Şimdi Ara

Fren hidroliği değişim ücreti nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
32.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ön balata ve arka fren hortumu+fren yağı değişimi işcilik 200tl tuttu. Şuan frenler eskisinden kötü, balataların alışmasını bekliyorum, ama hava alma işleri doğru yapılmalı.Araç 2006 ford fusion dizel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön balata(180)+on fren hortumlari 100er den 200+150 tl hidrolik yagi na verdim toplam fren bakimi bana 530 a geldi tabi baska seylerde yapildi isciligi hesaplayamam ama kabaca 70 tl de iscilim desen 600 tlye patliyor aracim avensis 2004 model 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 19 Mayıs 2021; 22:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok yanlış bi mesaj atmışınız haberiniz olsun. Tamam siz değiştitmeyin ama kendi içinizde saklayın bu yanlışınızı. fren sıvısı yapısı gereği çok fazla nem çekiyor ve kaynama derecesi ciddi oranda düşüyor. Bi dağdan vs inerken sıvı kaynarsa kaza sebebidir vebale girmeyin.

hem sistem sağlığı hem iyi bi frenleme için değiştirmekte fayda var. değiştirmekten zarar gelmez. Yeni fren sıvısının fren pedalı hissiyatı için bile değiştirilir size öyle söyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 23 Mayıs 2021; 18:8:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoorMan

Çok yanlış bi mesaj atmışınız haberiniz olsun. Tamam siz değiştitmeyin ama kendi içinizde saklayın bu yanlışınızı. fren sıvısı yapısı gereği çok fazla nem çekiyor ve kaynama derecesi ciddi oranda düşüyor. Bi dağdan vs inerken sıvı kaynarsa kaza sebebidir vebale girmeyin.

hem sistem sağlığı hem iyi bi frenleme için değiştirmekte fayda var. değiştirmekten zarar gelmez. Yeni fren sıvısının fren pedalı hissiyatı için bile değiştirilir size öyle söyleyim.

Ticari araç sahibiyim.Senede 120-130 bin km yapar araçlar.İstanbul gibi trafiğin en yoğun olduğu şehirde hemde.Bugüne kadar değişmedik diye birşey yaşamadık.İstanbul trafiğinde 120 bin km demek başka şehirle kıyaslarsan 300 km ye denk gelir.

Servislere bakarsan herşeyi değiştirmeye kalkıyorlar.60 km yada 4 yılda v kayış dediler geçen.Değişmedik devam ediyorum.Hususi araç bu arada.Kopan eden yok.Ticarilerde trigerle değişiyoruz sorunda yok.

Netice servis söyler uyar uymaz sana kalmış.ben yıllardır işin içinde biri olarak fren hidroliğin değişmesine gerek olmadığını düşünüyorum.He koyacağınız hidrolik çıkardığınızdan daha iyi değildir emin ol

• Usta-74 kullanıcısına yanıt
    Birgün uzun bi rampadan aşağı inerken ayağınızın altından fren pedalı kaybolup giderse bu mesajınızı hatırlayın tamam mı. Umarım birilerinin hayatlarını karartmadan kendinizi imha edersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoorMan

Birgün uzun bi rampadan aşağı inerken ayağınızın altından fren pedalı kaybolup giderse bu mesajınızı hatırlayın tamam mı. Umarım birilerinin hayatlarını karartmadan kendinizi imha edersiniz.

Hocam anlattık anlamak konusunda ısrar ediyorsun.Yıllardır bu işi yapıyoruz.İşin işindeyiz.mal bizim.gerizıkalıda değiliz.Zarar gelse kendimizede gelir malımızada başkasınada.

Bizde biliyoruz birşey olsa herkes zarar görür.Lakin 20-30 binde değişmez bu sıvı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • hidrolik sıvısı nemlenir, nemlendikçe özelliğini yitirir. fren mesafesinde 40 metrede durmak varken 41 metreye çıksa bile öndekine çarpma ihtimaliniz var. o yüzden değiştirin.

ayrıca bu ölçümün cihazları da var. mesela https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/fren-hidrolik-yagi-kalite-olcum-kalemi-led-gostergeli-P394094675

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.