Şimdi Ara

FS 2004-FSX ÜCRETSİZ EKLENTİLER (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
62.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucak ayarlarini en üst seviyede yaptinizmi?
  • FSX Russian Desing Studio 737-400

FS 2004-FSX ÜCRETSİZ EKLENTİLER

arkadaslar cok güzel bir eklenti 2d ve 3d kokpit olarak fs2004 deki kokpitler güncellenmiş.(%100 kullanilabilir)

http://www.avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/boeing-737-400-russians-airlines-18488.html?action=download&hl=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBosche -- 16 Eylül 2010; 20:12:03 >

• Thomas Ruth A330-200F Turkish Freighters

ARKADASLAR RESİM KOYAMADİM AMA SU SAYFADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ:

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=thomas&CatID=fsxac

http://library.avsim.net/sendfile.php?Location=AVSIM&Proto=ftp&DLID=142704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBosche -- 16 Eylül 2010; 20:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtinan

ucak ayarlarini en üst seviyede yaptinizmi?

Evet. Son ayarlarda oynuyorum fakat resimdeki olay çok farklı. İkinci resimde gözüken direksiyonlar bile hareket ediyor.

Video için :
    http://www.youtube.com/watch?v=iwqvsv1Yb0M
  • sen heralde 2d panelde oynuyorsun oyunda iken a tusuna basim vc ye gecmen lazim
  • Oyunda A tuşuna bassanız da başka bir tuşa bassanız da öyle bir kamera açısına geçmiyor. Ek paket olabilir zaten video yu izlediyseniz ne kadar farklı olduğunu görürsünüz..
  •  FS 2004-FSX ÜCRETSİZ EKLENTİLER

eger böyle bir aciyi diyorsan

1-ucagin vc özelligi olmasi lazim tüm fsx default ucaklarda vardir
    2-ucusta kokpit bölümüne gecip a tusuna bastiginiz zaman bakiş acilari degisir
  • arkadaşlar sizden bi ricam olucaktı. Bende şöyle bi hata var. Çözerseniz çok sevinirim

• arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ve bunu cozecek arkadaslar ne olur yardim edin bana ya burdan yada msnden

bana gelen uyari

Microsoft Flight Simulator X microsoft/FSX/scenery cache

• Merhabalar, ben 2,5 snelik bir fs kullanıcısım. Bu 2.5 sennin 1senesi fsx deneyimi dir. Bu oldukça gerçekçi similasyon insana bi yerden sonra yetmez oluyor. Yklaşık 6 ay kadar önce videolardan gördüğüm ve forumlarda okuyup özendiğim için uçaklara textur atmaya kara verdim. Fakat o gün bugündür defalaraca oyunu slip yüklemiş her yolu denemiş te olsam başaramadım. En sonunda bir foruma sorayım dedim ve burasının daha güvenilir olduğna karar veridim.

Şimdi soruyorum;

1)indirdiim textur dosyasının içini açıp (B737_800_THY_texture for FSX) içndeki texture.thy dosyasını C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\B737_800 klasörüne olduğu gibi kopyalıyorum.

2) içindeki aircraft.txt metin belgesini açıp içindeki yazıları olduğu gibi kopyalayıp, C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\B737_800 klasörünün içindeki aircraft.cfg dosyasının içindeki son uçak kodunun altına bir boşuk bırakıp yapıştırıyorum.

3) yazının başındaki [fltsim.xx] yazısınının .xx kısmını silip bir önce uçak kodunun bir fazlasını yazıyorum( en sondaki [fltsim.5] olduğu için benimkini [fltsim.6] yapıyorum)

4)Kaydedilsinmi sorusna evet diyip.Oyunu açıyorm. Free flıghts kısmına girip b737-800 e bir bakıyorum aaaaa.. hala aynı.. denemek amaçlı nir uçuşa giriyorm. AAAA.. hala aynıı..

neden olmuyor. herkes böyle yapmıyormu.

LÜTFEN YAZIYI DİKKATLİ OKUYUN ÇÜNKÜ YAPTIKLARIMIN AYNISINI YAZDIM BİR HATA VARSA SÖLEYİN.

''WİDOWS 7 ULTİMATE *32 BİT / İNTEL CORE 2 QUAD Q8200 / 4GB RAM/1919 MB ATI EKRN. KAR. ''

• Söz konusu texture dosyasının linkini bi gönderebilirmisiniz?
  • Arkadaşlar

Flight simlulator x var, birde gold edition diye başka bir sürüm var sanırım. Hangisini almak daha doğru, hangisi daha içerikli

Ben THY uçakları görüyorum, bunlar ekmidir, nerden temin edilir? Hava limanı görüntüleri ve hava trafiği bunların hepsi alacağımız sürümde varmıdır?

Bu konuda bilgi rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhaba

FSX de bu görüntüyü nasıl alabilirim ? Kokpit tamamen görülüyor ve herşey hareket ettirilebiliyor..

Arkadaşım o resimlerdeki kokpit goruntusunu grafik ayarlarıyla falan alakası yok . resimlerdeki ucak pmdg boeing 737 serisi bir uçaktır ve payware dir yani paralıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: st3in

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhaba

FSX de bu görüntüyü nasıl alabilirim ? Kokpit tamamen görülüyor ve herşey hareket ettirilebiliyor..

Arkadaşım o resimlerdeki kokpit goruntusunu grafik ayarlarıyla falan alakası yok . resimlerdeki ucak pmdg boeing 737 serisi bir uçaktır ve payware dir yani paralıdır.

pmdg ile alakası yok kesinlikle. fsx default b738 bu kokpit. sağ tıklayıp virtual cockpit seçilirse bu görüntü elde edilir. net bir görüntü için ayarlardan görüntü kalitesini artırmak yetecektir. tabi fps'de düşüş yaşanabilir.

• ifly 747 indirip kurdum fakat kokpitte ekranlar kapalı durumda nasıl çözebilirim bu felaketi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

ifly 747 indirip kurdum fakat kokpitte ekranlar kapalı durumda nasıl çözebilirim bu felaketi ?

Daha once iFly 747 kullanmadim fakat sanirim default olarak "Cold & Dark" modunda aciliyor. Standart APU - Motor calistirma prosedurlerini uygulamalisin; youtube uzerinden kolayca bulabilirsin. Bu sekilde cok daha keyifli olacaktir emin ol. Eger kapali durumdan kastin kokpit gozukmuyorsa DX10 secenegini iptal etmeni oneririm.
  • iyi günler fsx e uh 1 ve uh 60 nasıl yükleniyor indirdim ama fsx icine yüklemedim
  • arkadaşlar simulatöre uçak yüklemeyle ilgili sorunlar yaşıyorum..

öncelikle bu siteden uçağı indirdim:http://www.fsdownload.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2210
    söylenenleri yaptım readme dosyasında..fakat uçağı seçip,uçuşa geçtiğimde ekranlar kapalı,düğmelere basılamıyor,ve uçağın sesi dahi yok..gaz kolunun olduğu paneli bile göstermiyor..bunun sebebi nedir nerede yanlışlık yapıyorum ?

bu tür paneli ve ses dosyaları içinde olan uçak dosyalarını indirdiğimde hiçbirini kuramıyorum,

iFly 747-400 uçağınıda seçip oyuna girdiğimde bütün ekranlar kapalı oluyor..bir arkadaşım motorlar kapalı halde uçuşu başlat demişti ama bununda nereden yapıldığını bilmiyorum..
  • İndirdiğin uçak dosyalarının içinde "Gauges" ve "Effects" adlı iki dizin olması gerekir. Bu dizinler içindeki dosyaları FSX altında aynı adlı dizinlere kopyalamalısın.
  • Gauges klasörü çıkmadı uçağı seçip başlattığımda kokpit böyle oluyor motor sesi filan hiçbirşey olmuyor ama Don't Sink,Pull up gibi uyarı sesleri mevcut..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.