Elimde orjinal FSX Deluxe var. Bu akşam internette bazı resimlere rastladım, ACC. pack de scenery detaylarını daha da geliştirmişler. Zaten almayı düşünüyodum bu resimleri görünce daha da isteklendim.
Kullanan var mı bilmiyorum ama önce Acceleration kullananlardan bir görüş alayım dedim. Sizce çok bi fark var mı yani almaya gerçekten değer mi? Bir kaç tane yeni uçak da var. Şu anda mavishop da KDV dahil 45 YTL.
F18 ve eskortluk görevleri var F18 olarak blueangel felan var çok güzel bir ek
Accelarationu alman şart yoksa fsx i düşük grafik kalitesinde Düşük frame ile kullanamaya devam edersin
oyunda hızlanma oluyormu benim bilgisayarda takılma yapıyordu acceleration geçiriyormu bu takılmayı
quote:
Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See
Accelarationu alman şart yoksa fsx i düşük grafik kalitesinde Düşük frame ile kullanamaya devam edersin
Vay demek okadar farkediyor. Ozaman alayım ya hem vista da var bende bir de DX10 lu görüntüsüyle oynarız fena mı?
bende tam aksine ek paketi kurunca dahada kasıyo nedendir?
Eğer DX10 bir ekran kartın var ise almanı tavsiye ederim yada vista kullanıyorsan aksi taktirde Auto Dentisy'i az birşey açsan dahi Fps'lerin düşecek çünkü acceleration pack'de grafik kalitesi yüksek olduğu için. Ama sana önerim xp kullanacak isen SP1+SP2 yükle yeterli olacaktır
Yakında zaten 4850 almayı düşünüyorum hem hazırlık olur. Şimdilik XP üzerinde yine devam ederim
Kesinlikle al arkadaşım 3 yeni hava aracıyla birlikte çok güzel görevler var
İçimizde nekadar havacılığa meraklılar varda biz bilmiyoruz
Arkadaşlar merhaba, acilen yardımınıza ihtiyaacım var. Fsx Acceleration Pack yükledim bugün ve şöyle bir problemle karşılaştım. This graphics card does not meet minimum requirements for shader support. This product requires a geforce3/radeon8500 class or better graphics card. Flight Simulatör will now exit. Diyor ve simulatör açılmıyor. Halbuki fsx açılıyordu daha önce. Laptop ta kurulu ve tümleşik ekran kartım var. Bu konuyla ilgili ne yapılabilir, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olmasını bekliyorum. Teşekkürler...
Accelerator yüklemeden önce sorunsuz açıyorsa driver'la ilgili sorun olmaması lazım. Acceleration'la birlikte DX10 desteği gelio. Vista kullanıosan, oyuniçi ayarlardan detail settings'ten DX10 Preview seçeneğini kapamalısın. Sorun hala devam ederse, ekran kartı driverını yine de güncellemeyi dene.
Güzel ve zorlayıcı yeni görevler de var.Corkscrew approach,carrier landing vs.
Tavsiye ederim güzel bir ek.
Beyler bunda grafik ayarlarında nelere dikkat etmek gerekiyor? Bende AMD 4000+ , 2gb ram ve 8600gt oc var ama , özellikle yağmurlu havalarda ve medium ayarlarda 6-7 fps anca görüyor..
Optimum grafik ayarlarının ekran görüntülerini paylaşabilir misiniz? Bir de ekran kartımı 8800gt ve rami 3gb çıkarsam iki kat performans artışı olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme