Şimdi Ara

Fren Disk ve Balata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. BMW 320d 2011 e90 model aracımın fren diskleri yan sanayi oldugundan dolayı sıcak soğuk olayında çarpılma yaşamış. Frene bastıgımda yalpa yapıyor araç. Çok geçmeden orjinal bir parçayla değiştirmek istiyorum ama bir türlü disklerin ve balataların hangi marka olması gerektiğini bulamadım. Borusan a da deste para vermek istemiyorum. Dışarıdan orjinal parça alıp sanayide taktıracağım. Bir çok marka dolanıyor piyasada. BMW aracında diskte hangi marka, balatada hangi marka kullanmam gerektiğini söyler misiniz? İster tecrübenizle ister bilginizle yardımcı olursanız cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı olay başıma geldi çok çektim. Orjinal bmw logolu istiyorsanhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-3-serisi-e90-320d-on-arka-fren-disk-ve-balata-takimi-orjinal
    Orjinal ayarında olsun bu kadar pahalı olmasın dersen ate marka disk balata bakacaksın. Ferodo textar trw vs başka markaya bakma. Ate ve orjinal dışındakiler titreme ve eğilme yapıyor kısa sürede.
  • Zamanında araştırmıştım ATE en çok önerilen ama biraz fiyatları tuzlu.

    TRW içinde iyi yorumlar kadar kötü yorumlarda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dura-Ace

    Aynı olay başıma geldi çok çektim. Orjinal bmw logolu istiyorsanhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-3-serisi-e90-320d-on-arka-fren-disk-ve-balata-takimi-orjinal
    Orjinal ayarında olsun bu kadar pahalı olmasın dersen ate marka disk balata bakacaksın. Ferodo textar trw vs başka markaya bakma. Ate ve orjinal dışındakiler titreme ve eğilme yapıyor kısa sürede.
    Tesekkür ederim fikriniz icin. Trw ferodo gibi markaları söyleyenler de oldu ama Ate daha cok onerildi. Peki siz hangisini tercih ettiniz ve memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Muscle Boy M kullanıcısına yanıt
    Ben ate disk balata kullandım. Aynı zamanda salıncak fişeklerini de değiştirmiştim, aracım 75bindeydi. Ondan dolayı da titreme yapabilir dendiği için değiştirdim. Sonrasında sıkıntı yaşamadım bir süre sonra aracımı satmıştım. Alan arkadaştan da bir şikayet duymadım. KM'ye bağlı olarak düşük ihtimalde olsa poryada yamukluk olabilir. Kontrol ettirmenizi öneririm.
  • zenitpart diye bir balata çıkmış onu taktıracağım.


    sanırım yeni bir ürün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.