Şimdi Ara

FPS oyunları için Oyun Mausları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar ben oyun mausu almak istiyorum fakat aklıma taklıan bişeler var

Özelikleri nelerdir / normal mausa oranla

Daha rahat nişan alma felan oluyormu

daha rahat hareket tarzında şeyler

Fiyatı ne kadardır bunların

Önereceniz 1 tane varmı

http://www.ereyon.com.tr/kategori/oyun-mouselari.aspx Bunlar nasıl sizce ?

Yardımlarınızı Bekliyorum

• oyun oynarken rahatlık sağlıyor.

logitech g500 kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim.
  • Şahsen A4-tech x7 sınııfından XL-747H kullanıyorum gayet rahat vekullanışlı elede çok güzel oturuyor tavsite ederim
  • Logitech G700 kullanıcısıyım ve gayet memnunum. Senin sorduğun sorulara gelirsek;
    Oyun mouselarin normal mousetan farkı daha rahat olması ve hızlı olmasıdır, şunuda soylemeliyimki mouse tek başına iyi performans göstermez ona uyum sağlıycak padte olmalıdır. Rahat nişan alma konusunda kesin bir bilgim yok zannedersemki farenin
    eline iyi oturmasına bağlı bu olay. Rahat
    hareket mousen kalitesine bağlıdır ama rahat
    harekette pad mousedan daha önemlidir.
    Fiyatlarına gelince benim gördügüm min ve
    max fiyatlar 90 TL ve 350 TL(40 TLlikte game mouseları var ancak Microsoftun mouseları daha iyidir:D) Bu ekipmanları **** sitesinden bulabirlirsin. Gayet guvenilir ve kapıda teslim yapıliyor.
    Öneriler orta fiyatlardan verilir benim sana önerim ise Razer.Deathrader fiyatı kargo ucretiyle 170 TLyi buluyor.
    Benden bu kadar iyi eğlenceler sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Razerin Deathrader mouseu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech G500
  • Gaming Mouse tan bahsediyorsun. Gaming ekipmanlarda 2 firma gayet başarılı ve arayı açmış durumda. Steelseries ve Razer.
    Razer in deathader v2 mouse u en son 180 tl idi hemen hemen bu fiyatlarda bulabilirsin.
    Bir diğer kaliteli Razer mouse ise Abysus tur. Fiyatı daha ucuz tam bilgim yok ama oda kalitelidir.
    Steelseries te ise çeşit daha fazla.
    Steelseries Sensei en son çıkan mouse ve en iyisi durumunda şu anda fiyatı 240tl idi en son.
    Diğer seçenekler ; Kinzu v2 ve Kana bunlarda 100-170 tl arası değişiyor.

Mouse larda dpi farkları vardır. Yani sensivity durumları elin hassaslığına göre değilebilir hızı hassasiyeti ayarlar. Daha iyi aim almanı kavramanı daha rahat oynamanı sağlar ve evet gaming ekipmanlar la daha iyi oynarsın ama mousepad olmadan tam performans alamayabilirsin.
    Mousepad önerim ise Steelseries QcK+ dır gayet kalitelidir.

Logitech g300 ve A4Tech x7 de ucuz ve alınası modellerdir ama tabi yukarıdaki mouse lar kadar performans bekleme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz birşeyler bakıyorsan a4tech x7 mouselarına bakacaksın. Daha orta halli bir şey istiyorsan logitech'e bakacaksın. Razer'ın da ucuz modellerine bakabilirsin. O sitede güzel ürünler var o siteden bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 6 Aralık 2012; 20:56:30 >
  • razer al farketmez hangisini istiyorsan onu al
  • razer deathadder v2 akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.