Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_f200exr_review/product_images/

artık incelemeler gelmeye başladı...
    makina çıktı herhalde piyasaya...
  • resim kalitesine 5 üstünden 5 vermişler. Vay be.
  • yaw boşuna demedik f100'ü değiştirmeye değecek makina fiyatlar birde ucuz olsa.
  • bende f100 ü yeni almıştım olsun bunu bi tüketeyim fiyat düşer düşmez alacağım bu makineyi
  • piyasaya doğru düzgün çok az sayıda kompakt çıktı, mutlaka bişeyini eksik koyuyorlar...
    canon G10 çok hoşuma gitmişti, biraz karanlık çekiyor yorumlarını gördüm, nerdeyse 1500 TL, alacağımdan değil, o paraya yapıyonuz adam gibi yapın, 720 p kayıt bile yok, video kaydederken zoom yapmıyo...

İnsan istiyor, madem son teknoloji, koyuver içine 720 p video kaydetmeyi, koy zoom u...Sırf fotoğraf mı çekecez, istiyorlar bir de video kamera alalım...

vardır bunun da bir eksiği bence, ustalar inceleyince çıkar ortaya...
    bana göre eksikleri;
    çekimler biraz karanlık gibi geldi, bu da ev içi çekimlerin karanlık olabileceği demek sanırım...
    video 640x480 çözünürlük mü koyulur 1000 TL lik makinaya...
    hadi koydun, şu video çekerken zoom problemine bir çözüm getir, bak sony çatır çatır yapmış, zoom sesi bile gelmiyor benim bildiğim sonylerde...
    adam olun len.

• +1 Video modda zoom istiyoruz ZOOOOOMMMMMMMM

quote:

Orjinalden alıntı: directX25

piyasaya doğru düzgün çok az sayıda kompakt çıktı, mutlaka bişeyini eksik koyuyorlar...
    canon G10 çok hoşuma gitmişti, biraz karanlık çekiyor yorumlarını gördüm, nerdeyse 1500 TL, alacağımdan değil, o paraya yapıyonuz adam gibi yapın, 720 p kayıt bile yok, video kaydederken zoom yapmıyo...

İnsan istiyor, madem son teknoloji, koyuver içine 720 p video kaydetmeyi, koy zoom u...Sırf fotoğraf mı çekecez, istiyorlar bir de video kamera alalım...

vardır bunun da bir eksiği bence, ustalar inceleyince çıkar ortaya...
    bana göre eksikleri;
    çekimler biraz karanlık gibi geldi, bu da ev içi çekimlerin karanlık olabileceği demek sanırım...
    video 640x480 çözünürlük mü koyulur 1000 TL lik makinaya...
    hadi koydun, şu video çekerken zoom problemine bir çözüm getir, bak sony çatır çatır yapmış, zoom sesi bile gelmiyor benim bildiğim sonylerde...
    adam olun len.

• http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=31351172

taptaze 19/03/2009 tarihli gerçek kullanıcı fotoğrafları...
    tabi adamların ülkesinde yapıldığından çin işi japon işi çekmişler hemen şipşak...
  • directX25
     Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 19 Mart 2009; 23:49:52 >

• directX25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 19 Mart 2009; 23:22:11 >

• http://www.dkamera.de/testberichte/fujifilm/finepix-f200exr/produktfotos

yeni inceleme yazısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 19 Mart 2009; 23:18:51 >
  • Şimdi bu durumda üstatlar ne öneriyorlar? Bu foto kalitesi ile, bu makina, bu fiyata alınır mı? Bana yüksek ISO daki çekimleri çok karanlıkmış gibi geldi, ne dersiniz?
  • netün güzel işbirliği

Ben hiç foto eklemedim şu ana kadar donanimhabere, bu krizde nasıl eklenceğini de öğrenmek için kafa yoramıcam, teşekkürler işbirliği için netün kardeş, sayfaya renk kattın.

Bana da fotolar biraz karanlık gelse de, keskinlik konusunda baya iyi görünüyor sanki, ama USTALAR bir baksa yorumlasa artık iyi olacak, bakın yaz geliyor...
    Kamera zaten zoom yapamıyor video çekerken, bir de 640x480 çekebiliyor, fotoğrafların da öyle aham şaham bir farkı yoksa, 720p'de cillop gibi sessiz zoom yaparak video çekebilen sony-t500 ya da t900 karar kılıcam. Dokunmatik sevmesem de aile makinesi olacak sonuçta...

• directX25

foto olarak sony'den iyi bu makina bir kere sensör farkı var .aynı piksel fuji sensör büyük

video gelince konpak makinalar ccd sensör kullandığı için uzun video çekimlerinde ısındığı için sensör yakma ihtimali var.ve gece çekimlerinde fazla randıman alamassın.ucuz yollu kameralar'da bile bu sorun var.
    Fujifilm F200EXR Super CCD EXR ve her makinada ayarlar yerine göre kullanılırsa iyi netice alınır.
    bu makinada ben fotolarda f100 den manuel ayar olması dışında fazla bir üstünlük göremedim noise verdiği için hatlar belirgin ama detaylar iyi değil bu benim fikrim

yine f100 tercih edile bilir.
  • benim de aklım fuji den yana, bakalım yorumlar gelsin iyice, kimse taklamıyor henüz bu makinayı, ama donanimhaber budur derse, tamamdır...
    Senelerdir birşey alacağım zaman donanimhaber 1 numaralı referans kaynağım oldu, olgunlaşmış bir donanimhaber tavsiyesine herzaman güvenirim...
    Şimdi mesela sanyo e60, fujif31fd, bir zamanlar AMD, vb. bazı donanımlar zamanının donanimhaber klasiklerinden olmuştur...Bu klasiklerden almış olanların hiç üzüldüğünü sanmıyorum. Hem de bir sorun varsa bunu halledebileceğimiz, çare bulabileceğimiz yer gene burası oluyor, klasik olan donanimhaber donanımı genelde forum üyelerinin çoğu tarafından alınıyor.
    Ben zamanında e60 almayı çok istedim, para çıkışmadı ve ürün bitti piyasada. Geçenlerde forumdan biri 120 YTL ye gittigidiyorda sattı, yetişemedim...
    Bekliyoruz bakalım, bir ürün daha olgunlaşsın....
    Burayı seviyorum ben yaaa...Zaten çok az sayıda birşeyler alıyorum, onu da burada araştırarak almak çok zevkli...,

• http://www.rentmydslr.com/dayshots.html
    http://www.rentmydslr.com/night.html
    http://www.rentmydslr.com/indoor.html

Fujifilm FinePix F200EXR 12MP(400$) Panasonic DMC-LX3K 10.1MP (500$)
    yurtdışı fiyatları

• Yabancı forumlarda adamın biri günümüz teknojilerinin bizle nasıl dalga geçtiğini özetlercesine şunları yazmış;

I really want the F200 with HD video.
    Or, a TZ7 with lower noise
    or an LX3 with a 5x zoom.

unfortunately, none of those cameras exist...

yet
  • http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-F200-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ16613221#aciklama
    ne kadar güvenilir bilmiyorum ama gittigidiyorda başlamış ürün satışı...
    635 TL

yurtdışı satış fiyatı 400$x1.7=680 TL
    bunlar nasıl oluyor da bu fiyata satabiliyor anlamıyorum, Türkiye'deki elektronik mağazalarında 1000 TL den aşağı satılmayacak bu alet kesin, çünkü F100FD 900-1000TL civarı.
  • Panasonic lx3 ve Canon G10'a kıyasla rekabetçi bir fiyat.

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-F200-BEDAVA-KARGO_W0QQidZZ16613221#aciklama
    ne kadar güvenilir bilmiyorum ama gittigidiyorda başlamış ürün satışı...
    635 TL

yurtdışı satış fiyatı 400$x1.7=680 TL
    bunlar nasıl oluyor da bu fiyata satabiliyor anlamıyorum, Türkiye'deki elektronik mağazalarında 1000 TL den aşağı satılmayacak bu alet kesin, çünkü F100FD 900-1000TL civarı.

• tam benim kafada adam (gora dan )
    şaka bi yana katılıyorum arkadaşım sana %100

quote:

benim de aklım fuji den yana, bakalım yorumlar gelsin iyice, kimse taklamıyor henüz bu makinayı, ama donanimhaber budur derse, tamamdır...
    Senelerdir birşey alacağım zaman donanimhaber 1 numaralı referans kaynağım oldu, olgunlaşmış bir donanimhaber tavsiyesine herzaman güvenirim...
    Şimdi mesela sanyo e60, fujif31fd, bir zamanlar AMD, vb. bazı donanımlar zamanının donanimhaber klasiklerinden olmuştur...Bu klasiklerden almış olanların hiç üzüldüğünü sanmıyorum. Hem de bir sorun varsa bunu halledebileceğimiz, çare bulabileceğimiz yer gene burası oluyor, klasik olan donanimhaber donanımı genelde forum üyelerinin çoğu tarafından alınıyor.
    Ben zamanında e60 almayı çok istedim, para çıkışmadı ve ürün bitti piyasada. Geçenlerde forumdan biri 120 YTL ye gittigidiyorda sattı, yetişemedim...
    Bekliyoruz bakalım, bir ürün daha olgunlaşsın....
    Burayı seviyorum ben yaaa...Zaten çok az sayıda birşeyler alıyorum, onu da burada araştırarak almak çok zevkli...,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.