Şimdi Ara

FreeDostan Win7 Geçmek [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İso dosyası yanlış olamaz ilk indirdiğim hatalıydı fakat 2.indirmeyi windowsun kendi sitesinden yaptım iso to usb ilede usb'nin içine yazdım.Biosdan girdim USB seçiniğe tıkladım biraz bekledikten sonra bu hatayı verdi ne yapmam gerek

BİOS AYARLARIMDA BU SIRALAMA DOĞRU MUDUR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 28 Ocak 2016; 1:59:38 >

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir işletim sistemi bulunamadığını söylüyor ve işletim sistemi barındarmayan sürücüleri çıkarmanızı tavsiye ediyor ama bu pek işe yaramayacaktır tabii. Usb'nizi farklı girişlere takarak deneyin (saçma gelebilir ama bazı durumlarda sadece tek usb -özellikle usb 2.0 olan- çalışır olup, diğerleri -özellikle usb 3.0'lar- windows kurulduktan ve eğer windows 7 kuruluyorsa, ayrıyetten sürücüsü kurulduktan sonra çalışır). Eğer usb belleği görmesinden yana sıkıntı yoksa, farklı bi programla mesela YUMI programı ile deneyin. Ben hep yumi ile yapıyorum ve hiç sorun çıkarmadı şu ana kadar. Söylediğiniz programı da hatırlıyorum ama şu an kullanmıyorsam ve başka program tercih etmişsem ya o program hata verdiğinden ya da yenisi daha iyi olduğundandır. Umarım yumi işinizi görür, çünkü pek bilgi sahibi değilim konu hakkında. Sadece bi umut, olur da işinizi görürse diye söylemek istedim :)

• Snelius kullanıcısına yanıt
    Hocam Rufus'dan deniyim dedim şöyle bir hata verdi ;

Bu verdiği hata

Buda indirdiğim iso dosyası ve içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 28 Ocak 2016; 10:11:05 >

• Yardımm
  • -İndirilirken hata oluşmuş olabilir. İndirdiğiniz yer size, indirdiğiniz iso'nun "md5 toplamı" değerini veriyorsa, bu toplamı ölçen bi programla indirdiğiniz dosyanınkini ölçüp, indirdiğiniz yerin verdiği ile aynı mı kontrol edebilirsiniz. Bu yöntem indirme esnasında bi sorun olmadığını ya da dosyada bi virüs eklenmiş olup olmadığını kontrol ederken sıkça kullanılır.
    -Usb'yi fat32 olarak kullanmaya çalışıyorsunuz, herhangi bi dosya 4gb'tan büyükse fat32 bunu desteklemez. ntfs deneyin. Ayrıca Uefi - GPT win 7 kurmak istediğinize emin misiniz? Bi bilgim yok ama bu nedenle de bi sorun oluşuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 29 Ocak 2016; 0:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

-İndirilirken hata oluşmuş olabilir. İndirdiğiniz yer size, indirdiğiniz iso'nun "md5 toplamı" değerini veriyorsa, bu toplamı ölçen bi programla indirdiğiniz dosyanınkini ölçüp, indirdiğiniz yerin verdiği ile aynı mı kontrol edebilirsiniz. Bu yöntem indirme esnasında bi sorun olmadığını ya da dosyada bi virüs eklenmiş olup olmadığını kontrole derken sıkça kullanılır.
    -Usb'yi fat32 olarak kullanmaya çalışıyorsunuz, herhangi bi dosya 4gb'tan büyükse fat32 bunu desteklemez. ntfs deneyin. Ayrıca Uefi - GPT win 7 kurmak istediğinize emin misiniz? Bi bilgim yok ama bu nedenle de bi sorun oluşuyor olabilir.

Hocam win7 kurdum fakat ekran kartı driver bir türlü yapamadım.NVDIA dosyasını buldum intel işletim sistemi kurmanız gerekir dedi.Kendi sistemim olan İntel HD Graphic Driverı indirdim oda pcnizle uyumlu değil hatası verdi ki kesinlikle uyumlu çıldırmamak elde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

-İndirilirken hata oluşmuş olabilir. İndirdiğiniz yer size, indirdiğiniz iso'nun "md5 toplamı" değerini veriyorsa, bu toplamı ölçen bi programla indirdiğiniz dosyanınkini ölçüp, indirdiğiniz yerin verdiği ile aynı mı kontrol edebilirsiniz. Bu yöntem indirme esnasında bi sorun olmadığını ya da dosyada bi virüs eklenmiş olup olmadığını kontrole derken sıkça kullanılır.

Hocam win7 kurdum fakat ekran kartı driver bir türlü yapamadım.NVDIA dosyasını buldum intel işletim sistemi kurmanız gerekir dedi.Kendi sistemim olan İntel HD Graphic Driverı indirdim oda pcnizle uyumlu değil hatası verdi ki kesinlikle uyumlu çıldırmamak elde değil

Laptobun modeli ney.bu arada o iso Windows degil guncelleme sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini halletim fakat tek sıkıntı şu NVIDIA ekran kartım yüklü ama görmüyor onun yerine İnteli görüyor bunu nasıl düzeticem
     FreeDostan Win7 Geçmek [SS'li] FreeDostan Win7 Geçmek [SS'li]

• görmüyor değil görüyor. masaüstünde sağ tıkla nvidia control panelinden görürsün onu
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Evet fAkat coğu oyunda nvidia degil intel devreye giriyor

• Win Setup Form USB ile deneyin, imzamda anlatım mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.