Şimdi Ara

FOTOLARI KLASÖRLERE AYIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 8 Plus kullanıcısıyım. Film Rulosu'nda binlerce foto birikti. Burayı eriterek fotolarımı düzenlemek istiyorum. Ancak Film Rulosu'ndaki bir fotoyu başka bir albüme eklediğimde aynı foto Film Rulosu'nda durmaya devam ediyor. Film Rulosu'nda durmaya devam eden fotoyu sildiğimdeyse eklediğim albümden de siliniyor. Kısacası bir fotoyu başka bir albüme eklerken fotoyu kesmiyor, kopyalıyor. Bunun bir yöntemi var mıdır?

İkinci sorumsa şu:

Bir fotoyu gizlediğimde Gizli klasörüne atıyor. Böyle böyle Gizli klasöründe de binlerce foto birikti. Burayı da klasörlere ayırarak eritip düzenlemek istiyorum. Tabii ki tüm bu klasörler yine gizli olacak şekilde.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

• Sanırım olmuyor fakat Documents 6 gibi uygulamalar ile klasörleyebilir ve galeriden silersiniz. Bu durumda fotolar iCloud’a yüklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone da en sevmediğim özellik bu. Ben istediğim gibi klasör açarak klasörlere ayırmak istiyorum ve başka yerde olmasını istemiyorum. 256GB binlerce foto birikti. Hepsi karmakarışık. Ayrı klasör açıp resimleri oraya taşımak ve başka yerde olmaması bu kadar mı zor ? Apple tarafından ilk çıktığından bu yana düzeltilmeyen saçma sapan bir şey bu.

• ilk defa ios kullanmaya başladım ve android in kolaylığından sonra fenalık geçireceğim artık. albümleme özelliği bile kullanışsız olur mu bir sistemde. kafayı sıyıracağım bu düzensizlikten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.