Şimdi Ara

FS 2004-FSX ÜCRETSİZ EKLENTİLER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
62.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _RevO_

quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

Cargo uçağı ve savaş uçagı kulanabildiğimiz ek paket var mı

Captain Sim - C130
    Captain Sim - B757F
    Captain Sim - B727F

Just Flight Cargo Pilot

- Savaş uçağı için;

1. Acceleration
    2. VRS - F18
    3. Captain Sim X-Load
    4. Tüm A2A AccuSim serisi

önerilebilir.

Daha çok var da aklıma gelmedi

Çok teşekkürler söyledikleriniz baya güzelmiş

• avsim.com'da çok fazla eklenti bulabilirsiniz.Screneylerden tutunda uçak texturelerine kadar
  • ya ben bu tür uçak oyunlarında uçağı kaldıramıyorum ne yapmam lazım ya :S
  • Teşekkürler.
  • Merhaba sanal pilot arkadaşlar :) Aranızda ISDT ATR 72-500 modelini kullanan varmı? Bu uçak bir türlü sürat tutmuyor Hızı 250 knot setliyorum autopilot gaz kolunu rölantiye çekiyor aircraft.cfg dosyasını hatim ettim yinede çözemedim Var mı bir fikri olan?
    Teşekkürler
  • Hocam ben rex preview pack indirdim zipi açtım içinden çıkan dosyalarda read me gibi bi yönlendirme yazısı yok nereye atmam lazım çıkan dosyaları
  • Arkadaşlar bana Türk hava yolları A340-300 lazım her yerde var ama texture olarak falan var package olarak yani aircraft.cfg si olan bir paket olabilirmi virtual kokpitli falan eksiksiz,uçak seçme bölümünde seçtiğimde uçağı bir tek kanatları dönüyor o dönme yerinde,düzgün 2 haftadır bulamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing737 -- 2 Haziran 2012; 16:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtinan

FSX Russian Desing Studio 737-400

FS 2004-FSX ÜCRETSİZ EKLENTİLER

arkadaslar cok güzel bir eklenti 2d ve 3d kokpit olarak fs2004 deki kokpitler güncellenmiş.(%100 kullanilabilir)

http://www.avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/boeing-737-400-russians-airlines-18488.html?action=download&hl=

Paylaşım için çok teşekkürler düzgün 737-400 bulamıyordum uçuşlarım daha keyifli olacak :)

• Bu ucag bir turlu oyuna ekleyemedim. Site ingilizce de olmadigi icin bi sey anlamadim. Nasil yukleyecegiz bu ucagi ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben fs 2004 için Boeing 767 ve 747 arıyorum ama bulamadım yardımcı olabılecek olan arkadaslar var mıdır?
  • Arkadaşlar sadece FSX için görüntü kalitesinden memnun olmayan arkadaşlara yardım edebilirim pm'den msj atın seve seve yardım ederim
  • 3-4 tanede fotoğraf ekleyim arkadaşlar bu görüntüyü yakalamak için inanın gecemi gündüzüme kattım bu işler zevk meselesi tabi herkes begenmek zorunda değil bu şekilde görüntüm olsun diyenler dedigim gibi pm atabilirsiniz seve seve yardım ederim.

• Arkadaşlar konuyu upluyorum 2 aydır THY'nin uçaklarını arıyorum ama bir türlü bulamadım bir yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Arkadaşlar konuyu upluyorum 2 aydır THY'nin uçaklarını arıyorum ama bir türlü bulamadım bir yardımcı olun lütfen

Hangi uçağı kullanıyorsan ona uygun livery araman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarir11

quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Arkadaşlar konuyu upluyorum 2 aydır THY'nin uçaklarını arıyorum ama bir türlü bulamadım bir yardımcı olun lütfen

Hangi uçağı kullanıyorsan ona uygun livery araman lazım.

Default 737-800

PMDG uçakları denedim çalışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ,

Öncelikle yeni yeni öğrenmeye başladığım fsx'den acayip keyif alıyor ve dahada ilerlemek istiyorum. Logitech'in joystickiyle beraber oyun inanılmaz keyif vermeye başladı ve artık ticari uçakların uçuşuna başlamak istiyorum. Ben Boeing yerine Airbus 320-321 öğrenmek istiyorum özellikle Airbus 321 istiyorum. Fakat oyunun default a321'nde birçok tuşu kullanamıyorum ve grafikleri kötü. Ne yapmam gerekiyor, internette araştırdım fakat pek bişey bulamadım, hep 737-800 eklentileri mevcut. Ne tavsiye edersiniz? Link paylaşabilir misiniz?

Henüz oyuna sp1 ve sp2 kurdum, başka ne gibi eklentiler tavsiye edersiniz? Grafiğin, özellikle kokpit grafiğinin iyi olmasını istiyorum ve tüm fonksiyonların kullanılabilir olmasını istiyorum.

321'i youtube'dan falan öğrenmeye başlıycam, cold and dark'dan itibaren, sizce doğru yol mudur? Ya da başka tavsiyeniz var mıdır?

• yeni başladım oyuna mesajım bulunsun..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.