Şimdi Ara

Fransa ve Yunanistan'i olası çatışmada alt edebilirmiyiz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
13.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fransa'nın uçak gemisi göndermesinin sebebi diplomatik başarısızlık

    Fransa, Almanya'ya inanılmaz baskı yaptı şu Akdeniz muhabbetinden dolayı.Ab'nin Türkiye'ye karşı yaptırım uygulamasını istedi, fakat ne içerde ne dışarda karşılık bulamadı

    Bunun sonucunda hem dibimize kadar gelip Irak gezisi yapmaları hemde uçak gemisi yollamaları buna delalet.Hala göz korkutma derdindeler

    Fakat bak Abd'ye, adamların rahibini aldık isteseler Akdeniz ya da Süveyş'ten uçak gemisini yollayıp onlarda göz korkuturdu.Ama adam işi bi twitle halletti, ekonomik olarak.

    Kısaca Fransa diplomatik anlamda ne Rusya kadar güçlü ne de Amerika.Bu herkesin malumu.Bu yüzden yok atom sallayacakmış yok bi füze koyacak 2bin km den biz bir ışık görecekmişiz falan hikaye.Türkiye'de patlak veren hem jeopolitik konum hemde ticari faaliyet anlamında Avrupa'da da patlar, bu kadar basit

    Fransa bunu göze alsa bile ilk haftasında içerdeki olaylar patlak verir.Fransız halkı öyle savaş aşığı bir millet değil ki çoğu Avrupa halkı şu an bu pandemi döneminde savaş istemez

    Yunanistan ise Ermenistan gibi hayal dünyasında yaşıyor.Uyanmasına az kaldı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle bir şey olmayacak. Ayrıca bu fantastik senaryo gerçekleştirilirse de hayır hem Fransa hem de Yunanistan'ı denizde bir çatışmada alt edemeyiz. Denizdeki hem muharip gücümüz hem de balyoz ergenekon ve 15 temmuz sonrası azalan nitelikli personelimiz bunu mümkün kılmıyor. Bu böyle olmasa bile alt edemezdik. Ancak bu sadece bir oyunda gerçekleşebilecek bir senaryo. Bunu elbette askerler de bildiği için böyle bir maceraya ülkeyi sürüklemeyeceklerdir.


    Neden olmaz? Araya bir sürü ülke girip NATO üyesi olan bu ülkeleri sakinleştirecektir, Fransa'nın bızdığı kendince kızgınlık nöbetlerine girip böyle gereksiz hamlelerde bulunuyor ki zamanında da kimseye tek kelime etmeden Libya'yı bombalayan da bunlardı yani saçmalama kapasiteleri var ancak bu sefer böyle bir hamleden önce düşüneceklerdir çünkü karşılarında bir NATO müttefiki var. Kaldı ki olayların böyle olmadığı ve daha yüksek savaş içeriği bulunduran kardak krizinde bile yunan askerlerinin olduğu adaya değil diğer adaya asker çıkarmıştık. Yani asker Fransa ve Yunanistan'la bir çatışma riskini göze almayacaktır.


    Fransa ne kadar ileriye gidebilir ? Saldırgan bir tutum izlemeyen Türkiye'ye karşı ne yapabilir ? Daha önceki olayda Libya'ya giden türk filosunun içine girerek tehlikeli manevralarla seyir güvenliğini tehlikeye atmışlardı. Amaçları da tahrik ederek bir hata yapmamızı beklemekti. Yine böyle bir tutum izleyeceklerini düşünüyorum, denizaltıları, uçak gemileri ve denizüstü unsurlarıyla türk savaş gemilerini ve sondaj gemilerinin bulunduğu bölgelerde benzer davranışlar sergileyerek tepki vermemizi, hata yapmamızı daha açık konuşmak gerekirse "ilk kurşunu sıkmak" için bizi zorlayacaklarını düşünüyorum. Yani baskıyı artırıp stresi kaldıramamamızı bekleyecekler.


    Ancak Macron bu işten zararlı çıkacak bence çünkü çok gereksiz gerilimi artırıyor. Klasik kendini ispat goygoyu.





  • Korkaklar daima yenilmeye mahkumdurlar.Onlar yenilgilere bir sebep uydururlar bunun topu tüfeği şu güllesi bu uçağı 2x gemisis 5x .Daha fayt başlamadan korku kaplerini yer bitirir.Onların çoğu zanna göre


    hareket ederler.Demezler, Allah dilerse biz az ve güçsüz olduğumuz halde bizi kuvvetli olanlara karşı galip ettrir.Onların şerden orduları varsa Allah bizi dilerse hayırdan ordularla destekler.Elbette savaş


    kötüdür yıkımdır Allah korusun bizleri.tüm barış şartları sulh yolları aranmalıdır Lakin düşman kapına dayanırsa sen ölmemek için kaçsanda Allah sana o ölümü bir şekilde yaşatır Yani sen ecelinden


    kaçamazsın O yüzden ölümede mert ol güçlü ol öyle bak, korkususz ol ,imanlı ol ,Allah benimledir de benim davam haktır de Bak yıkılmaz sandıkların nasıl yıkılıyor Tarihe bakmazmısınki nice yıkılmaz denilen


    imparatorlukların şimdi esamesi yok .Kuvvetini korku ile izale etme Allaha dayan kafirler ordusuna karşı bizlere güç ver de sonra kalbinin ümiztsizlikten umuda nasıl kanatlandığını seyret ,kaygıların yerini


    eminliğin alığına şahit ol





  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    2 füze atsan o ucak gemısıne batar :D

    Kafan iyiymiş Fransa ve Yunanistan'i olası çatışmada alt edebilirmiyiz? 

    Fransa ve Yunanistan'i olası çatışmada alt edebilirmiyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 18 Mart 2021; 14:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to monke bana cevap vermiş sonra bloklamış.


    Adet edindiniz ha :))


    Ben yine de cevap yazayım başkaları için en azından.


    Örnek diye Suudi Arabistan verilmez. Onlar kaynaklarının yarısını ABD'ye peşkeş çekiyor. Şu anda başındaki prens de tam amerikan uşağı zaten.


    Doğru ekonomik hamleler için yanlış adrese bakıyorsun. CHP'nin bütün dediği IMF'ye tekrar kul köle olmak. Ekonomi alanındaki sağlam eleştirileri Fatih Erbakan yapıyor. Dinlemekte fayda var.


    Ecdadın Allah rızası için yaşadığı sözüyle dalga geçmiş aklı sıra. 1000 senelik devir Anadolu'da İslam hukuku uygulanarak yaşandı. Farklı inançtan olan herkesin insanca yaşama hakkı vardı.


    Biri de çıkıp hala kaybedecek bir şeyim yok diyebiliyor. Yahu bu forumda bunalım, depresyon en çok açılan konular. Bizi yaratan alemlerin Rabbinden başka sığınacak kapı mı var? Hiçbir şeyin olmasa bu hayatta yine bir umut ışığı Rabbinin varlığıdır.


    Bütün sıkıntı boşvermişlikten kaynaklanıyor... Amaaan bana ne deyip kendini salmaktan dolayı..


    Zaten bütün insafsızlık, zalimlik, aile karşıtlığı, sapıklık, hayvana işkence, içki, kumar, zina, uyuşturucu, vesaire vesaire bu imansız düşünce yapısından çıkıyor..


    Adem ile İblis'i ayıran şey imansızlık değildi.. İkisi de Allah'a inanıyordu.. Arada bir fark var.. Adem aleyhisselam günah işledi sonra dua etti Rabbimiz nefislerimize zulüm ettik sen günahlarımızı bağışla... Yani kendine çeki düzen verdi, edeben.


    İblis ne yaptı? Suçunu üstlenmedi, Allah'a yükledi. Senin yüzünden dedi. Edepsizlik yaptı. Sen bütün sorumluluğu Allah'a yüklediğin zaman zaten İblislik başlar. Bir yerden sonra inkar da başlar. Sonra başıboşluk, anarşi, sorumsuzluk...


    Biz insan olmaya çalışmakla mükellefiz... Olamasak da gayret etmekle mükellefiz... Elin ayağın tutmaz ama kalbinde imanı korursun... Ama o ümidi de kaybederse bu hayat da ahiret de cehennemdir hafazanAllah..


    Sonra nefsinin rızası için yaşamak başlar, o sistemleri savunursun...


    Ama buradaki sakatlığı görürsen, aklı selim düşünmeyi başarırsan iradeni koruyarak o zaman Allah rızası için yaşarsın en azından gayret edersin ve müminleri desteklersin..


    Nasıl bir hemşire sapıttı diye hemşirelik kurumu, bir doktor sapıttı diye tıp fakültesi kapatılmıyorsa, ecdattan birileri uygunsuz yaşadı diye topyekün ecdat karalanmaz ya da bir şeyh yanlış işler yaptı diye tekkeler kapatılmaz... Bu sakat bir kafa yapısıdır..


    Bir de hala 90 yıl önceki CHP'yi görmeden bugünkülere yiyici, zalim vs vs demek komik duruyor. 1930'da göstermelik olarak Serbest Cumhuriyet Fırkasını kurdular Amerikaya hoş görünmek için. Fethi Okyar'lar muhalefet olarak başlayınca CHP'nin yolsuzluklarını saymaya ve halkın büyük teveccühü görülünce korktular ve partiyi birkaç ayda kapattılar. Bu milletten hep korktular hep. Çünkü millet Türk millet Müslüman! Ağzınla kuş tutsan, rakı banyolarından çıkmasan seni yine bu Batı kabul etmeyecek, artık anlayın şunu, ecdadın Müslüman sen Müslümansın, yüzlerce yıl dedenden dayak yemiş bu küffar, sen de kalkıp dedene küfür edip Batı'nın memuru olma peşindesin, biraz irfan, biraz akıl, biraz vicdan be!





  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnksy92

    Fransiz o füzeleri kullanacak, bizim;

    H.K.K radar sistemleri

    D.K.K radar sistemleri

    HEIK radar sistemleri

    bunlari farkedip mudahale etmeyecek mi saniyorsunuz, öyle kolay mı şehre güdümlü füze atmak. Bizim şuanki radar tespit sistemimiz kendi ulkemizi gectim, komşu ulkelerin hava sahasini da kapsama alanı içine almış vaziyette.



    Alıntıları Göster

    Kıtalararası balistik füzeyi tespit ve takip edip ne yapmayı planlıyorsun peki ? :) Önceden salavat getirmeyi falan mı ?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

    Fransa ve Yunanistan'la savaş demek natonun fiilen sona ermesi demektir, ABD buna kesinlikle izin vermez böyle bir şey olursa Rusya zil takıp oynar.

    Biz gemileri geri de çeksek, hiçbir şey yapmasak da yine üzerimize gelecekler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomv

    .

    O S-400 sistemini Ege'ye kaydırdığın an bu çöp argümanın mantıklı bir hale gelebilir. Saray'ın arka bahçesini korurken bir anlamı yok yani.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7B357775A

    Bunun Atatürkçülük ile alakası yok , adam doğru söylüyor.


    100 Sene önce akıllı güdümlü silahlar , füzeler yoktu.


    Tanktan tut keskin nişancı tüfeğine kadar her şey artık akıllı mühimmat kullanıyor bilmem kaç KM öteden atılıp bunker buster özelliğine sahip mühimmatlar var.


    Eskiden kim daha mertçe savaşırsa o kazanıyordu artık o devir geçti gitti.


    Adam sadece uçağı uçuruyor 1000 km yaklaşıyor güdümlü füzeyi bırakıyor , füze işini hallediyor yerin bilmem kaç metre altında ki sığnağı darma dağın ediyor hemde sıfır sapmayla nokta atışı ile.


    Yani bu gün savaş çıksa o ülkelerle NATO'dan çıkarılsak pek bir şansımız yok Ruslarda bize kıl zaten onlarda tepemize inmek için fırsat kolluyor...

    Yunan ile ufak bir çatışma çıktığı an Natodan çıkaracaklar bizi





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Uçağını düşürür gemini batırır ancak iş göğüs göğüse muharebeye geldiğinde ne Yunanistan ne de Fransa Türkiye ile boy ölçüşebilir. Ve şunu unutma savaş karada kazanılır.



    Alıntıları Göster

    Evet. Akşam tvnete katılan emekli bir asker çatışma çıktığı an karadan gireceğimizi söyledi çünkü çatışma savaş ilanıdır ve savaş başladığı an deniz, hava, kara devreye girer; edirneden girilir... açık açık anlattı





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7B357775A

    Savaş karada kazanılırda , sorun şu sen adamlardan katlarca zaiyat verdikten sonra savaşı kazanmanın ne manası var ? Masada yine kaybedersin ?


    Almanya önemli subay kadrolarını , deneyimli askerlerini kaybettiği için savaşı kaybetmişti birde gereksiz harcamalar yapıldı.


    Sonuç patates.

    Almanya durmasını bilmediği için kaybetti desek daha doğru olur, bir de ingiltereye karadan giremediği için... uçak sayısı üstün olmasına rağmen ilk mağlubiyet ingiltere karşısında olmuştu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar-çizer -- 2 Eylül 2020; 12:28:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunc@y

    Trollerle tarih konusunda tartışıyorsanız;


    Sarayda cariye gıdıklamaktan ülkeye sahip çıkmayı unutan osmanlı devşirmeleri,

    Yanlışları saymakla bitmeyecek mevcut iktidar sütten çıkmış ak kaşıktır.


    Geri kalanlar ise vatana ihanet etmiş hainlerdir.


    Objektif olmayan insanları ciddiye aldığınız için aslında siz suçlu sunuz ...

    İftiraları, masalları bırak, biraz Çankaya alemlerini oku..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Avrupa ülkelerinde Yunanistanı sevdiğini sanmıyorum. Neden Yunanlar NATO ülkesi de Türkiye değilmiş gibi davranılıyor onu hiç anlamıyorum.

    her sorunun cevabi aslinda tarihte gizli. ancak asimile olmus olan bizler tarihin verdigi cevaplara icine girdigimiz karakter neticesinde sadece gulup gecip dalgaya aliyoruz. cunku okumak ve herseyden onemlisi tarih veya bilim alaninda olsun okudugumuzu arastirip dogrulugunu kanitlamak (konfirme etmek) gibi bir olayimiz yok bireysel olarak..


    kisaca ozetliyim soz meclisten disari bazi arkadaslar icin ;


    son demlerinde yaklasik 50 yil ve bu 50 yilin son 10 yili bir fiil savasmak zorunda kalarak ulkesini kurtarma cabasi icine girmis Turk kuvvetleri icin hristiyan birligi buyuk kardinalleriyle birlikte her zamanki durum degerlendirmesi icin toplanmis ve olanlari sorgulamaya baslamis. iclerinden birinin ortaya sormus oldugu "neden Turklere karsi bir turlu kazanamiyoruz" sorusu uzerine verilen cevabin uygulamada oldugu gozlerimizin onunde kanittir.


    " Turkleri ve inandigi İslamiyet dinini iyi taniyan bir kardinal demis ki : siz yuzyillarca bile savassaniz ellerinde silahi kalmamis olan bu insanlara karsi hicbir sansiniz yok cunku bu insanlarin cani gonulden inandigi İslamiyet dinidir ve bu dinde şehitlik diye bir mertebe vardir. bu insanlar cephede son kalan olduklarinda dahi diger ulkelerin askerleri gibi teslim olmaz veya silah birakip kacmaz, aksine diger ölen yurttaslari gibi o da şahadet şerbetinden tatmak icin elinde kalmis olan son silahi ile aklina gelecek en iyi taktik uzerinde bizimle catisir ve gerekirse hic dusunmeden ölür.


    Turklere karsi savasmak istiyorsaniz oncelikle bu mertebeyi yok etmelisiniz ve bununda caresi 100 yillik uzun bir asimilasyon plani yaparak savasi ertelemek demistir."


    • Bu gune bakiyoruz ve gorduklerimiz sasirtici ;


    .artik herkes "Şehit"

    .artik herkes "Ataturkcu"

    .artik herkes "Dini tam bir Musluman"

    .artik herkes "Turk oglu Turk"

    .artik herkes "Vatansever"


    kimse kusura bakmasin ancak bugune baktigimizda herkes bu degerlere olan gercek bagliligini yitirmis durumdadir ve dusmanin istedigide budur. Ulkeler urettikleri stratejiler ile bir tasla bin kus vururlar. kimbilir bu yitirdiklerimiz ile beraber fark edemedigimiz neleri kaybettik daha oncesinde.

    icimizdeki bagliligi yok ederek zaten olmayacak bir gogus goguse muharebede kutuplasma onlenmis oldu ki bu en onemlisi. yani bugun Turk Milleti tek bir cati altinda birlesebilecek durumda degildir. gercek Ataturkcu olanlar korkudan, gercek İslamci olanlar korkudan, gercek vatanseverler de korkudan ne bir araya gelebilir ne de biraraya gelip dogru kisinin arkasinda yurudugunu bilebilir ki bu en acisidir cunku savas aninda belirsizlik/guvensizlik kaybi getiren en buyuk etkendir. kutuplasmamiz psikolojik engellenmistir ve olasi kutuplasmalara karsida bu guvensizlik ortami olusturularak ve olasi az bir guven altinda etki gostermenize karsinda hizla etkisizlestirilebilecek kadar mikro bolunebilecegimiz icin asil savas aslinda tamamlanmistir. Geriye sadece harp alaninda fiziki savas kalmistir, bu ise bir kar/zarar hesabindan ote degildir. sonucta siz ulke olarak 80milyonluk aptal ve cilgin tuketicilerden olusan bir topluluksunuz, inanilmaz paralara kazandiriyorsunuz ve sorgulamadan satin aliyorsunuz. alisverislerinizde milliyetcilik duygunuz yok, dini duygunuz yok, ekonomik bir gram bakis aciniz yok ki teknik olarak dogru seyi mi aliyorsunuz bunu bile bilmezken dusman neden gelip sizi isgal etsin ? bugune bugun Fransizlar Osmanlidan beri kanimizi en cok emmis insanlardir. buna yalan diyebilecek bir cahil var mi bu forumda? bugun bile adi batmak ile anilan Renault icin hem sifirina hem ikinci eline fahis, gereksiz ve sebepsiz fiyat artisina bakilmaksizin olan ragbet bile bunun en buyuk gostergesidir. hatta politik olarak oyle bir durumdayiz ki ucak dusurme davasinda Rusya icin yaptigimiz ticari karsiliklar etkili olmasa bile bir adimdi atilmasi gereken ve atildi tepki olarak ancak o kadar guzel bir cark olusturmuski fransiz.... onlara karsi hicbir fransiz malini ne siyasiler olarak boykot edebiliyorsunuz nede mangal yurekli vatansever millet olarak.


    Sonuc olarak cok uzatmak ve dallandirip budaklandirmak istemiyorum ama guzel kardesim temelinde Musluman isen ve asyanin ortalarindan bir yerlerinden buralara vura kira gelmis yerlesmis isen dunyanin yarisinin diline,dinine, irkina ve rengine bakmayip somuren bu ulkeler asla ve asla sana kendilerindenmissiniz gibi davranmaz. agzinla kus degil kayan yildiz yakalasan gene olmaz bu...



    Bu arada uzun yillardir foruma uyeyim mesaj atmis olmasamda surekli takip ederdim. bu baslik altinada bosluma denk gelerek yazdim yoksa bu kadar ajan provakator ve yerli yabanci istihbaratcilarin cirit attigi ortamda kendimi fisletmek gibi bir istegim yoktu. ancak birakin fransayi felan siz o yunanistani bile genlerinizde bulunan bir sorundan dolayi cok kucuk goruyorsunuz.


    ben savas olsa kim kazanir demiyorum o savas aninda cikar ortaya bize nasil Ataturk cikmis ise dunayda tek lider o olmamistir bu sekilde halkini kurtaran dolayisi ile yunanada fransizada italyanada bir Ataturk cikar bize neye ugradigimizi sasirtir. bu isler oyle kabadayilikla olmuyor, savasta sokaktaki trafik kavgalarina benzemiyor maalesef.



    Yunanlarin her adasinda gudumlu fuzeleri yillardir var hemde yillaaaaardir var.


    madem donanmalardan konusuluyor bisi daha diyim,


    yunan sadece ticari deniz filosunu denizlerine getirsin senin o gemilerin ne aralarinda bosluk bulup gecebilir ne de elinde ki cephanelerin o kadar gemiyi batirmaya yetebilir.


    o yuzden cok atip tutmayalim lutfen bilip bilmeden.





  • Bu adamların arkasında bütün avrupa var,bizim arkamizda kimse yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macsimust

    Atatürk kılığında gücün ve stratejin olmadan politika yaparsan anca travesti kılığında sonuca varırsın. Yani parası olan ayakta çüker Ki hiiiiiç itirazım yok bu duruma. İngilizler işgal etse göbek atacağım konuma geldik. En azından yarı İngilizim hihihihi......

    Zaten İngilizler de buradaki memuriyeti garanti altına alınca 5 yıllık İstanbul işgalinden tek kurşun atmadan ayrılmıştı.. Şu anki taaruzlarına itiraz etmemen normal yani, bak yarı da İngilizmişsin, itiraf üstü itiraf.. Keşke hepsi senin gibi dürüst olsa da İngilizliğini itiraf etse..

  • İşte bu olmaz ABD aynen gelir şu şekilde konuşur nato içinde:



    Natonun fiilen bitmesini ister mi sence ABD ?


    ABD , Türkiye'ye de Yunanistana da akıllı durun didişmeyin birbirinizle der , ABD gittikten sonra aynen biz yine kavga etmeye devam ederiz yunanistanla :D bu hep böyle oldu :D:D



    Türkiye'nin natodan atılması demek AB'nin fiilen savunmasız kalması demektir AB savunmasız kalırsa ABD okyanuslarda ki egemenliğini Çin ve Rusyaya bırakır ki istemeyeceği şey :D Türkiye natodan çıktığı gün AB düşer , AB'nin her yerinde terorist olaylar patlak vermeye başlar. Türkiye bölgede bir çok örgüte karşı mücadele veriyor bu konuda NATO genel sekreteri kaç kere dedi Türkiyeyi yalnız bırakmayın diye.


    Amerikanın aklı varsa Türkiye'yi NATO'dan çıkarmaz :D





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Avrupa ülkelerinde Yunanistanı sevdiğini sanmıyorum. Neden Yunanlar NATO ülkesi de Türkiye değilmiş gibi davranılıyor onu hiç anlamıyorum.

    Dedelerimizden çok dayak yediler ondan.. Bosna'da nato ne kadar tarafsızsa, Filistin'de, Mısır'da, Libya'da, Lübnan'da ne kadar tarafsızsa işte tüm bu İslam aleminin, eski Osmanlı topraklarının hilafet merkezi İstanbul olan Türkiye'ye de o kadar tarafsızlar.. Hata bizde, düşmandan merhamet bekliyoruz, o da diyor ki al sana merhamet al sana merhamet..

  • Abd bizi ve yunanistanı savaştırmaz.En fazla bir tarafın eli kayar ve çatışma olur, ötesi olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9

    türkiye bu yola eninde sonunda çıkacaktı.


    fakat şimdi doğru zaman mı?


    ayrıca en can alıcı soru şu;


    karşınızdakilerle savaşacak silahınız teknolojiniz ve gücünüz var mı?


    bu sorunun cevabını devletten başkası bilmiyor.


    eğer güvendiğimiz gizli silahlarımız varsa yapılan şey doğrudur.


    ama eğer senin fransa ile ve sonrasında karşına tüm avrupa dikildiğinde ki savaş olursa dikilecekler... tüm hepsi ile savaşacak olağanüstü bir silahın gücün yoksa da bu hareketlere girişiyorsan çok büyük hata olur.


    adamlara fırsat verir o kapıyı bir açarsan ülken elden gider.


    bu çok nettir. bu işin şakası yok.


    eğer blöf değilse büyük işlere girişilmiş gibi görünüyor. umarım önlemi alınmıştır hesabı yapılmıştır. yani her devlet büyük işler yapmak ister. ama gücün yoksa yerinde oturmak daha iyidir.


    her şekilde umalım dua edelim ki savaş çıkmasın.

    ben de alıntı yapayım, nihat boylu diye birinden...

    oldukça önemli alıntılar..




    Önce Ebabil kuşlarının ülkemizde çok fazla görülmesi ile başladı serüven.

    Sonra, Türkiyenin bulutları ve hava akımını kontrol eden teknolojiyi elde ettiğinden bahseden kimlikler TV ekranlarında gizlice susturuldu.

    (Hadislerde bahsedilen, düşmanı kumlara gömecek fırtına silahı)



    Sonra Erdoğan:

    "Öyle güçlü silahlar yapıyoruz ki, dünya bu güce bakakalacak" dedi.



    Ve Süleyman Soylu:

    "Öyle şeyler gerçekleştiriyoruz ki birazını sizinle paylaşsak, gece sabaha kadar uyuyamazsınız. Öyle şeyler hazırlıyoruz ki görecekler Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını." dedi



    Libya operasyonlarında Fransız gazeteci Louisa LaMarsia;

    "Türkiye'nin Libya'da, İdlip'te bütün başarılarını sadece SİHA'larla yaptığına inanmıyorum.

    Pansirleri, mühimmat depolarını, telsiz altyapısını ve her şeyi istisnasız nokta atışıyla vuruyorlar. Bizim bilmediğimiz bir başka teknoloji kullanıyorlar" diye yazdı.



    Nihayet Güvenlik uzmanı Mete Yarar:

    "Savunma envanterimiz %70 gizli. Biz bunları söyleyemeyiz. Bildiğimiz çok harika ve inanılmaz çalışmalar var. Bunlar gerçekten uykularımızı kaçıracak büyük buluşlar. Şunu söyleyeyim, rahat uyuyun"!



    Şimdi Fransız savaş gemisi:

    "Üzerimizde tanımlayamadığımız yüzlerce cisim uçuyor. Bunların ne olduğunu anlayamıyoruz. Bütün sistemimizi kilitledi. Geminin bütün dijital sistemi kontrolümüzden çıktı. Bize kılavuz gönderin” diyerek yardım istedi!



    Reis doğu Akdeniz'den sonra Egede de rahat durmayacak. Bir savaş çıkmadıkça bize rahat vermeyecekler. Adaları nükleer başlıklı füzeler ile silahlandıran, eğitim kampları ile dolduran İsrail. Orada egitim kamplarını yöneten de Mossad.



    Yunan bu ihanetin bedelini ödemeli, ödeyecek!



    Yunan adaları eğitim kampları Türkiye organizatörü Osman Kavala idi. Selahattin Demirtaş da, Ekrem İmamınoğlu da oralarda eğitim gördü. Herkes biliyor ki, Kılıçdaroğlu "Yannia" adlı 12 milyon dolarlık yatta Mossad ile görüştü.



    Herkes yaptığının bedelini ödeyecek. "Bir daha Türkiyede seçim olmayacak" diyen bir alimin sözlerini unutmuyorum. 2022 sonuna kadar ne olacaksa olacak!



    Son savaş bizim topraklarımızda patlak verecek. Bu kaçınılmaz. Peygamberimizin hadislerin de bahsedilen son savaşa ait Müslümanlar da önemli çoğunluk bizler olacağız.

    Zülkarneyn a.s, zamanın Türkleri ile ismi Bilge Kağan ile Nuh a.s dan sonra Rabbimiz bu Dünyaya Türkler ile nizam verdi. Perdeyi yine biz kapatacağız.

    Bize, "Dünyaya düzen ve nizam veren kavim" liyakatını veren, bu yolda bizi onore eden Alemlerin Hakimine Hamd olsun.





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.