< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Temmuz 2020; 23:30:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Fransızca bilmeyenlere acıyorum gerçekten (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Fransızca'nın bizim ülkede karşılığı yok 19. Yy da Osmanlı döneminde yaşamıyoruz çünkü. Kız için öğrenilecekse rusça veya almanca çok daha fazla iş görür ek olarak turizm alaninda çalışırken yazın da parayı kırabilirsinizhocam almanca nasil is gorur taktik var mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Fransa ve sömürgeleri hariç dünyada Fransızca konuşan bir ülke yok.
Flemenkçe gibi bir dil.
Senin bahsettiğin gibi kadın, kız için dil öğreneceksem Rusça öğrenirim Fransızca ney laFransızca, Almanca'dan sonra Avrupa'da en popüler dil.
Fransızca'nın büyük bir prestiji var. Türkçe'de bile bir sürü Fransızca kelime var
filmler , müzikler hep onların kültüründen esinleniyor.
Bilmiyorsun diye kendini avutma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Fransızca'nın bizim ülkede karşılığı yok 19. Yy da Osmanlı döneminde yaşamıyoruz çünkü. Kız için öğrenilecekse rusça veya almanca çok daha fazla iş görür ek olarak turizm alaninda çalışırken yazın da parayı kırabilirsinizFransızca, Almanca'dan sonra Avrupa'da en popüler dil.
Fransızca'nın büyük bir prestiji var. Türkçe'de bile bir sürü Fransızca kelime var
-
Ya he he. Fransız kızlarıda kucaklarını açmış seni bekliyordu. Tamam senin eşşeği kancık olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Ya he he. Fransız kızlarıda kucaklarını açmış seni bekliyordu. Tamam senin eşşeği kancık olsunDiller konusunda hiçbir bilgin olmadığı belli
Senin gibi biriyle zaman harcamak istemiyorum , daha da alıntılama beni gülüm
-
Forumda nasıl dikkat çekerim nasıl boş yaparım oynat bakalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Forumda 2 milyon üye var hiç biri bilmiyor bir tek sen biliyorsun en iyi sen biliyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BDiller konusunda hiçbir bilgin olmadığı belli
Senin gibi biriyle zaman harcamak istemiyorum , daha da alıntılama beni gülüm
Alıntıları Göster
Arkadaşlar en iyi bu arkadaş bilir. Siz birşeyden anlamıyorsunuz.
Ben senin suyuna gidiyorum senin gibi birini kaale alıp yorum yazıyorum.Sende onu anlayabilecek zeka kırıntısı yok onu anladım.
Oh Really?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Temmuz 2020; 23:35:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fransizca Ingilizceden Sonra En Sevdigim 2 Ci Dil. Muzikler Desen Şiir Gibi Acayip Müthiş. Evde İnternet Olsun Öğrencem Fransızcayı. Nedense Pek Zor Gelmiyo artık eskisi gibi. Bide
Yabancı Facebook Fan Gruplardan Bi Kaç Şey Öğrendim bende. Yazayım
Bonjour-Selam
Bonsoir-İyi Akşamlar
Comment Ça Va-Nasılsın?
Ça Va, et Toi- iyiyim, Sen?
Merci-Teşekkürler
Moi Aussi- Ben de
Mon Ami- Dostum
Je T'Aime- Seni Seviyorum
Ja'dore- Onu Seviyorum
Magnifique- Güzel!
Fantastique- Fantastik
Oui- Evet
Bientõt- Yakın Zamanda
Salut- Selam
Derniére - Son
Danse- Danse
Mon Amour- Sevgilim
Fol- Deli (emin diğilim)
Musique- Müzik
Monsieur- Erkek Hitap Forması
Madame- Kadın Hitap Forması
Şuanlık Aklıma Gelen Bunlar
Hocam Yanlışlarım Varsa Düzeltirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7A9018FBE
Fransizca Ingilizceden Sonra En Sevdigim 2 Ci Dil. Muzikler Desen Şiir Gibi Acayip Müthiş. Evde İnternet Olsun Öğrencem Fransızcayı. Nedense Pek Zor Gelmiyo artık eskisi gibi. Bide
Yabancı Facebook Fan Gruplardan Bi Kaç Şey Öğrendim bende. Yazayım
Bonjour-Selam
Bonsoir-İyi Akşamlar
Comment Ça Va-Nasılsın?
Ça Va, et Toi- iyiyim, Sen?
Merci-Teşekkürler
Moi Aussi- Ben de
Mon Ami- Dostum
Je T'Aime- Seni Seviyorum
Ja'dore- Onu Seviyorum
Magnifique- Güzel!
Fantastique- Fantastik
Oui- Evet
Bientõt- Yakın Zamanda
Salut- Selam
Derniére - Son
Danse- Danse
Mon Amour- Sevgilim
Fol- Deli (emin diğilim)
Musique- Müzik
Monsieur- Erkek Hitap Forması
Madame- Kadın Hitap Forması
Şuanlık Aklıma Gelen Bunlar
Hocam Yanlışlarım Varsa Düzeltirmisin?Güzel hocam
je adore , j'adore oluyor. elision deniyor buna
-
Ja’dore yanlış.
J’adore : hayranlık duyma belirtisidir. Birşeyi sevdiğinde ( kişiden bahsetmiyorum) j’adore dersen bayıldım anlamına gelir. Şahıslarda onu seviyorum demek icin je l’aime dersin
Boş konu.. kendini ispatlamaya calisan bir ergen. Tinderde bos is kovaliyor biz reelde birliktelik yasiyoruz xd
Anladim Hocam Olayı Teşekkür Ederim.
İngilizcedede Böyle bi olay var ama bundaki gibi her Fiilde Olmuyo. Mesela "You Are=You're
Tabi Burda Are Fiil değil Ama Olay Aynı Gibi
Aynen Hocam Yanlış. Elim Pek Yatkın Olmadığı İçin Yazarken Kaçırıyom. Ama Mesela Şimdi Baktığımda Kendi Yazdığıma Yanlış Olduğunu Farkettim.
Teşekkürler Hocam Anladım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BFransızca, Almanca'dan sonra Avrupa'da en popüler dil.
Alıntıları GösterBomboş yazı yazmışsın. Ben fransızcanın avrupadaki popülerliğine dağir birşey demedim mesajımda sadece türkiyede bir geçerliliği olmadığını yazdım eğer fransız temelli bir şirkette veya çeviri odaklı bir işe girmeyeceksen ki yazdığın mesajda zaten kızlarla konuştuğunu yazmışsın ek olarak fransızcanın daha 1 asır önceye varmadan bile dünya dili olduğunu, türkçeye de katkılarını bilirim en basitinden nickimde ortada merak etme
Türkiyede fransızca öğrenmek iş odaklı değilse zırvalıktır almanca ve rusça varken. Sende fransızca yerine türkçe çalışsan daha iyi olur daha okuduğunu anlayamıyorsun ana dilinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
af edersin ama fransız kızlar tuvalette yaptığım kakaya benziyorlar.
doğu avrupayı fransız kızlarına tercih ederim.
-
-
Slovenya asırlı oldugum için slovenya kızları candır
onun dışında estonya kızlarını da görmemişsin demekki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X