Şimdi Ara

Fosforcu tayfa sizce başarılı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

instagramdan üniversitede okuyan fosforcu tayfalardan bir kaç kişi takip ediyorum

ne zaman baksam ders çalıştıklarını belli eden ögeleri paylaşıyorlar

işte şunu bitirdim bunu yapacam diye

ama aynı zamanda aktif post ve hikaye atıyorlar

nasıl oluyor lan buuuu

ben telefonu elime aldığımda 2 asır ara veriyorum lan

• Sonuçlardan sonra kaçarlar kısmında çok doğru söylenmiş. Youtube'da gezerken yamanın canlı yayınını gördüm. Adam soru cevap videosu yapmıştı ve biri şu an netlerin nasıl geçen seneki sıralaman kaç diye sorunca memnuniyetsiz bir yüz ifadesiyle yayını kapattı. Bu arkadaşların amacı zaten çalışmak değil. O sponsorlardan gelen kitapları tanıtmak için nerden baksanız binleri bulan paralar alıyorlar. Yalandan kendilerini iki üç tane motivasyon sözleriyle uyutup, hayallerimizin peşinden, o valziler dolacak diye saçma sapan sözlerle kandırıp izleyici kazanma derdinde çoğu.

Fosforcu tayfa, çalışıyormuş gibi davranmayı yegane amaç edinmiş insan topluluğudur. Yaygın türler genelde 70k-300k arası sıralama elder. Ancak bazı nadir türlerinin 20kya kadar çıktığı görülmektedir.

Mola/Ders oranlarının 2'den küçük olduğu nadir görülür.

Yaygın kanının aksine üniversiteye girip g*tlerinin üstüne oturmazlar. "Öylesine yaaa" diyerek yine bir şeyleri taklit ederek haldur huldur yeniden hazırlanırlar. Ancak fosfor değişmedikten sonra zaman neye yarar. Tekrar g*tlerinin üstüne ebediyen olmak şartıyla otururlar.

• Sınavdan sonra ortalıktan kayboluyorlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba fosforcular iş hayatına atılınca nasıl bir boşluğa düşüyorlar?

• fosforcu ne demek ?
  • merymluleci M kullanıcısına yanıt

Fosforcu tayfa, çalışıyormuş gibi davranmayı yegane amaç edinmiş insan topluluğudur. Yaygın türler genelde 70k-300k arası sıralama elder. Ancak bazı nadir türlerinin 20kya kadar çıktığı görülmektedir.

Mola/Ders oranlarının 2'den küçük olduğu nadir görülür.

Yaygın kanının aksine üniversiteye girip g*tlerinin üstüne oturmazlar. "Öylesine yaaa" diyerek yine bir şeyleri taklit ederek haldur huldur yeniden hazırlanırlar. Ancak fosfor değişmedikten sonra zaman neye yarar. Tekrar g*tlerinin üstüne ebediyen olmak şartıyla otururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 21 Aralık 2020; 21:10:45 >
  • brosbeforehoes kullanıcısına yanıt
    nasıl çalışıyormuş gibi görünür ki insan bide bunu niye yapsın cok saçma
    reis konuyu iyice anlamam için instadan örnek verebilceğin fosforcu var mi jfjsjdhjwndnxj
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: merymluleci

reis konuyu iyice anlamam için instadan örnek verebilceğin fosforcu var mi jfjsjdhjwndnxj

calismabakani

sevimwolf

#yks hastagi ile örnekler çoğaltılabilir

allah buneeee gözlerim kanadı
  • Sonuçlardan sonra kaçarlar kısmında çok doğru söylenmiş. Youtube'da gezerken yamanın canlı yayınını gördüm. Adam soru cevap videosu yapmıştı ve biri şu an netlerin nasıl geçen seneki sıralaman kaç diye sorunca memnuniyetsiz bir yüz ifadesiyle yayını kapattı. Bu arkadaşların amacı zaten çalışmak değil. O sponsorlardan gelen kitapları tanıtmak için nerden baksanız binleri bulan paralar alıyorlar. Yalandan kendilerini iki üç tane motivasyon sözleriyle uyutup, hayallerimizin peşinden, o valziler dolacak diye saçma sapan sözlerle kandırıp izleyici kazanma derdinde çoğu.

• Kahvelerini ve Stabilo 283828lü kalem setlerini çekip fotoğrafı efektlemek için 2 saatlerini telefonda geçirdiklerini iddia edebilirim ama kanıtlayamam

JDSSKJSADFKLDFSAADFSKDFSALŞALŞKDFS INCREDIBLE COMMENT FSDSFLÖFSALSFAŞLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layt_selamii -- 21 Aralık 2020; 21:48:16 >
  • Youtubede video atar gibi instada story atıyolar şaşılacak durum yok

• Dedi fosforcu

• Dümdüz başarısız

• çok fazla renkli kalemi olup başarılı olan arkadaşlarım var yani başarılıları vardır
    Ama bu popüler olan hesaplarda ihtimal çok düşük, işi gücü yok post atıp içerik mi ayarlayacak, ders çalışır onun yerini

Bunu neden merak ettiniz acaba ben de bunu merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sönmezde sevdiğim kitapçı fosforlu kalem hediye etmek istedi,gerçek bir dhli gibi davranıp reddettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 22 Aralık 2020; 0:59:2 >
  • layt_selamii kullanıcısına yanıt
    BENİ NIYE TAGLEMEDİN
  • %5 kadarı başarılı haklarını yiyemem ama geri kalanı günde 20 soru ant. Mat. 1 cözüyor bugünde çok çalistim diyip kendini avutuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.