Şimdi Ara

250 WATT GÜÇ KAYNAĞI GTX 950 İÇİN YETERMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  250 WATT GÜÇ KAYNAĞI GTX 950 İÇİN YETERMİ ?
    BEYLER BENİM PSU BU YANİ BENİM KASAM CASPER KASASI İSTEYEREK ALMADIM NEYSE KONUYA GELELİM BEN EKRAN KARTI OLARAK GTX950 TAKICAM İŞLEMCİM İSE İNTEL CORE İ5 3470 FAKAT PSU YETECEKMİ LÜTFEN DOĞRU GÜVENİLİR CEVAP VERİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR TEŞEKKÜRLER

• hayır yetmez.
  • Kardeş çok adi bir psu bu verdiği voltajlar çok düşük kaliteli 250 w yetebilirdi ama bu hayatta yetmez sana tavsiyem Vs450 al fiyatı 170 lira civarı bişey olması lazım çok kaliteli ve güzel bir psu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XIGMATEK X-CALIBRE yeterlimidir 500 watt ?
  • Hayli hayli yeter hocam ama ben corsair Vs450 öneririm kalitelidir

• Kaliteli 250w psu yok öncelikle ikinci olarak isterse Seasonic 80plus platinium modeli olsun gtx950 kaldırmaz mantıklı konuşalım işlemci ile ekran kartı toplam 200w çekecek zaten 200w çeken sistem için en az 400w lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Kaliteli 250w psu yok öncelikle ikinci olarak isterse Seasonic 80plus platinium modeli olsun gtx950 kaldırmaz mantıklı konuşalım işlemci ile ekran kartı toplam 200w çekecek zaten 200w çeken sistem için en az 400w lazım.

Hocam o öyle değil işte 200 w çeken sistem için 12w kanalından 200w veren bir psu hayli hayli yetecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800gt için kaç watt ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Nasıl kaldırmaz benim ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl200016

quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Kaliteli 250w psu yok öncelikle ikinci olarak isterse Seasonic 80plus platinium modeli olsun gtx950 kaldırmaz mantıklı konuşalım işlemci ile ekran kartı toplam 200w çekecek zaten 200w çeken sistem için en az 400w lazım.

Hocam o öyle değil işte 200 w çeken sistem için 12w kanalından 200w veren bir psu hayli hayli yetecektir

harddisk fanı usb cart curt olunca 250w çıkar zaten 12v dan 250w veren bi psu da en az 350w felan olur anca ozmn yeter.
  • Yok ben tüm sistem 200 w tuketiyorsa demiştim zaten

• Holyphoenix GXY H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana sözümüz yok yeter x calibre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 3 Temmuz 2016; 1:47:36 >
  • Peki hocam bu psu 6 pin girişlimidir çünkü gtx 950 6 pinlik giriş istiyormuş
    Girişler standarttir zaten 6 pin girişi de vardır

• Teşekkürler yardımınız için
    Önemli değil her zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.