Şimdi Ara

FPS TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of duty Ya da Battlefield olmasın hepsini bitirdim.Internet olmadıgı ıcın kasada multiplayer oynayamıyorum
    O yüzden Sıngle Player FPS önerilerinizi beklıyorm TPS olmasn ama
    Borderlands 1-2 bıtırdım.
    Deus ex filanda bitti.
    Crysis 1-2-3 de bitti
    Half life 2 bitti
    Quake 3-4 bitti
    Doom 3 bitti
    Portal 1-2 Bitti
    Bioshock 1-2-3 bitti
    Team Fortres 2 bitti
    Unream tournament tüm seriler bitti
    Fallout 2-3 las vegas
    F.e.a.r serisi de bitti

Bu tarzda tps olmayan FPS bakıs acılı Single player oyn lazm.
    Oynamadklarım dısında önerirseniz iyi olr^^

• Far cry 3?
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    Oynadım hocam ya:) Yazmayı unutmuşm.Etrafta adam öldürmekten çok Bitki toplayı hayvan derisi topayp kendime eşya yaparak ve artifact gizemlerini keşfederek oynadım.
  • Hard Reset
    Singularity
    Shadow Warrior
    Rise of Triad
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Singularity Hard reset fena degil gibi.Deneyeceğim.
    Shadow warrior Çok arcade geldi cocuk oyunu gibi
    Tesekkrler.
  • Metro serisi iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcade hocam ama eski FPSler gibi arcade yoksa zorluk olarak COD'un BF'in Single'ından daha zor emin olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K Monitör Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metro 2033 ve Metro Last Light'ı mutlaka oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 13 Kasım 2014; 1:15:48 >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Metrı serisini oynadım 2033 güzeldi atmosferi baya gizemliydi.Mermi bulmak Zordu.Metro tünellerindeki yaşamı iliklerime kadar hissettim:d
    Ama last light ilk 1 saat iyidi sonrasında iyice aksyion oyununa bağladı az daha zorlasa battlefied 4e rakip olrdu.Yan okadar bol Silah ve Mermi oluyorki bir süre sonra Terminatöre dönüşüyorsunuz.Buda ne korku hissi bırakıyor ne heyecan dibine kadar sıksam mermiyi üzülmüyorum cunku 2 adım sonra sarjorum yıne full olacak:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Metrı serisini oynadım 2033 güzeldi atmosferi baya gizemliydi.Mermi bulmak Zordu.Metro tünellerindeki yaşamı iliklerime kadar hissettim:d
    Ama last light ilk 1 saat iyidi sonrasında iyice aksyion oyununa bağladı az daha zorlasa battlefied 4e rakip olrdu.Yan okadar bol Silah ve Mermi oluyorki bir süre sonra Terminatöre dönüşüyorsunuz.Buda ne korku hissi bırakıyor ne heyecan dibine kadar sıksam mermiyi üzülmüyorum cunku 2 adım sonra sarjorum yıne full olacak:(

O oyunun başlarında öyle. Oyun ilerledikçe zorluğun ne demek olduğunu anlıyorsun Özellikle dışarıda geçen bölümlerde. Öyle yaratıklar geliyor ki pompalı dışında ki silahlarda mermi kalmadığını bilirim. Tünellerde yine iyisin çünkü asker öldürüp sağda solda mermi bulabiliyorsun ama dışarıda o kadar yaratık öldürüyorsun cephane yok. Senaryo işleme bakımından da daha iyiydi bence. Yani diyeceğim o ki oyunu yükle ve tekrar oyna Hele sonlara doğru bir müzik çalıyor muhtemelen günler boyu kafanda çalıp duracak içini parçalayacak

• Brothers in Arms.
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Mermiyi geçtim filtre bulmak çok zor. Hard da başlayayım dedim pişman oldum. Bir de kulaklıkla son ses oynayınca adamın nefes almada zorlanması, tünellerden gelen garip sesler sanki oradaymışsın hissi veriyor. Atmosferi bu kadar iyi olan oyun zor bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Valla ben Mermi sıkıntısı hiç çekmedim.Sürekli şarjörüm dolu gezdim.Belkide Normal Modda bitirdiğim içindir.Ama Bu ağızımıza taktıgımız Filtre demişsiniz galiba o maskelerden bulmakta baya bir zorlandım.Birde ben etrafı gezmeyi seven biriyim Agızımda maske varken 3-4dk.da direk hedefe kitlenmek yerine ekstra mermi silah vs.bulurum diye birde çevreyi arastırınca havasız kaldıgım cok oldu. :D
    Ama son bölümlerini gerçekten sevmedim.Metro oyununa ters bir last chapterı vardı.
    En zevk aldıgım ve Oha bu oyun nerelere gidiyor böyle dedigim Nokta Tünellerde araç kullanmak ve Karanlıkta Sudan yaratıkların çıktıgı bir balıkcı Köyü gibi yere geldıgımız yerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 13 Kasım 2014; 13:57:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.