL
    bunlar nasıl oluyor da bu fiyata satabiliyor anlamıyorum, Türkiye'deki elektronik mağazalarında 1000 TL den aşağı satılmayacak bu alet kesin, çünkü F100FD 900-1000TL civarı.

Bu kişiden alan oldu mu?Bende almayı düşünüyorum ama yorumlarına baktım,göndermediğide olmuş bazen.Başka bir yerden de alabilirmiyiz biz bu aleti?

• Ben f2000 aldım mükemmel fotoğraf makinesi, Sadece film çekimi kötü. Yaklaşık 10-12 fotoğraf makinesi değiştirdim bunun gibi iyi makinem olmadı. Bu arada Gitti Gidiyor'dan 635 Tl ye aldım. Trabzon da evimin terasından çektiğim bir resmi yerleştirebilirsem inceleyebilirsiniz.
  • Dosyayı yükleyemedim. Maximum 500Kb diyor dosyayı bu kadar küçültecekse göndermenin bir anlamı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan65

Dosyayı yükleyemedim. Maximum 500Kb diyor dosyayı bu kadar küçültecekse göndermenin bir anlamı yok

hasan65
    f200ex makina hayırlı olsun
    500k desin siz çektiğiniz fotolardan bol miktar'da buraya eklerseniz
    makina hakkında bizlerinde bilgisi olur.

Direct link to image - bölümünden kopyalayın.
    s image ortasına yapıştırın tamam deyin.

[simage]yapıştır[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 15 Nisan 2009; 12:30:30 >
  • Bu model F100 fotoğraf kalitesini veya biraz üstünü verebiliyorsa Manuel modları olması açısından kesinlikle f100'e tercih edilir..

Ayrıca fotoğraf makinelerinde özelliklede manuel ayarları olan modellerde karanlık çekme diye birşey olmaz olamaz ayarlar değiştiği zaman aynı kareyi fazla aydınlık bile çekebilir (manuel ayarları olmayan modellerde karanlık veya aydınlık çekme sorunları olabilir modelin ışık ölçüm ayarının hassaslığına göre) Dynamic range diye birşey vardır ki; fuji kompakt sınıfda kullandığı sensörler dynamic range oranı vede noise bakımından kompakt sınıfda 1 numaradır.. Hatta f100'de dynamic range ayarı bile vardı bunda da vardır heralde..

Işığın geliş yönüne ve ortamdaki ışık farklılıklarına(kontrasta) göre bir kare aydınlık veya karanlık olabilir ve kontrast çoksa veya ışığın geliş yönü zorsa makinelerin auto ölçüm modları genelde iyi sonuç vermediği gibi zorlu ışık koşullarında vermeside zordur o yüzden bu dynamicrange oranını dengelemek için manuel ayarlar vede sensör önem kazanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 15 Nisan 2009; 13:03:49 >

• askan22
    f200'de bilgilerin'de manuel ayar olduğu söyleniyor.

makina tr ve yurtdışı alınmaya başlandı herhal'de makinayı alan arkadaşlar manuel ayar olup olmadığını belirtir'se bizim'de bilgimiz olur.
    bir'de kullanıcı arkadaşlar bura'ya çektikleri fotoları eklerse memnun oluruz.
    f200'de manuel ayar varsa f100 altarnatif olarak kesinlikle f200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 15 Nisan 2009; 13:07:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: netün

askan22
    f200'de bilgilerin'de manuel ayar olduğu söyleniyor.

makina tr ve yurtdışı alınmaya başlandı herhal'de makinayı alan arkadaşlar manuel ayar olup olmadığını belirtir'se bizim'de bilgimiz olur.
    bir'de kullanıcı arkadaşlar bura'ya çektikleri fotoları eklerse memnun oluruz.
    f200'de manuel ayar varsa f100 altarnatif olarak kesinlikle f200

Bunda Manuel modlar A S M olduğu kesin değilmi tartışmamı varki(kesin var diye biliyorduk) ayrıca 800 hatta 1600 ISO performansı nasıl acaba bunun örnek fotoları bilgileri geliyormu ISO konusunda?

Aslında bir arkadaş almış heralde yüksek ISO fotoğrafları koysa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.