Çalışmabakanı mühendislik okumasına rağmen günde o kadar postu nasıl zaman ayırıyor apayrı bir olay. Okul bittiğindede mühendislikte iş yok diye ağlıyorlar. İşveren olsam bunları bedava bile çalıştırmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappy34 -- 22 Aralık 2020; 3:11:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fosforcu tayfa sizce başarılı mı? (2. sayfa)

-
-
Fosforcu hiçbir zaman fosforcu olduğunu kabullenmez
soru özünde hatalı
bir fosforcuyu tespit etmişsen
Zaten başarısız olacaktir eğer başarılı olmuşsa senin tespitin eksik ya da hatalidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aşko sen değilsin ki fosforcu. Burada takılan bizdendir.
-
hocam bir de sürekli tyt ayt ile alakalılar. bunlara kim reklam veriyor onu anlamıyorum
-
Değil tabiki. -
tüm fosforculara gelsin bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi manada çalışırken bunu kayıt altına almak neredeyse imkansız. En verimli çalışma anı gibiymiş gibi gösterilen anlar genelde boş bulunulan, ne yapsam diye düşünülüp paylaşım yapılan anlar gibi geliyor bana. Ben şu an bilgisayardan çalışıyorum. Tasarım animasyon progrlama vs. Kayıt altına almam için yapmam gereken tek şey ekran kaydı programımda çalışma başlangıcında start bitişinde bitir'e basmak. Ama olmuyor çok odaklanıp çalışıyorken insan bir start düğmesine bile basamıyor :D Birkaç tane ekran kaydı aldım ama ortalarda bir yerlerde başlıyor hep.
Yani bence ciddi çalışıp aynı anda aktif paylaşım yapmak çok zor, çoğu gerçekçi değil.
-
ayrıca bkz. (ne kadar fosforcusun testi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 22 Aralık 2020; 21:24:1 > -
Bu fosforculara kin duyulmasını anlamış değilim. İnternetten gördüğünüz birisine bu kadar kin duymamalisiniz. Ya irziniza kast etti yada birilerini taklit ediyosunuz :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X