Bildirim
Fotoğrafçılık Hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çanta _____________________________ -
Bana hediye verecek biri olsa nikon 17-55 2.8 lens isterdim
_____________________________ -
bütce ne kadar? _____________________________ -
Ramiz06 : Çanta her fotoğrafçıda mevcut daha değişik bi tarz arıyorum .
cwr : Kim istemez ki :D Daha ucuz maliyetli bir şey arıyorum Bkz. Lens Bardak gibi .
anesss : Bütcem 35-40 tl en faz_____________________________ -
Boş çerçeve götür içini doldursun oda :D hepsini hdd de saklamasın :D _____________________________ Neyse Kadrajım Çıksın Fotografım.. -
Bana objektif bardak gelmişti. Çok mutlu olmuştum ama benim ki kaliteli orjinal, onlarda pahalı ama ucuzlarıda var 25 liraya falan. _____________________________ 
PENTAX K10D
PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw -
Elektronik cerceve hediye etsen cektigi fotograflari oraya atar masasina falan koyar guzel olur aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bardak iyidir bende severim _____________________________ -
Öncelikle imzan kurallara aykırı, bi zahmet imzayı düzelt.
Tripod olabilir hediye olarak_____________________________ -
Fotoğraf temalı bir t-shirt olabilir _____________________________ -
bi mini tripod bide bardak alsan tamamdır işte hacı _____________________________ -
masa tripodu,bardak,filtre,parasoley,temizleme kiti _____________________________ -
_____________________________ İsmine hasret kalmış insanların coğrafyasında yaşadı ve öldü Barış. -
Eğer kendine güveniyorsan ona modellik yap. _____________________________ -
parasoley veya filitre güzel fikirmiş . Tshirt düşündüm ama emin olamadım . Rozet fln düşündüm ama güzel şeyler bulamadım . Teşekkür ederim fikirler için . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahmurat
Eğer kendine güveniyorsan ona modellik yap.
Benim de en çok ihtiyacım olan şeylerden biri
Kız arkadaşımı çekiyorum şimdilik sadece
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler