Şimdi Ara

Fringe ve Person of Interest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler fringenin 3 sezonunu izlemiştim..2. sezondan sonra gittikçe kalitesi düştü bence şimdi 4. sezonu indirdim vakit kaybı olurmu olmazmı ?
    Bi de person of interest e hiç başlamadım konusu mantıksız geldi bana sizce de öylemi ?

• person of interest şuan piyasadaki en iyi dizilerden birisi hiçte mantıksız değil izle pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonvictMuziK

beyler fringenin 3 sezonunu izlemiştim..2. sezondan sonra gittikçe kalitesi düştü bence şimdi 4. sezonu indirdim vakit kaybı olurmu olmazmı ?
    Bi de person of interest e hiç başlamadım konusu mantıksız geldi bana sizce de öylemi ?

POI'mi mantıksız
  • Madem öyle izleyelim bakalım pilot bölümüyle diziyi az çok anlarım..
  • person of interest çok iyi dizi değil ama vakit geçiriyor ayrıca ilk bölümler biraz sıkıyor dizi ilerleyen bölümlerde gittikçe güzelleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soranger

person of interest çok iyi dizi değil ama vakit geçiriyor ayrıca ilk bölümler biraz sıkıyor dizi ilerleyen bölümlerde gittikçe güzelleşiyor.

Lost bitirdigimde poi çıkmıştı sırf Michael Emerson için pilot bölümünü izlemiştim ve begenmeyip devam etmedim bir çok mesajda bahsedildiğini gördüm tekrar şans vermeyi düşünüyorum.
  • Person of Interest'te ilk 5-10 bölüm Arka Sokaklar gibi gidiyor. Her bölüm birilerini bul kurtar falan. Sıkabilir o yüzden. Ama ilerlerdikçe konu bütünlüğü oluşuyor. Geçmişe gidip makine tarihi yavaş yavaş anlatılıyor. 1. sezonun son 3 bölümü 9.5 üzeri puan almıştı sanırım IMDB'de. Bence izlemelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • POI'nin cnbc-e'de birkaç bölümünü seyredebildim. Artık hangi bölümler bana rastgeldi bilmiyorum ama hoşuma gitmedi, bıraktım. Ama çoğunluk iyi diyor, o yüzden ileride tekrar bir bakacam. Fringe gelirsek bilimkurgu seviyorsanız Fringe'in ilk 2 sezonunun neredeyse tüm bölümleri etkileyicidir. 3. sezonda güzeldir. Ama 4. sezonu o kadar beğenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 8 Ekim 2012; 0:09:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.