Rıdvan Şu anda FB'de yönetici mi? Rıdvan'ın kaç parası var ki FB için sağa sola para verecek.
Ayrıca ben FB yapmadı diye bir şey söyledim mi ?
Bak buda teşvik primi veren yöneticiniz. Ben isim vermeyeceğim. Fenerbahçe ve Galatasaray ile maçı olan bir takıma göğüs reklamı verdim. Bu maçlardan birer puan alırsanız reklam bedeli bu, üç puan alırsanız reklam bedeli bu, puan alamazsanız zaten verdiğim bedel bu dedim. İhsan Kalkavan http://www.tempodergisi.com.tr/spor/01841/
Ak pak klubünüz var ya. Ak mı pak mı öğrenin diye yazdım.
Attığını sandığınız tokat başka yerlere şakladı. Gücünüz varsa başka tokat atmaya ben buradayım..
Ben mi yanlış duydum, yoksa ''şırraaaaaaaaaank' diye bir ses mi geldi?
Teşvik primi olmasa anadolu klüpleri nasıl geçinecek sanıyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Teşvik primi olmasa anadolu klüpleri nasıl geçinecek sanıyorsunuz.
en büyük kaynakları
vah vahh, bir tarafın yöneticisiyle futbol yorumcusunu da kıyaslamaya başladılar, bir fenerli yönetici sıradan bir yönetici bu lafları etse yer yerinden oynardı, 10 kişilik sakarya yla öndeyken 1 pozisyonda gol yiyip teşvik primi var diye ortaya çıkın, bu nasıl bir acizliktir ya
bu başlıkta atıp tutanlarıda unutmuyoruz, saygıyla anıyoruz...
teşvik - prim - şike ... di mi ama
Rıdvan 5 maç da olsa, fenerde teknik direktörlük yaptı hatırlatırım
Arkadaş her sene aynı şeyi yapıyoruz.Maç alıp maç satıyoruz.Bizim en büyük gelirlerimizden :p Napalım biz kazanamıyoruz reklamlardan tv gelirlerinden vs vs den.Anca oyuncu kakalarsak sizlere o.Ne yapalım maksat eşit şartlarda mücadele için
Hocam yalnız teşvik dedikoduları ilk 5 maçta değil son 5 maçta ortaya çıkar. Teşvik veremeden gitti Rıdvan
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Rıdvan 5 maç da olsa, fenerde teknik direktörlük yaptı hatırlatırım
neyi tartışıyosunuz anlamıyorum..
türkiye liginin kurulmasından bu yana her takım şike ve teşvik girişimlerinde bulunmamsına imkan yok..
bu kuluplerin başkanları ve yöneticileri türkiyenin en zengin insanları..taraftarları hersene şampiyonluk bekleyen insanlar..takımlarının başarıları yönetimin kendi prestijlerini arttıracak ve işlerindeki karlılığı arttıracağı bir ortamda kimse şike teşvik yoktur demesin..
malesef bu böyle..
bugün büyük kulüp başkanından biri çıkıp ben şike yaptım dese bile küme düşürülmeyeceği bi ortam varken, bize burdan inşallah maşallah şikesiz ligler olsun demekten başka bişi düşmez diye düşünüyorum.
Arkadaşlar şimdi öyle bir şey konuşyor ki adam.
Evet Teşvik primi şike değildir.
Ama açık ve saçık Şerefsizliktir, namussuzluktur.
Şerefsiz olmanın Kanunlarda cezası yok.
Hak helal değildir teşvik primi.
Şimdi BJK şampiyon olsa ANA SÜTÜ GİBİ HELAL diyebilmeniz için böyle adamların olmaması lazım takımınızda...
Siz şampiyon olsanız ben düşünceğim şimdi bunlar Şerefsizlik yaparak, diğer takımlara para verip onları azdırarak şampoiyon oldular....
Bakın hadi şike dğeil diyoruz, Kayserispor Fenerle oynadı, orada BJK teşvik primi verdi diyelim.2-3 hafta sonra BJK ile oynıcak.
Şimdi 2 hafta önce dünya para aldığınız yardım aldığınız takıma karşı biraz al gülüm ver gülüm yapmaz mısınız yaparsınız?
Hem şerefsizlik hem şike.
Esasen teşvik veriyon da aynı paranın içinde bize yatın harcı da var , Anahtar teslimi FULL PAKET::::
Bjk yapıyor demiyorum, böyle diyince yapmış kadar oluyor...
quote:
Orjinalden alıntı: fallinlove
yav mal bu adam, durduk yere söylediği lafa bak. Adamlar zaten yavuz hırsız misali hep baskın çıkmayı becerebiliyo, sen de böyle malzeme ver. Afferimm
dostum sözün kime
aziz yıldırım,mahmut uslu,nihat özdemir vs aynı cümleyi kursa ;
3 takım aynı gün "temiz lig tesviksiz lig" pankartı açar 3 takımın yöneticileri ortak basın acıklaması yapar yetmez ayrı ayrı karşı görüs bildirip sütten cıkmıs ak kasık rollerine girer telegol özel programı yapılır,1 adet meczup ve birkac senaryoya baglı tlf kaydı meydana getirilir vs vs vs
bjk yöneticisi bu acıklamayı yapar bırakın gazete haberini donanımhaberde bile ufacık bir topic ancak olur
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
vah vahh, bir tarafın yöneticisiyle futbol yorumcusunu da kıyaslamaya başladılar, bir fenerli yönetici sıradan bir yönetici bu lafları etse yer yerinden oynardı, 10 kişilik sakarya yla öndeyken 1 pozisyonda gol yiyip teşvik primi var diye ortaya çıkın, bu nasıl bir acizliktir ya