Şimdi Ara

Fotoğraf merakınız kaç yaşlarında başladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için bu 12-13 yaşında şimdi markasını hatırlayamadığım(markası olmayadabilir )bir makinaydı.Tabi ozamanlar dijital ne gezer.

• 6. Sınıfta markası "türkiye çocuk" olan bi filmli makineyle başladı. Her hafta fotoğrafçıya gider değiştirirdim filmlerini. Sonra bi kompakt aldım onla idare ediyodum nikonun bi tane like makinesini aldım sonra ( aynı kompakt gibi) en sonunda dslr siparişimide verdim inşallah ayın 19nda 550D geliyor
  • şu anda 21 yaşındayım bundan 7 sene önce merak saldım. eski kıbrıstan gelme benden yaşlı bir filimli makine vardı ama o filmlerin yanması yüzünden kaç fotografım yandı.. şu anda elimde dijital bir makine var ama DSLR alma planları yapmaktayım naspse onuda alıcam
  • 16 yaşında başlayan birisi sizce geç kalmış mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outwork

16 yaşında başlayan birisi sizce geç kalmış mıdır ?

niye geç kalsın ki hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 12 Aralık 2010; 14:38:03 >
  • Bende ilk fotoğrafçılığa amatör olarak 16 yaşlarında başladım. O günden bugüne kadar o heyecan hala geçmedi
  • fotoğraf merakım ne zaman başladı bilmiyorum ama vide kamera merakım 13 yaşımda başladı markasını hatırlamadığım omuza konan büyük kamerayı dayımın oğlundan alıp kullanmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En geç benim başlamış olabilir... Dijital makina öncesi askerde iken bir Zenith almıştım ama sonrasında ve hatta askerde de ne zaman kullandığımı dahi anımsamıyorum :) sene 1993 idi... Derken, ancak 1995 sonu Nikon E5900 alarak fotoğrafa olan gizli merakımı uyandırmıştım.... Sene 1995 ve o zaman yaş 33 idi !!!
  • ben herzaman fotoğraf sevmeyi çok severim,tam olarak 12yaşında yapmaya başladım
  • 8-9 yaşında olduğunu farkettim. SLR ile aynada kendimi çektiğim fotoğraflarım var. Albümleri kurcalarken görmüştüm. Hem de pijamalıyım, yataktan kalkar kalmaz yaramazlığa koyulmuşum sanırım. Hala o makineyi kullanıyorum.

Ulen gerizekalı madem babanın makinasını kurcalıyorsun niye gidip kendini çekiyorsun dimi.
  • lise 2(16 yaşında)'deyken ankara gezisi için abimden fotoğraf makinesi istemiştim.kodak'ın 35 mm filmli fotoğraf makinesini alıp göndermişti.ara ara o makineyle fotoğraf çekiyordum.o zaman merakım yoktu.abim, kendisine aldığı sony f828 dslr like makinesi ile fotoğraf çektikçe merakım arttı.şimdi kendime maddi kaynak bulursam dslr makine almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 12 Aralık 2010; 22:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Orijinalden alıntı: outwork

16 yaşında başlayan birisi sizce geç kalmış mıdır ?

niye geç kalsın ki hocam

33 ü gördükten sonra sorumu geri alıyorum demek ki yaşı yokmuş

• 1988 yaş 19
    Makina Kiev
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

En geç benim başlamış olabilir... Dijital makina öncesi askerde iken bir Zenith almıştım ama sonrasında ve hatta askerde de ne zaman kullandığımı dahi anımsamıyorum :) sene 1993 idi... Derken, ancak 1995 sonu Nikon E5900 alarak fotoğrafa olan gizli merakımı uyandırmıştım.... Sene 1995 ve o zaman yaş 33 idi !!!

@jiddi Hocam yaşınızı bilmem profilinize bakışımı değiştirdi doğrusu. Bundan sonra Yasin abi diye hitab edicem, saygılar

Orta okul yıllarında Kodak makinem vardı. Rahmetli babam almıştı. Ama basçek tipli ve berbat sonuçlu bir makiaydı zaten o zamanlar film takıldı mı haftalar hatta aylar sonra çıkartılırdı. Dolayısıyla pek deneysel çalışmalar yapamazdım. Ve fotoğrafa karşı bir sevgi oluşmadı. Hobi olarak fotoğrafa ise 6 yıl kadar önce dandik bir dijital makine ve ardından A530'la başladım. Malumunuz eskiden fotoğraf makinesi her evde bulunmazdı, dolayısıyla kurcalanacak aletten yoksunduk. Gönül isterdi ki o ortaokul yıllarında evin bir köşesinde Zenit olsun . Dijitalle beraber herkes artık fotoğrafçı oldu. İyisiyle kötüsüyle herkes fotoğrafı çekip anında ekranda görür oldu. Sanırım ben de o nesildenim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.