Bildirim
Freedos'a Windows Kuramadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Notebook marka model nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Monster Tulpar v1.4.1 _____________________________ -
Resmi simage yap lütfen _____________________________ Bu forumun canı cehenneme dostlar. -
bilgisayar açılırken sadece F8 i denediniz mi? açılış seçenekleri için. _____________________________ Yavaş giden amacına ulaşır, hızlı gidenin eteği ayağına dolaşır.Xiaomi Mi 6 - LG G Pad 7.0 -
Monster logosunu gördükten sonra F7 tuşuyla boot seçeneğinden USB Boot diskinizi seçin _____________________________ Yavaş giden amacına ulaşır, hızlı gidenin eteği ayağına dolaşır.Xiaomi Mi 6 - LG G Pad 7.0 -
F7 falan denedim giremedim ama şuan DEL kullanarak girdim ama daha önce USB den hiç işletim sistemi yüklemedim olmuyor şu videodan yardım aldımhttps://www.technopat.net/2013/12/07/freedos-isletim-sistemini-windows-8-1-ile-degistirin/ şuan burda adamın dediklerini yaptım restart atıyorum f11 basıp seçiyorum USB yi ama tekrar biosa geri dönüyor sanırım usb yi hazırlamayı beceremedim nasıl kuruluma hazırlıcam USB yi ? UEFI olarak kurmaya çalışıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 13 Şubat 2015; 23:01:47 >_____________________________ -
Windows 7 USB DVD Download Tool programı ile win8 iso dosyasını flasha yüklemelisiniz. kopyala yapıştır ile kurulum yapazmazsınız.
anlatım için link
http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm_____________________________ Yavaş giden amacına ulaşır, hızlı gidenin eteği ayağına dolaşır.Xiaomi Mi 6 - LG G Pad 7.0
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt