Şimdi Ara

fotoğraflı şikayete ceza kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa Nilüfer Barış Mh. Ali Rıza Bey Cd. üzerinde Adalet Kent Sitesinin önünden geçen bisiklet yoluna 05.08.2015 tarihinde saat 19:50 'de park etmiş 16 BUD 08 plakalı aracın fotoğrafı ektedir, işlem yapılması için gereğini arz ederim.

Cevap
    T.C.
    BURSA VALİLİĞİ
    İl Emniyet Müdürlüğü
    Sayı :19482364.10752.64032/4565 07.08.2015
    Konu : İnternet mesajı
    Bursa Emniyet Müdürlüğü bursa155@egm.gov.tr adresine gönderilen 06.08.2015 tarihli internet mesajınızda, fotoğrafını gönderdiğiniz 16 BUD 08 plakalı aracın 05.08.2015 günü saat 19.50 de Barış Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi Adalet Kent Sitesi önünde bisiklet yoluna park edildiğini belirttiğiniz, gereğinin yapılmasını talep ettiğiniz anlaşılmıştır.
    Göndermiş olduğunuzu fotoğrafa istinaden bahse konu araca 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 61/1-n maddesi gereğince cezai işlem uygulanmıştır.
    Rica ederim.
    Önder DÜLGER
    Trafik Denetleme Şube Müdürü
    3. Sınıf Emniyet Müdürü
    -----------------------------------------------------
    Bursa Trafik Dnt Sube Mudurlugu
    -----------------------------------------------------
    Emniyet Genel Müdürlüğü Kurumsal E-Posta Servisi

• Vaaay iyi oldu bu .Bu arada Özdileğin oraya çok kötü şekilde park ediyorlar.Otoparkına bile
  • Hocam tebrik ederim valla. Benim içim rahat etti. Bende artık rastgeldikçe fotoğraf çekerim. Nereden ihbar ediyoruz acaba
  • Hayret bunlara ekibin orda olması gerekiyordu diyip kesmiyorlardı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Hocam tebrik ederim valla. Benim içim rahat etti. Bende artık rastgeldikçe fotoğraf çekerim. Nereden ihbar ediyoruz acaba

http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
  • Bazi emniyet mudurlukleri ne foto nede videoya ceza kesiyorlar ekipler olmadikca ceza kesemeyiz diyorlar bursa emniyet mudurlugunu bu duyarliliklari icin tebrik ediyorum.

• Adama bak davar gibi gitmiş arabayı bisiklet yoluna parketmiş cezayıda yemiş iyi olmuş..zaten bu şahin,doğan,doblo,apaçi bmw bi de resimdeki gibi ticari araçlar bu trafiği de park alanlarını da Felç ediyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de, ben birkaç ay önce yaptığım görüntülü başvurudan red cevabı aldım. Sanırım ilden ile değişiyor.

• soru : bu aracın fotoğrafını 1 sene sonra tekrar göndersek tekrar ceza yazılır mı ? ( farklı açıdan çektikleriniz de olur )
  • Eline sağlık iyi yapmışsın hocam.

• Aracin plakadan ceza gercekten kesilmis mi kontrol edebilecegimiz bir yontem var mi? Ben inanmadim ceza kestiklerine. Kontrol edelim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmışsınız elinize sağlık.Eğitim zorunlu ülkemizde ama Medeniyet herkese kazandırılamıyor...

• Tarih marih nasıl belli oluyor
    Bir onden bir arkadan çek 6 ayda bir yolla
    Ps inceleniyor mu ayrıca yoksa memurun biri bakıp plaka şu ceza miktarı şu mu diyor

• Arkadaşlar Exif Data incelerler sanıyorum. Ayrıyetten konum bilgisi de varsa fotoğrafta desteklenir.

Tabi bunun da dalaveresi olur ancak bizim görevimiz bu trafik canavarlarını bildirmek.
  • İstanbul umraniye ceza kesemeyiz demisti bana fotografa gore, ekip cekmeli fln yazmislardi. Kafalarina gore mi kesiyorlar ihbara cezayi? Klasik turkiye yine devam!

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bazi emniyet mudurlukleri ne foto nede videoya ceza kesiyorlar ekipler olmadikca ceza kesemeyiz diyorlar bursa emniyet mudurlugunu bu duyarliliklari icin tebrik ediyorum.

Bknz. İstanbul Emniyet Müdürlüğü... Adamlara HD video gönderiyoruz yine sallamıyorlar...
  • güzel bir yaptırım olmuş daha da bilinçlenir topluluk umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Tarih marih nasıl belli oluyor
    Bir onden bir arkadan çek 6 ayda bir yolla
    Ps inceleniyor mu ayrıca yoksa memurun biri bakıp plaka şu ceza miktarı şu mu diyor

benim sorumun bir diğer hali, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

Aracin plakadan ceza gercekten kesilmis mi kontrol edebilecegimiz bir yontem var mi? Ben inanmadim ceza kestiklerine. Kontrol edelim .

En Para nın sitesinden ceza ödeme yerine plakayı girdim birşey çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

Aracin plakadan ceza gercekten kesilmis mi kontrol edebilecegimiz bir yontem var mi? Ben inanmadim ceza kestiklerine. Kontrol edelim .

En Para nın sitesinden ceza ödeme yerine plakayı girdim birşey çıkmadı

hacı hesabında para kalmamış.. o yüzden nasılsa ödeyemeyecek diye sorgulamamıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.