Şimdi Ara

FPSlerdeki Aimi Geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 alalı fazla olmadı ama cod oynarken mesela oldukça zorlanıyorum onlineda. Adamlar çatır çatır vuruyor ben beceremiyorum bir türlü. Halbuki iyi bir pc oyuncusuyum.. Ps3 teki aimimi geliştirmek için napmam gerekir? Sadece zamana bırakıp oynamaya devam mı, yoksa değişik tavsiyelere açığım..

• Pratik yapmaktan başka çaren yok, bende senin durumdaydım, oynaya oynaya alıştım ama hala pc'deki kadar rahat değilim.
  • sensivity ayarı çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Demon Of Worlds

sensivity ayarı çek

Ayrıntılı bir ayarı yok sanırsam?
  • quote:

sensivity ayarı çek

Sensitive ayarları pek işe yaramıyor. Düşürsen hareketler çok ağırlaşıyor arttırsan nişan almakta zorlanıyorsun, en iyisi bol pratik yapmak.
  • unc2 tarzı oyunlar oyna ben oyle yapıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

unc2 tarzı oyunlar oyna ben oyle yapıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum,

Bugün demosunu denedim yarım saatte anca bitirdim :D Biraz aim kasayım bari:) Sağolun arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warzone düşük fps sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam uzun süredir Konsolda FPS oynuyorum 2 Yıl kadar bende senin gibiydim şuan ise bir kaç arkadaşıma nasıl oynadığımı sorman yeter . 2 tane etken var ;

1) L3+R3 Kombinasyonu ikisini aynı anda kullanırsan aim'in daha serileşir .
    2)Bol pratik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

Hocam uzun süredir Konsolda FPS oynuyorum 2 Yıl kadar bende senin gibiydim şuan ise bir kaç arkadaşıma nasıl oynadığımı sorman yeter . 2 tane etken var ;

2)Bol pratik

R3 beni zorluyor hakkaten. Mesela aniden karşıma biri çktığında pek hakim olamayıp sonuna kadar ittiriyorum gökyüzünü tarıyorum:D Onun az ittirildiğinde daha kolay nişan alındığını biliyorum fakat pcdeki refleks olmuş sanki.. Siz sadece konsolda mı oynuyorsunuz, yoksa hem pc hem konsol mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

Hocam uzun süredir Konsolda FPS oynuyorum 2 Yıl kadar bende senin gibiydim şuan ise bir kaç arkadaşıma nasıl oynadığımı sorman yeter . 2 tane etken var ;

2)Bol pratik

R3 beni zorluyor hakkaten. Mesela aniden karşıma biri çktığında pek hakim olamayıp sonuna kadar ittiriyorum gökyüzünü tarıyorum:D Onun az ittirildiğinde daha kolay nişan alındığını biliyorum fakat pcdeki refleks olmuş sanki.. Siz sadece konsolda mı oynuyorsunuz, yoksa hem pc hem konsol mu?

2 yıldır sadece konsolda oynuyorum .

• Tabiikide pratik yapman lazım
  • Pratik yapmanın dışında sensitivity yi arttırıp bu şekilde kendini geliştirenler her zaman senden avantajlıdır. Belli bir başarıya geldikten sonra yavaştan sensitivity 6-7 gibi seviyelere getirip denemelere başlamanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

sensivity ayarı çek

Sensitive ayarları pek işe yaramıyor. Düşürsen hareketler çok ağırlaşıyor arttırsan nişan almakta zorlanıyorsun, en iyisi bol pratik yapmak.

nasıl yaramaz normal sensitivt ayarıyla arkaya dönemiyorsun oyuna hakim olamıyorsun arttır sensitivty ayarını bol pratik yap alışırsın
  • Oynayarak geliştirirsin
  • hocam mesajda yazmışsın gökyüznü tarıyorum filan single modu oynamadın mı ? bence oynamadıysan haya yaparsın sonra special ops'ta kileri de oyna biraz. boşuna kd ratio yu indirme benim gibi hala düzeltemedim
  • Direk multiplayer'a dalıyorsun, en büyük hatayı yapıyorsun. Önce single'a alış. Oradaki adamları doğru düzgün vurabilirsen, 1 senede multiplayer'da profesyonel olursun. E birazda yatkınlığına bağlı.
  • hocam adamlar çatur çutur vururlar ,bu senın becereksizliğinde falanda değil , oyunda iken selecet tusuna bak baglantı kalite çubugun 3 görünerecek ( ben 4 görüyorum diyenler ölü iken basar iseler 4 görürler 9 ADAMLAR BİZLERİ 1 SANİYE ÖNCEDEN GÖRÜYORDA ONDAN vuruyorlar oldugunde KILL CAM a BAK SEN ASLINDA ATEŞ BİLE ETMEMİŞ GÖRÜNÜYORSUNDUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

hocam adamlar çatur çutur vururlar ,bu senın becereksizliğinde falanda değil , oyunda iken selecet tusuna bak baglantı kalite çubugun 3 görünerecek ( ben 4 görüyorum diyenler ölü iken basar iseler 4 görürler 9 ADAMLAR BİZLERİ 1 SANİYE ÖNCEDEN GÖRÜYORDA ONDAN vuruyorlar oldugunde KILL CAM a BAK SEN ASLINDA ATEŞ BİLE ETMEMİŞ GÖRÜNÜYORSUNDUR

Evet belirgin bir lag var.. Ama sorunum şu an o bir saniye ile değil.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Arkadaşlar ps3 alalı fazla olmadı ama cod oynarken mesela oldukça zorlanıyorum onlineda. Adamlar çatır çatır vuruyor ben beceremiyorum bir türlü. Halbuki iyi bir pc oyuncusuyum.. Ps3 teki aimimi geliştirmek için napmam gerekir? Sadece zamana bırakıp oynamaya devam mı, yoksa değişik tavsiyelere açığım..

ben konsolda oynarken zorlanmiorumda benide call of de harcıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.