Şimdi Ara

Fren balata omru - resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, asagida passat b7 ye ait bir on fren balatasi fotografi bulunuyor. Bu balata kac bin km daha guvenli olarak kullanilabilir ? Su ana kadar 45000 km yol yapti.
     Fren balata omru - resimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargs -- 20 Nisan 2015; 18:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle anlaşılır mı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren performansında Düşüş yaşanırsa
    Hafiften ötme olursa değişim zamanı gelmiş demektir fotoğraf ile birşey diyemeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok gider o balata.
  • Balatanın diske temas ettiği yüzey normal mi? Yoksa beni fotoğraf mı yanıltıyor?

• Balataların ömrü daha var ne kadar gider o belli olmaz ama bi 10.000 daha gidebilir gibi duruyo 45.000 km de bu haldeyse hatta fazla bile gidebilir.
  • Cevaplar icin tesekkurler...
    Boyle anlasilir mi, resimle olur mu diyen arkadaslar olmus: servise gidince fotodaki gibi bakarak kontrol ediyorlar. Biraz arastirdim, aslinda en saglam yontem lastikler sokulup direksiyon tam cevrilince kaliperin sirt kismindaki pencereden olcum yapmakmis. Balatanin ortasindan ikiye bolen derin bir cizgi var. bu cizgi bitmisse veya az kalmissa degistirmek gerekiyor. 7mm den az kalmissa tukenmeye yaklasmis deniyor.

Bir arkadas temas yuzeyinin az gorundugunu ifade etmis. Evet oyle gibi duruyor ancak balata satis sitelerinden resimlere bakarsaniz goreceksiniz ki, bazi balatalarin her iki kenari da kesiktir ve yuzeyinin az bir kisminin temasini engeller. Bunun teknik nedenini bilmiyorum ama tahminim su ki, balatanin degisim zamani gelince bu kesikli yuzey tukenecek ve gonderdigim fotodaki gibi bir kismi temas etmiyor gibi degil de tamami diske temas ediyor gibi gorunecek, yani balata yuzeyi tam duzlesmis olacak. Disaridan kontrol kolayligi sagliyor gibi yani.

Son olarak bazi yabanci sitelerde soyle bir olcu verilmis; balatanin arkalik metalinin kalinligiyla balata kisminin kalinligi esitse degisim zamani gelmistir.

Bu bilgilerle degerlendirince balatalarimin bir 15000 daha gidecegi fikri agir basiyor.

Uzman gorusleri varsa bilmek isterim. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargs -- 20 Nisan 2015; 21:46:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Debriyaj Balatası Testleri...
    10 yıl önce açıldı
    Fren Disk ve Balata
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de daha gider gibi.Benim bitmiş balataların yanında bunlar ok iyi durumda
  • Otme balans bozuksa da yapiyor henuz 1000km yapmis yeni balatalar otmeye baslayinca solugu serviste aldim gecen.balans duzeltildi sorun ortadan kalkti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.