Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, konuyu açabileceğim en uygun bölüm burası sanırım. Bu aralar kendime bir fotoğraf makinesi almak istiyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Her zaman yanımda taşıyabileceğim büyüklükte ve kaliteli fotoğraflar çekebileceğim bir makinem olsun istiyorum. Canon PowerShot SX720 HS dijital fotoğraf makinesi aslında aklıma yattı gibi ama daha iyi özelliklere sahip tavsiye edebileceğiniz bir makine varsa öğrenmek isterim. 3000 liraya kadar bütçe ayırabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3000 lira bütçe varken o canon SX720 denen alet cep tel kalitesinde foto çeken bir makinadır. Ona değil de Canon 200D, Nikon D3500(bu çok yeni çıktı), Olympus OM-D E-M10 Mark II gibi modellere bakın. Gerçek anlamda fotoğraf kalitesini üst düzeye taşıyan makinalardan birini alın.

    Yoksa sakın bu Canon SX720 gibi, benzeri sınıf ürüne para vermeyin. Kaç lira bilmem amma bugün 1.500 liralık cep telleri de o kalitede foto çekiyorlar üstelik çok ama çok daha yetenekli oluyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    3000 lira bütçe varken o canon SX720 denen alet cep tel kalitesinde foto çeken bir makinadır. Ona değil de Canon 200D, Nikon D3500(bu çok yeni çıktı), Olympus OM-D E-M10 Mark II gibi modellere bakın. Gerçek anlamda fotoğraf kalitesini üst düzeye taşıyan makinalardan birini alın.

    Yoksa sakın bu Canon SX720 gibi, benzeri sınıf ürüne para vermeyin. Kaç lira bilmem amma bugün 1.500 liralık cep telleri de o kalitede foto çekiyorlar üstelik çok ama çok daha yetenekli oluyorlar.
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında yazdıklarınız çok mantıklı ama beni bahsettiğiniz modellerden vazgeçiren büyüklüğü. Ben taşıması kolay bir model arıyorum. Yazdığınız modelleri daha detaylı inceleyeceğim yinede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/yeni-baslayanlar-veya-telefonum-var-ama-kamerasi-yetmiyor-diyenler-gt-gt--122743623



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 26 Kasım 2018; 20:2:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    https://forum.donanimhaber.com/yeni-baslayanlar-veya-telefonum-var-ama-kamerasi-yetmiyor-diyenler-gt-gt--122743623
    Tam olarak aklımdan geçenleri anlatan bir konu teşekkür ederim. Konuda adı geçen modelleri biraz inceleyeyim tekrar fikirlerinize başvuracağım. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, 1 ay kadar önce kendime 5d aldım, full frame bir kamera kendisi ve bedava denilecek fiyatta. acayip güzel fotoğraflar çekiyor.
    https://forum.donanimhaber.com/2018-de-canon-5d-classic-mark-1-aldim--136048555#136048555 inceleyebilir, sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • Aynalı mı Aynasız mı istiyorsunuz önce ona karar vermelisiniz. Ayırdığınız bütçeye göre çok çok iyi makineler bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.