Şimdi Ara

FSP 550 W SİSTEMİME YETERLİMİ (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    intel E-2200 2.2 ghz işlemci
    Gıgabyte EP35C-DS3R anakart
    Sapphire HD-3650 512 MB 128 bit ekran kartı
    80GB seagate sata hardisk
    Kasa Aopen H-600

Aopen kasamın orjinal kasa üzerinde olan powerı arızalandı zaten kasayı 2. el çok uygun bi fiyata almıştım 5-6 ay önce..
    şu an dün FSP Blue storm 500 waat güç kaynağı aldım exa bilgisayarda satış temsilcisi tanıdığım ve güvendiğim bi tanıdığım var ve onun tavsiyesi üzerine aldım bu güç kaynağına bu psu şu anki sistemime yeterlimidir gerçek 500 waat sağlıyormu ayrıca evde tunçmatik 600va ups'te kullanıyorum..
    kasamın arkasındaki 2 adet fanın ucundaki soketler olmadığından powera bağlıyamadı servisteki arkadaş eğer bağlarsa powerımın garanti dışı kalacağını söledi arkadaki fanların çalışmaması sistemime bir zararı olurmu yeni fan almalımıyım ne yapmam gerekir..

• O sistemi fazlasıyla kaldırır, fan işine gelince bileşenler fazla ısınmıyosa takmana gerek yok, sıcaklıklar yüksekse bağlasan iyi olur
    Fanlardaki ucu psuya uyduracak dönüştürücü vardır büyük ihitimalle onlardan alırsan fan almana gerek kalmaz
  • SLİ-CF li sistemlere yetiyooki.
    senin sisteme çok çok fazla. klasik psu bilem işini görürdü.

2.elcilerden bak uygun bağlamak in soket yada ek parça gibi bişi.
    Mobile: LG G2 16GB | Gear: Kral Puncher Breaker W 58cm yivli namlu 330CC hava haznesi Hawke Eclipse 30 SF 6-24X50 Mil-Dot Drager 6LT 300BAR PC:Intel Core i5 6400 Skylake * MSI B150M Pro * Kingston HyperX Fury DDR4 2133Mhz 16GB * Kinston HyperX Fury 120GB SSD * Sapphire RX470 OC Nitro 8GB GDDR5 256bit*Dark N10 ATX*Aerocool 600W 80 Bronze*Asus VP228HOto:Ford Focus 1.6 GHIA HB
  • Fsp BSII 500W kullanıyorum ve fan sesinden dolayı ürün şu an serviste bakalım ne tür çözüm üretecekler, hatta ilerde aynı sıkıntıyı verirmi diyede düşünüyorum.

Yine burada aynı üründe aynı sesten dolayı şikayetçi olanlarda var, birkez daha düşün derim.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • aldım ama ürünü şu an kullanıyorum bakalım nasıl bir sonuç verecek
    exa bilgisayarda satış temsilcisi bu marka ve modeli önerdi bende öneri üzerine aldım bakalım...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.