Şimdi Ara

FOX SPORTS HD YAYINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırm kimse bu konuyu vermemiş 79. kanalda Fox Sports HD yayındadır bilginize....

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • nfl maçları için sabırsızlanıyorum güzel bi yayın akışı var şimdilik

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

nfl maçları için sabırsızlanıyorum güzel bi yayın akışı var şimdilik

hd kutu ne kadar ya :S almayı düşünüyorumda 2008 aktivasyonlu üyeliğim bendeki ona gçrebilirmiyiz hd ye

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nein

quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

nfl maçları için sabırsızlanıyorum güzel bi yayın akışı var şimdilik

hd kutu ne kadar ya :S almayı düşünüyorumda 2008 aktivasyonlu üyeliğim bendeki ona gçrebilirmiyiz hd ye

kutu teknosada 450 küsürdü en son baktığımda ama ben kutuyu satın almadım ayda 30 liraya 1senelik taahüt yaptım artı 2 ayımda bedavaydı o teknosa kampanyası şeklinde

Orijinalden alıntı: hanturk

Sanırm kimse bu konuyu vermemiş 79. kanalda Fox Sports HD yayındadır bilginize....

Demek ki forumda bu kanalı önemseyen kişi yokmuş. Gereksiz bir kanal daha geldi.
    Daha Fazla Göster
  • Açıldığından beri ne zaman baksam golf maçları oluyor..

Orijinalden alıntı: s.volkan

Açıldığından beri ne zaman baksam golf maçları oluyor..

hocam senelik spor paketi ne kadar ? sd makine var bide bende

• Hangi paket de acaba ?

Orijinalden alıntı: qarakedi

Hangi paket de acaba ?

maxi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.