Şimdi Ara

Teknik astsubaylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
18.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik astsubay olmak için ne yapmamız lazım meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum hava,kara,jandarma teknik astsubaylık düşünüyorumda meslek liselerine avantaj varmış düz liselere göre daha düşük puan istiyorlarmış diye duydum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi rica etsem

• Ben bu sene girecektim fakat kimya bölümü olduğun için almadılar sınava

ele elo ve pc ler girebiliyordu .

Çok saçma
  • Evt Düz Liseslere Bakara Sizin Avantajlısınız Aranızda nerdeyse 30 puan fark var.
  • Bilgisayar bölümüyüm sizce kaç puan alırsam gidebilirim bu sene ayrıca mülakattan sonra polislik gibi yazılı sınav varmı veya baska ne zorlukları var ? forumda bu konudan bahsedilmemiş araştırdımda belki baskalarınında işine yarayabilir bu konu
  • Bildiğim kadarıla ygs ye gidiyorsun, oradan 180 puan, yani başajı aşman yetiyor.. Daha sonra seni onlar kendi sınavını tabi tutuyorlar ve mülakata giriyorsun.. Epey külfetli bir iş.. Ama girince işin hazır oluyor ve askeriye çatısı altında olduğu için askere falan gitmiyorsun..
  • Kuvvetine gore puan degisir, artar azalir. En dusuk kkk aliyor, en yuksek dkk, ben hkk ye girmek istiyorum bilgisayar veritbani.
  • havada bildiğim kadarıyla bölümlere göre puanlar değişiyor,örneğin (sayıları salladım) bilgisayarı 250 ile alırken elektriği 230 makinayı 210 ile alıyor ama genelde bilgisayarın puanı yüksek oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ HAZIRLIK HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkeze yorumları için teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım sanırım en yüksek jandarma alıyormuş burdan bilgileri aktarırım tam detaylı öğrenince
  • Jandarmanin bence cok fazla avantaji yok neden yuksek ki?
  • tam olarak bilmiyorum sözel bölümden astsubay olunabiliyormu bi yerde dikkatimi çekti de

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu puanları şöyle:
    Yönetim Bölümü: 220( YGS1-2-3-4-5-6)
    Teknik Bölüm:190 ( YGS 1-2-6)

yazıyordu doğrumudur bu ve teknik bölüme sözel puanla gidemezmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

tam olarak bilmiyorum sözel bölümden astsubay olunabiliyormu bi yerde dikkatimi çekti de

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu puanları şöyle:
    Yönetim Bölümü: 220( YGS1-2-3-4-5-6)
    Teknik Bölüm:190 ( YGS 1-2-6)

yazıyordu doğrumudur bu ve teknik bölüme sözel puanla gidemezmiyiz

ygs6 yani eşit ağırlıktan alır, TM.
  • ben meslek lisesi tesisat bölümü ve iklimlendirme alanında okuyorum girebilirmiyim yardımcı olursanız ...
  • evet girebilirsin başvuruları takip etmen yeterli olacaktır online olarak başvurduktan sonra gününü bekliceksiniz.... ben giremedim açık öğretim lisesi mezunu olduğum için inşallah siz girersiniz
  • slm ben meslek lisesinde okuyorum bolumum bilgisayar teknik astsubay olabilmem icin nasıl bi yol izlemem gerekir bana yardımcı olursanız sevinirim...
  • Ben naçizane bildiklerimi paylaşayım, ilkokuldan arkadaşım atl bilişim mezunu ama şuanda sahil güvenlik kom. topçu sınıfı muvazzaf astsubay. 2 yıllık myo gibi eğitim alıyorsunuz yatılı olarak. Birde makina, motor bölümü mezunlarının deniz kuvvetlerinde çarkçı ( geminin mekanik aksamından, motorundan, boyasından, ağır işlerden sorumlu ) sınıfı astsubay olarak çalıştığını da 1. ağızdan biliyorum. Eğer astsubay olacaksanız arama motoruna "astsubay nasıl olunur" yazmanız yeterli. Üşenen arkadaşlar için; önce üniversite sınavlarına başvururken askeri okullara girmek istiyorum gibi bir seçenek var onu işaretliyorsunuz. Üniversite sınavına giriyorsunuz. Bu arada kuvvet komutanlıkları da aradığı kriterleri yayınlamış oluyor. Onların istediği şartları sağlıyorsanız sağlık muayenesi, spor mülakatı ve sözlü mülakattan geçiyorsunuz. Şunuda belirteyim, 2 yıl boyunca askeri bir okulda okuyacaksınız ve astsubaylar ordunun ağır işlerini yaparlar.

• yani teknik astsubaylıga gıde bilmek icin normal astsubay gibi kara harp okuluna basvuru yapıyoruz ondan sonramı teknık astsubaylı secıyoruz??
  • Ben Ticaret meslek lisesi pazarlama mezunuyum bu teknik eleman bölümünde bize de bi iş cıkarma acaba askeriyenin alım satım işleri falan bilgisi olan var mı baş vurıyım mı ? 2013 mezunuyum yani bu sene 2014 son
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.