Şimdi Ara

Fritöz Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
33.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir fritöz almaya karar verdim. Max bütçem 200 Lira. Şu Burger King gibi yerlerde yediğimiz patates ile evde fritöz ile yapılan arasında fazla lezzet farkı olur mu? Birde temizliği kolay olan fritöz önerirseniz çok iyi olur.

Düzenleme: Taksitle alacağımız için bütçe 320TL çıkarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 1 Nisan 2010; 22:33:00 >

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

arkadaşım google gir fritöz diye, bu bol marka ve çeşit karşısında tercihini yapıver

Hocam bu 1 Kaşık Yağ ile 1 Kg Patates sloganlı Tefal Fritöz aklıma yattı ama bazıları patatesler lezzetli olmuyor diyor, ama kadınlar kulübüne bir bakayım dedim. Bakalım hanımlar neler söylemiş diye. Kadınlar çok beğenmiş, onlar beğenmişse bizede almak düşer.
    2.200 derece ısı termik ayarı yapılabilmeli
    3.Yağ kabı ve sepeti mümkünse çelik olanlar tercih edilmeli
    4.Tefal ise at çöpe(100 gr patates için 45 dakika başında bekleyip yarım kilo ketçap yüz gr tuz dökerek lezzet yakalamayı gözün alıyorsa alabilirsin)
    5.Afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 2 Nisan 2010; 12:06:21 >

Orijinalden alıntı: kasap34

Kaliteli patates kızartmak için AGRİA tipi kızartma için uygun patates,kızartma için özel üretim kızartmalık bitkisel yağ lazım bu ikisi olmadan ancak mangalda patates közleme yapabilirsin.
    Fritöz için:
    1.Mutlaka koku önleyici filitresi olmalı
    2.200 derece ısı termik ayarı yapılabilmeli
    3.Yağ kabı ve sepeti mümkünse çelik olanlar tercih edilmeli
    4.Tefal ise at çöpe(100 gr patates için 45 dakika başında bekleyip yarım kilo ketçap yüz gr tuz dökerek lezzet yakalamayı gözün alıyorsa alabilirsin)
    5.Afiyet olsun

Güzel bir yaklaşım olmuş, kaliteli birşey almak istiyorum ama bu sektörde Tefal'den daha kalitelisi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

arkadaşım google gir fritöz diye, bu bol marka ve çeşit karşısında tercihini yapıver

Hocam bu 1 Kaşık Yağ ile 1 Kg Patates sloganlı Tefal Fritöz aklıma yattı ama bazıları patatesler lezzetli olmuyor diyor, ama kadınlar kulübüne bir bakayım dedim. Bakalım hanımlar neler söylemiş diye. Kadınlar çok beğenmiş, onlar beğenmişse bizede almak düşer.

bu arada kızartmada kullanılacak olan papateste önemli imiş, bazı bilgilere göre her patates aynı lezzette olmayabiliyormuş,bu bir kaşık yağlı test kızartmayı tefalde görmüş ve ikram olarak verilenide beğenmiştik,aynen öğle oldu alalım dediler bizde almıştık,

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 2 Nisan 2010; 16:57:18 >

• Tefal Actifry almaya karar verdim konu kapanabilir.
    Buzdolabı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    BLENDER TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tefal Actifry almaya karar verdim konu kapanabilir.

• quote:

Tefal Actifry almaya karar verdim konu kapanabilir.

isabetli bir karar olmuş, iyi günlerde kullanın

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 2 Nisan 2010; 22:43:01 >

• 20 liralık sinbo derim ben geri kalanına dünyanın patatesini alırım Konu kapanmıştır.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasap34
    5.Afiyet olsun

İlk 3 maddeye katılıp
    4. maddeye dikkatini çekip
    5. Afiyet olsun diyorum
  • Aman yaglara Dikkat diyorum.Lezzetli patates yiyecegiz diye kalbimize zarar vermeyelim.

Orijinalden alıntı: loko

Aman yaglara Dikkat diyorum.Lezzetli patates yiyecegiz diye kalbimize zarar vermeyelim.

Kesinlikle hocam, bu ürünü seçmemdeki en büyük neden zaten az yağlı kızartma yapabilmesi.

HB deki ilk yorumu ekliyorum
    SAbır gerektırıyor ve zaman , alışık oldugumuz gıbı hemen at kotelerı pateteslerı 5 dk da kızarsın olayı bunda yok, onun harıcınde cok saglıklı ve pratık , ama eskı alıskanlıklarımızdan vazgecemıyoruz , kızartmadakı lezzetı alamıyoruz bu frıtozde , teşekkürler

Az yağ ile kızartmasına kesinlikle katılmıyorum bence normal fritöz 1 kaşıktan daha az yağ emiyor

http://www.hepsiburada.com/tefal-actifry-deep-fryer-fritoz/productDetails.aspx?categoryid=22017&productid=mttefactifry

Burdan kullanıcı yorumlarını oku herkes 4-5 yıldız vermiş ama kızartmadakı lezzetı alamıyoruz bu frıtozde bence yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Aslında yazmıyacaktım ama içim elvermedi

HB deki ilk yorumu ekliyorum
    SAbır gerektırıyor ve zaman , alışık oldugumuz gıbı hemen at kotelerı pateteslerı 5 dk da kızarsın olayı bunda yok, onun harıcınde cok saglıklı ve pratık , ama eskı alıskanlıklarımızdan vazgecemıyoruz , kızartmadakı lezzetı alamıyoruz bu frıtozde , teşekkürler

Az yağ ile kızartmasına kesinlikle katılmıyorum bence normal fritöz 1 kaşıktan daha az yağ emiyor

http://www.hepsiburada.com/tefal-actifry-deep-fryer-fritoz/productDetails.aspx?categoryid=22017&productid=mttefactifry

Burdan kullanıcı yorumlarını oku herkes 4-5 yıldız vermiş ama kızartmadakı lezzetı alamıyoruz bu frıtozde bence yeterli

Oradaki yorumları pek inandırıcı bulmuyorum, bazı sitelerde lezzetini çok övenlerde var. Ben bu riski göze aldım aldığım zaman fikirlerimi belirtirim.

• £se®

Demek ki bilinçli tüketiciye ait inceleme az, bu anlamda senden adam akıllı bir inceleme bekliyoruz... Yani Lezzet süre herşey dahil...

Sonuç olarak şöyle büyükçe bir tabağa yığılmış bir görüntünün fotoğrafınıda eklersen çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

£se®

Demek ki bilinçli tüketiciye ait inceleme az, bu anlamda senden adam akıllı bir inceleme bekliyoruz... Yani Lezzet süre herşey dahil...

Sonuç olarak şöyle büyükçe bir tabağa yığılmış bir görüntünün fotoğrafınıda eklersen çok iyi olur

Bu ay içerisinde alırsam hemen bir inceleme ve düşüncelerimi sizlerle paylaşırım.

quote:

£se®

Bu ay içerisinde alırsam hemen bir inceleme ve düşüncelerimi sizlerle paylaşırım.

Selamlar

Son kez çaydırmaya çalışıyorum sonrasına karışmam

Ciddi ciddi son kez yazıyorum umarım memmun kalırsın. Bir kızartmadan ne bekliyorsun Mc Donalds daki bir kızartma seversen bence actifry seni üzer. 45 Dakika pişirip yarı kızartma yarı kaynatılmış patates tadı istiyor isen. Al incelemni yap (ama objektif olsun )

Edit: Ben Tefal Autofry var 329 TL aldım nedeni 1993 yılında moulinex bir firtöz vardı süreyi sıcaklığı ayarlıyordun ısınınca hazneyi yağa alıp süre dolunca çıkartıyordu. Autofry da onun bu zamanı digital ayarlamanı sağlıyor ve her parçası yıkanıyor ve patates haznesi büyük .
    Şimdi alsam haznesi vb parçaları yıkanabilen büyük sepetli bir fritöz alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 6 Nisan 2010; 21:39:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

quote:

£se®

Selamlar

Son kez çaydırmaya çalışıyorum sonrasına karışmam

Ciddi ciddi son kez yazıyorum umarım memmun kalırsın. Bir kızartmadan ne bekliyorsun Mc Donalds daki bir kızartma seversen bence actifry seni üzer. 45 Dakika pişirip yarı kızartma yarı kaynatılmış patates tadı istiyor isen. Al incelemni yap (ama objektif olsun )

Edit: Ben Tefal Autofry var 329 TL aldım nedeni 1993 yılında moulinex bir firtöz vardı süreyi sıcaklığı ayarlıyordun ısınınca hazneyi yağa alıp süre dolunca çıkartıyordu. Autofry da onun bu zamanı digital ayarlamanı sağlıyor ve her parçası yıkanıyor ve patates haznesi büyük .
    Şimdi alsam haznesi vb parçaları yıkanabilen büyük sepetli bir fritöz alırım.

Şimdi kafamı karıştırdın. Ben McDonalds'ta ki patatesler gibi olmasını istiyorum. Peki senin bana önerebileceğin bir model yok mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.