|
selam kardeşlerim, yaş 27, hiç kız arkadaşım olmadı. Bir kızın elini bile tutmadım. Genelde garip, soğuk bulur insanlar beni. Sanırım sosyal anksyiteden bu. Fotoğraflarda da hep suçluluk psikolojisi hisseden biri gibi çıkarım. Normalde de öyle gözükürüm. Birkaç fotoğrafımı ekleyeceğim. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı, sevmeyi beceremedim ben de becermeyi sevdim. Ama becermek derken johnny sins abimiz gibi becermek değil. Bir şeylere hasıl olmak, o işte başarılı olmak gibi.. Bu yüzden başarılı bir grafik tasarımcı oldum, çok para kazandım. O yüzden benim gibi asosyal, yalnız kardeşlerim varsa hayata bu yönünden bakmak sizi geliştirecektir. Şimdi bir milletvekili kadar kazanıyorum yeri geliyor bir ayda. İstediğim kişi ile gerekirse, hiç tercih etmeyeceğim halde para vererek birlikte olabilirim. Boşuna demedim ya, sevmeyi beceremedim ben de becermeyi sevdim bu yüzden.. Madem başlıkta belirttik, garip tipimizi de atalım. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benvevegala -- 19 Ekim 2024; 19:42:11 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı