Selamlar, Bilgisayarcı frisby marka bir kasa kullanmış.Güç kaynağı da dahili 450W(gerçek değerdir inşallah ).Birincisi bu marka kaliteli midir? Bir de sistemim şöyle(aklımda kaldığım kadarı ile)
p4 3.2 ghz 2x512 mhz ram 256mb geforce fx6600 ekran kartı 80 gb sata seagate hdd bir de optik okuyucu ve kullanmadığım disket sürücü bir de kendim eski pcim 8gb ide bağlantılı hdd mi takacağım ama güç kaynağını zorlar mı sizce? İlginiz için teşekkür ederim
Ne yazıkki Frisby marka kasaların güç kaynakları doğru etiketlenmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
Ne yazıkki Frisby marka kasaların güç kaynakları doğru etiketlenmiyor.
Aynen birkaç tane kullanan arkadaşım var sistemleri baya yüklü memnun değilller frisby'den.Ben sana FSP BlueStorm öneririm.
dandik biliriz
Ben de dandik bilirim. Frisby'den Antec'e geçtim, rahat ettim.
plajda, ormanda, piknikte eğlenme amaçlı kullanılan daire şeklinde plastik oyuncakımsı şeyler olarak bilirim, bilgisayar parçası olarak para vermem, verdirmem
etiket değerinin yarısını verir ancak 300w bile adam gibi vermez aopen asus kasaları alın üstündeki güç kaynakları güvenilir
550 w denir ama 275 w verirgulmeyin cok ciddiyimabi eglence bi oyuncak iste.adı psu kendisi baska bisi...
quote:
Orjinalden alıntı: Alaris
550 w denir ama 275 w verirgulmeyin cok ciddiyimabi eglence bi oyuncak iste.adı psu kendisi baska bisi...
haklısın walla feel da aynı frisby de aynı al birini vur ötekine
allah yardımcın olsun
dandiklikte ilk 3 e girer
FRİSBY ASLA TAVSIYE ETMEDIGIM BIR MARKA NE KASA DIZAYNI GUZEL NEDE POWER UZERINDEKI ETIKETLERI GERCEK DEGIL
hocam bence pc yi hemen kapat o kadar kötü diyorlar onun için.
frisby.. kotunun iyisi
Zaten power tuşunun bir yılda aşınmasından belli.Şu an sistemi kaldırıyor ama korkuyorum psu bir şeylik yapıp da güzelim sistemi yakmasın.
http://www.cizgi.com.tr/psu/ Sayfanın altındaki resimlere baktım korktum valla . Hangi markayı öneririsiniz.Ne kadar güçte bir psu almalıyım. En önemlisi fiyatları nedir.450 w yoktur bence de de kaç watt acaba?
psularla ilgili bölümü incele üstbaşlık var bu konu hakkında.
fsp 300-350 watt yeter o sisteme. Bi arkadaş blue storm 2 önermiş. Yuh yani napsın gerçek 500watt ı arkadaş.