Şimdi Ara

Frikiği selçuk kullanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drogba ya kullandırttılar adam bize leblebi gibi gol atıyor oralardan gol gitti resmen

• aynen oraları selçuğun yeri olmadı burak vurabilirdi ama egosu yüksek drogba kullandı
  • Neyse beyler sağlık olsun zaten 2-0dan 3-2 yaptığımız maçın rövanşında bile 3-0 yenilmiştik jardelli takımımızla. real madrid bu
  • kaç oldu bu ya her frikiğe atlıyor sonuç 0
  • o değilde baraj 9.15 miydi
  • bence selçuğun yeri değildi. kaleyi cepheden görmüyodu fazla sağdaydı.. neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

bence selçuğun yeri değildi. kaleyi cepheden görmüyodu fazla sağdaydı.. neyse sağlık olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen alıyor topu önüne

Atamıyorsan bırak be adam ne diye ısrar ediyorsun
  • Konu başlığı şöyle olmalıydı: Frikiği Selçuk "kullanamadı!!!"
  • Sen GALATASARAY kaptanısın bandı göstereceksin alıcaksın topu vuracaksın Drogba kim !
  • Sağlık olsun demekle olmuyor, Drogba'nın duran top başına gelmemesi lazım.. Penaltı ve daha kaç frikik gitti.. Drogba kim, frikik kim? Terim'in el atması lazım lazımdı..
  • Drogba böyle bir oyuncu.Cidden çoluk çocuk dolu forum.Drogba Chelsea'deyken frikik için sahanın içinde Ballack'la kavga eden insan.Ne bekliyorsunuz ki ? 35 yaşından sonra Galatasaray'a geldi diye karakterini mi değiştirecek ? Dün PSG-Barcelona maçında Beckham'ın %90 gol yapacağı bir noktadan frikik oldu.Kim kullandı ? Ibrahimovic.O da bu tarz bir oyuncu.Dediğim gibi ya çocuksunuz,futbolcuların geçmişlerini bilmiyorsunuz ya da futbol bilginiz Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ibaret.Belki biraz da Barcelona ve Madrid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

bence selçuğun yeri değildi. kaleyi cepheden görmüyodu fazla sağdaydı.. neyse sağlık olsun

bunu yayın ordan kullanmıştı diye hatırlıyodum. bu kadar sert yapmasıydın keşke zaten moral bozuk..

ulan sövecem drogbaya da sövemiyorum ki adam drogba.. bugün de fiziken düşmesine rağmen sahanın en iyisiydi bence.

• Drogba her şeye atlamasa güzel olacak.
  • Beyler oradan Selçuk değil,Ronaldinho,Beckham olsa atamazdı.Adamların kurduğu baraj İstiklal Caddesi'nde gibi yürüyordu.9.15lik baraj oldu 2.80.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Drogba böyle bir oyuncu.Cidden çoluk çocuk dolu forum.Drogba Chelsea'deyken frikik için sahanın içinde Ballack'la kavga eden insan.Ne bekliyorsunuz ki ? 35 yaşından sonra Galatasaray'a geldi diye karakterini mi değiştirecek ? Dün PSG-Barcelona maçında Beckham'ın %90 gol yapacağı bir noktadan frikik oldu.Kim kullandı ? Ibrahimovic.O da bu tarz bir oyuncu.Dediğim gibi ya çocuksunuz,futbolcuların geçmişlerini bilmiyorsunuz ya da futbol bilginiz Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ibaret.Belki biraz da Barcelona ve Madrid.

Keşke Beckham bir gol atsaydı. Adam fenomen.

Bu arada frikiği Selçuk kullanmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Drogba böyle bir oyuncu.Cidden çoluk çocuk dolu forum.Drogba Chelsea'deyken frikik için sahanın içinde Ballack'la kavga eden insan.Ne bekliyorsunuz ki ? 35 yaşından sonra Galatasaray'a geldi diye karakterini mi değiştirecek ? Dün PSG-Barcelona maçında Beckham'ın %90 gol yapacağı bir noktadan frikik oldu.Kim kullandı ? Ibrahimovic.O da bu tarz bir oyuncu.Dediğim gibi ya çocuksunuz,futbolcuların geçmişlerini bilmiyorsunuz ya da futbol bilginiz Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ibaret.Belki biraz da Barcelona ve Madrid.

Aynen öyle adam daha gelmeden topun başına ben geçerim demiştir

Drogba bu kullanmak istiyorsa kullanır yapacak bir şey yok
  • Drogba'nın karakteri böyle...Takım olarak başarıya aç birisi değil artık...10 kere denesin 1 kere kendini göstersin yeter diye düşünüyor..
  • karakterini marakterini bilmem ben bu takımda fatih terim gibi daş..lı bir adam var sözünü geçirsin selçuk kullanıcak desin. ben fenerbahçeliyim ama yemin ederim sinirlendim o pozisyonda ya sen kimsin bırak işte atamıyosun ne zorluyosun hadi selçuk iyi olmasa neyse ama adam atıyor abi bu ne saçmalıktır ya. aynısını bir maç daha yapmıştı kaçırmıştı değişen bir şey olmadı.
  • Drogba hep böyle, chelsea'da ikende ordaki alexle maç anında resmen tartışmıştı frikiği ben kulllanacağım diye . Bugün real maçında selçuk resmen bıraktı huzursuzluk çıkmasın diye . Bi de o top barajı geçseydi bile kalecinin üzerine gidiyordu, kötü vurdu, o nada fatih terim selçuğa kullanmasını söyleyebilirdi ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.