Fransızca bilmeyenlere acıyorum gerçekten

-
-
yav
-
noldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralpyav
he
-
Adam doğru söylüyor bence.
-
-
EY MONŞER FRANSANIN SÖMÜRGESİ OLMUŞSUN HABERİN YOK. FRANSIZLAR KADAR GEREKSİZ MİLLİYETÇİ BAŞKA MİLLET YOKTUR. HEPSİNİN İÇİNDE İNGİLİZCENİN DÜNYA DİLİ OLUP FRANSIZCANIN LOKAL KALMASININ EZİKLİĞİ VARDIR. TEK BAŞARILARI KUZEY AFRİKADAKİ SÖMÜRGELERİDİR FUTBOL TAKIMLARINDA BEYAZ BİR TANE İNSAN YOKTUR.
FRANSIZLARIN GÖZÜNDE IRAK, CEZAYİR, FAS, TUNUS NEYSE TÜRKİYE DE ONDAN ÖTESİ DEĞİLDİR. FRANSANIN KIZLARI ŞARAP, EKMEK, PEYNİR, KRUVASAN HARİCİNDE BİR ŞEY BİLMEZ. TÜRKİYENİN KURTULUŞU DR. DOĞU PERİNÇEKİN DE DEDİGİ GİBİ AVRASYADA YANİ TÜRK RUS İŞ BİRLİĞİNDEDİR. RUS KIZLARI CANDIR, 500 FRANSIZIN RUHU 1 RUS KIZIN RUHU ETMEZ BİLE.
HİTLERE DİREKT TESLİM OLAN VE KORKAKLIĞI İLE AVRUPADA NAM SALMIŞ FRANSIZLARLA TAKILACAĞIMA YUNANI DENİZE DÖKEN İZMİRDEN HELAL SÜT EMMİŞ BİR KIZ BULURUM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 16 Temmuz 2020; 21:43:10 > -
fransız kız neden kaslı foto istesin senden? fransaya gittin mi hiç? ben gittim. serbest dolaşım sağolsun bir çok avrupalı hoş, kaslı erkek zaten ülkelerine sürekli ziyaret geliyor.
ayrıca kendi ülkesinde de kaslı ve fit bi çok adam var.
neden senden kaslı foto istesin? fotoyu napacak yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 16 Temmuz 2020; 21:51:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyfransız kız neden kaslı foto istesin senden? fransaya gittin mi hiç? ben gittim. serbest dolaşım sağolsun bir çok avrupalı hoş, kaslı erkek zaten ülkelerine sürekli ziyaret geliyor.
Fransaya 2 kere gittim
çok fazla zargana var. boy ortalamaları da bizle aynı
-
Comment ça va monsieur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainComment ça va monsieur?
nası öğrendin
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyfransız kız neden kaslı foto istesin senden? fransaya gittin mi hiç? ben gittim. serbest dolaşım sağolsun bir çok avrupalı hoş, kaslı erkek zaten ülkelerine sürekli ziyaret geliyor.
Ayrıca instagramdan iletişim halinde olduğum 2-3 tane fransız kız var . dmde sohbet ediyoruz arada
bi tanesi 8/10 olmasına rağmen 174 boyunda bi zargana ile çıkıyor 2 yıldır :D
-
bence ispanyolca da ekleyip yeni tatlara yelken açabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fransızlar sevsin senii
Sırf konu dışına kendini ispatlama çabası için Google translate kullanıp fake hesaplara yazan hayalperest varlık.
İzmiri unutmuşsun diyecektim ama her zamanki gibi unutmamışsın hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam geçen gün fransızca bilmediğim için intihar edecektim.. ailem lanetliyor beni fransızcam yok diye. geçen bakkala gittim bakkaldaki amca oi moi zaz je veux falan bişiler dedi. kahroldum resmen bu konuyla birlikte yaşam defterimi kapatıyorum artık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
EY MONŞER FRANSANIN SÖMÜRGESİ OLMUŞSUN HABERİN YOK. FRANSIZLAR KADAR GEREKSİZ MİLLİYETÇİ BAŞKA MİLLET YOKTUR. HEPSİNİN İÇİNDE İNGİLİZCENİN DÜNYA DİLİ OLUP FRANSIZCANIN LOKAL KALMASININ EZİKLİĞİ VARDIR. TEK BAŞARILARI KUZEY AFRİKADAKİ SÖMÜRGELERİDİR FUTBOL TAKIMLARINDA BEYAZ BİR TANE İNSAN YOKTUR. FRANSIZLARIN GÖZÜNDE IRAK, CEZAYİR, FAS, TUNUS NEYSE TÜRKİYE DE ONDAN ÖTESİ DEĞİLDİR. FRANSANIN KIZLARI ŞARAP, EKMEK, PEYNİR, KRUVASAN HARİCİNDE BİR ŞEY BİLMEZ. TÜRKİYENİN KURTULUŞU DR. DOĞU PERİNÇEKİN DE DEDİGİ GİBİ AVRASYADA YANİ TÜRK RUS İŞ BİRLİĞİNDEDİR. RUS KIZLARI CANDIR, 500 FRANSIZIN RUHU 1 RUS KIZIN RUHU ETMEZ BİLE. HİTLERE DİREKT TESLİM OLAN VE KORKAKLIĞI İLE AVRUPADA NAM SALMIŞ FRANSIZLARLA TAKILACAĞIMA YUNANI DENİZE DÖKEN İZMİRDEN HELAL SÜT EMMİŞ BİR KIZ BULURUM. |
Fransa ve sömürgeleri hariç dünyada Fransızca konuşan bir ülke yok.
Flemenkçe gibi bir dil. Senin bahsettiğin gibi kadın, kız için dil öğreneceksem Rusça öğrenirim Fransızca ney la ![]() |
hocam geçen gün fransızca bilmediğim için intihar edecektim.. ailem lanetliyor beni fransızcam yok diye. geçen bakkala gittim bakkaldaki amca oi moi zaz je veux falan bişiler dedi. kahroldum resmen bu konuyla birlikte yaşam defterimi kapatıyorum artık
|
Fransızlar sevsin senii
|
he |
yav |
La yürü git başarılı olan adam konu dışına kendini ispatlamaya çalışmaz |
Benzer içerikler
- eşinin erkek kardeşine ne denir
- monodoks içtikten sonra neden yatılmaz
- dalin saç döker mi
- kulağıma pamuk kaçtı nasıl çıkarabilirim
- pronet çalışan yorumları
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X