Şimdi Ara

Fransız Özel Timi Vs Türk Özel Timi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Operasyon ne bilmeden tüm rehineleri tehlikeye atıp kurşunlar sıralayan

Fransız Özel Timi mi?

Yoksa düşmana korku salan Türk Özel Timi mi?

• bizimkilerin iyi olması normal, çünkü 30 yıldır başımıza kuduz belası olduğundan ister istemez tetikteler, ve sürekli tekrar etmek zorundalar
  • 8 saat pazarlık yapılmış ve içeriye kısa menzilli füzeyle dalmışlar Rehinelerin böyle öldüğünü söylüyorlar
  • Dosta güven düşmana korku salmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antroy

8 saat pazarlık yapılmış ve içeriye kısa menzilli füzeyle dalmışlar Rehinelerin böyle öldüğünü söylüyorlar

Şaka maka rehineleri bu tim öldürmüş olabilir. Adamlar belki de tarihindeki en önemli operasyonu yapıyorlar. Operasyona bak bam güm dalıyorlar. battlefield da böyle kurşun sık oyundan atarlar acemi diye
  • Bende bugün izledim market baskınını resmen komedi. İçeride o kadar rehine varken bu şekilde ateş açılması insanların önemsizliğini ifade ediyor. Ayrıca o kadar adam için bu denli polis kalabalığı ve karmaşa tam bir amatör işi olduğunu açıkça gösteriyor. Saldırganlar azıcık profesyonel olsa bu adamların hepsi ölürdü.

Ülkemizde böyle bir operasyon yapılmış olsaydı dünya manşetlerini düşünemiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 10 Ocak 2015; 13:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Dosta güven düşmana korku salmışlar

Tersi olmuş sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TSK dünyanın en iyisi İddialı oldu ama ilk üçe garanti girer heleki özel birlikler.PÖH gayet iyi ama polis abilerden duyduğum kadarıyla eskisi gibi değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 10 Ocak 2015; 13:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Bende bugün izledim market baskınını resmen komedi. İçeride o kadar rehine varken bu şekilde ateş açılması insanların önemsizliğini ifade ediyor. Ayrıca o kadar adam için bu denli polis kalabalığı ve karmaşa tam bir amatör işi olduğunu açıkça gösteriyor. Saldırganlar azıcık profesyonel olsa bu adamların hepsi ölürdü.

+1 ülkedeki 90 bin polisi aptal bir şekilde ülkenin kuzeyine yığıyorsun. Ya bunlar bir hücreyse? Ya ülkenin güneyinde başka 10-15 kişilik gruplar tarafından yeni saldırılar yapılsa? Ben el kaidenin yerinde olsam bunları planlı bir şekilde yaptırtırdım. Ülkenin güneyi doğusu ve batısında terör estirtirdim, nasıl olsa polis yok silahlı kuvvetler yok. Zaten gerilla savaşı eğitimini almışsın, roketatar temin etmişsin bas karakolları kafan estiği gibi. İstediğin gibi de ses getirirsin

Esasında fransa salak teröristler daha salak plansız programsız terör saldırısı yapmayı bırak market alışverişine bile plansız çıkmıyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hııı tbi tbi ßzm bi kere ßordo ßereLiLerimz war. .s.s.s
  • http://www.youtube.com/watch?v=IzzOOKTveKc

Daha zor olan bir operasyonu SAT gerçekleştirdi Türkiye'de
  • 30 Yıldır terör belasıyla her ülke uğraşamaz.Adamlara 2 gün terör saldırısı gerçekleşti napacaklarını şaşırdılar.Bizim askerimiz tecrübeli artık.Nasılmış terörle uğraşmak fransa pkkyı destekliyordunuz yıllarca gülüğ geçtiniz ülkemizin durumuna azda olsa anlayın.Tüm pkklılar fransaya göç etse 1 haftada alacaklar demek fransayı oraya kursunlar saçma sapan hayallerini.
  • Dosta korku,dusmana guven salmislar

• Özel kuvvetlere veya SAS timlerine gerek yok,bizim Jandarma özel harekat timlerini bile gödersek hallederdi...
     Fransız Özel Timi Vs Türk Özel Timi
  • Tamam kardeş konu kapanabılır
    Özel Harekat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Tamam kardeş konu kapanabılır
    Özel Harekat

Bunu atmaya geldim, hatta kopyaladım tam yapıştracaktım baktım sen atmışsın. Önbelleğime yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Tamam kardeş konu kapanabılır
    Özel Harekat

Fransanın en önemli operasyonu yapan timin yaptığıyla ile türklerce sıradan bi operasyon sırasında yaşanan acemiliği karşılaştırıyorsun valla helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Dosta korku,dusmana guven salmislar

• Castiel kullanıcısına yanıt
    Aklima bu gelmisti

Iyi de basinda teror sorunu olmayan, guvenlik sorunu olmayan bir ulkeden ne beklenebilirki? Adamlarin ugrastigi en uc nokta seri katiller. Kac yildir sicak çatışmaya girmemis herif bunlar. Israilin tangali askerlerini de unutmadik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.