|
| _____________________________ |

|
|
|
Geçen ki Steam indirimlerinden aldım bu oyunu. Oyunu almamda ki en büyük nedenlerden biride orjinal Türkçe olmasaydı. İlk girişi yaptım çıktım. Bakalım bir süre bu oyunu oynayınca neler görücez. Ama soğuğu baya ekran karşısında hissedecek gibi bi izlenim verdi bana ilk 5 dk'de. Oyunu bir süre oynayıp izlenimlerimi yazarım almak ve oynamak isteyen arkadaşlar için.. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 21 Ocak 2021; 11:36:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
"Under your command i will obey..." "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away...""Through the eternal flame, i travel..." || PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || |
|
Neredeyse 30 sene olacak oyun hayatımda Witcher 3 Blood and Wine main theme'in yanına yakıştırabildiğim bir soundtrack listesi oldu bu oyunun. İlginçtir iki stüdyo da polonyalı. Şunu koymak lazım buraya. Tüm zamanların en iyileri arasına girdi bende. Siz ne yaptınız böyle ya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Mart 2021; 19:38:20 > |
|
"Under your command i will obey..." "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away...""Through the eternal flame, i travel..." || PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || |
|
yiyeceğim var ama insanlar aç neden |
|
Arkadaş şu oyuna bir zorluk koyar insan. Çok zor. Yetişemiyorum soğuklar gelince her şey mahfoluyor. Valla Yeni bir Yuva senaryosunu 100 defa oynadım ama bir türlü bitiremedim, yaklaşamadım bile. Çok ama çok zor. Becerene helal olsun. Ben kendimi daha fazla buhrana sokmamak için sildim oyunu, bununla mı uğraşıcam. |
|
Oyunda zorluk seviyesi var diye biliyorum. 4-5 ay önce oyunun tüm senaryolarını bitiren biri olarak tam hatırlamasamda oyunda o tarz seçenekler var diye hatırlıyorum. Ayrıca oyun zaten hayatta kalma oyunlarının strateji versiyonu gibi birşey mecbur biraz zor olmalı. Ama şöyle söyliyim ben senaryoya başladığımda ilk 2 sefer başaramadım sonrasında oyunun mantığını kavrayınca çok uzun saatler oynadım ve müthiş keyif aldım.. İlk zamanlar alışma evresi zor çünkü oyunun mantığı zor olmak zorunda zaten.. Ayrıca oyun Epic Games'te ücretsiz veriliyor bu hafta boyunca. Orjinal Türkçe altyazılı kaçırmayın derim.. |
|
Yeterli sayıda yemekhanen yoktur o yüzden aç kalabilir insanlar veya yeterli sayıda yemekhanen olsa bile yemekhanede çalışan personelin çok azdır yetişemiyorlardır. Yani insanların aç kalmaması için yeterli sayıda yiyeceğin yeterli sayıda yemekhanen ve bu yemekhanelerde çalışacak yeterli sayıda insan gücüne ihtiyacın var. Bunları tamamlarsan ve yeterli yiyeceğinde olursa sorun çözülür.. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdiler27 -- 7 Ekim 2021; 11:7:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
frostpunk trainer kullan hocam, hatta fling trainer öneririm. yoksa manyak olursun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çok fena sardı. Soğuğu ekran başında hissettim. Son zamanlarda oynadığım en iyi strateji. Karmaşıklıktan değil, verdiğiniz kararların sonuçlarından kaynaklanan, kendine has değişik bir zorluğu var. İlk oynayışımda yedim tekmeyi. Ulan bari işçi falan yapsaydınız. Çok Adil mükemmel yöneteceğim diye başlayıp çocuk işçi çalıştırma noktasına nasıl geldiğimi anlamadım. Umarım ikincisi de en az bunun kadar iyi olur. Oyunu da orijinal aldım ama sırf çalıştırması kolay diye korsandan açıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 3 Mayıs 2024; 11:31:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyunda sığınmacı sorununu çöz diye bir görev var ve 3 mülteci dalgası gelmesi lazım bana 2 tanesi geldi ama 3. gelmedi oyun öyle takılı kaldı bunun bir çözümü var mı ? |
|