Bildirim
Fransızca mı İngilizce mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inigilizce tabiki _____________________________
Tofaş Doğan SLXIntel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
Kardeş birisi dünyanın konuştuğu ortak bir dil diğeri ergenlere hitap eden saçma sapan bir dil _____________________________ 
-
İngilizceni geliştir hiç macera arama bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Monody
Kardeş birisi dünyanın konuştuğu ortak bir dil diğeri ergenlere hitap eden saçma sapan bir dil
Ooo the bomb has been planted
Harbi niye öyle dedin fransızcaya bende ingilizce dışında fransızca ispanyolca falan düşünüyorum kararsızım
Ingilizceyi akıcı bir sekilde bilmiyorsan baska bir dile yonelmen sacma. Ingilizce dunya dili. Fransizca vs bunlar süs
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
İngilizceni geliştir hiç macera arama bence
Hocam A1
A2
B1
B2 kuru diye devam ediyordu ben direk B1'den başladım ve B2'den mezun oldum.
İleri ingilizce B2'ye eşitmiş sanırım ama dediğiniz gibi bana da ingilizce mantıklı geliyor._____________________________ -
Ne büyüttün arkadaş bu kaçıncı konu. Fransızca seçersen ilkokul fransızcası öğreniceksin zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
buradakiler kim _____________________________ "Bu demirleri kırıcam ve bu kafesten çıkıcam!” -
quote:
Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams
Ne büyüttün arkadaş bu kaçıncı konu. Fransızca seçersen ilkokul fransızcası öğreniceksin zaten.
Karıştırdınız sanırım ilk defa böyle bir konu açtım._____________________________ -
Fransizca al ingilizceyi kursla falan kapatirsin ogenirsin. Disarda fransizca egitim almak cok zor hem hoca yok hemde cok pahali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Georgie...Simply The Best -
ispanyolca _____________________________ -
fransızca işine yaramaz.kursu pahalı veya nadir bulunur diye köylülük yapıp kursa atlama.tavsiyem ingilizceni geliştir
İngilizcenizi perfect seviyeye ulaştırmadan başka bir dil öğrenmeye çalışmayın. _____________________________
Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk... -
Fransızca kulağa hoş gelen ve konuşması eğlenceli bir dil, ama bir Irish aksânlı İngilizce öğrenirsen seni bizim otağıya alabiliriz. _____________________________ -
İngilizcen madem o kadar iyi fransızcayı ingilizce ögren hem daha çabuk ögreneceksin hemde grammerini falan daha saglam tutturacaksın güven bana... Şu an ben Fransızcayı ingilizce ögreniyorum türkçeye kıyasla daha çabuk ve grammeri saglam bir şekilde oturtarak ilerliyorum. Benden sana tavsiye... _____________________________ -
Temel Seviye Kullanıcı (A1, A2): Beginner ve Elementary
Orta Seviye Kullanıcı (B1,B2): Pre-Intermediate ve Intermediate
İleri Seviye Kullanıcı (C1,C2): Upper-Intermediate ve Advanced
B2 seviyesi fena sayılmaz ama ingilizceni C2 yapana kadar ing devam.
hem fransızcanın gırtlak yapısı çok çok zor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Perey Jackson
ispanyolca
Maalesef öyle bir seçenek yok ya da Rusça
Sadee ingilizce ve fransızca var._____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ergenlere hitap eden saçma bir dil dediğin dil Avrupa Birliği'nin anadillerinden biri, ayrıca Ingilizceden önce tüm dünya Fransızca konuşuyordu özellikle 2. Dünya Savaşından sonra Ingilizce arttı. Troll olduğunu biliyorum o yüzden tartışmaya girmicem ama başka okuyanlar bilgilenip senin gibi cahil kalmasın en azından.
|
Benzer içerikler
- komik soyadları
- market isimleri
- oldboy konusu
- zyzapin kullananların yorumları
- telekinezi eğitimi
- rekorlar kitabı
- prompt mühendisliği nedir
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt