< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Ağustos 2021; 23:38:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
benim VPN MyFritz ile calisiyor :D |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Ağustos 2021; 13:0:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
DVR benim bildigime göre henüz yok, muhtemelen güncellenecek, kablo yönden modeme entegre ediliyor. Türk kanallarida oluyormu bilmiyorum. Seneler önce sadece repeater DVB-C kullandim, acik kanallarda cok iyi calisiyor, bugün daha gelismistir, en son tv app baya bi güncelleme gördügünü biliyorum. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
VPN icin dedigim gibi Public IP Olmadigi icin olmuyor. Özel Config ile oluyor, basit. Config olustur, her iki tarafta "import" yap, myfritz ile oluyor. (LAN to LAN) Normal Cihaz icin VPN de oluyor, oda özel config ile oluyor, onu yapmadim ama. O gerekli de degil, cünkü -> Almanyadaki Fritz Boxa Normal VPN ile baglanip, LAN to LAN oldugu icin, türkiyedeki Fritz Boxlara baglanabiliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos2021 -- 30 Ağustos 2021; 13:45:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Ağustos 2021; 15:1:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Ağustos 2021; 15:9:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
@qrockfire yardimci olur. Anladigima göre sabit IP veya IPv6 ile oluyor. VPN Config ile de olmasi lazim, bu islem icin bende henüz mevcut degil, ama bir gün arastiririm belki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos2021 -- 30 Ağustos 2021; 15:15:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Ağustos 2021; 16:10:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |