Şimdi Ara

Forza Motorsport 4 İncelemesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
19.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha okumadım ama müsait olduğumda okuycam teşekkürler.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Eline sağlık.O kadar uğraşmışsın ve güzel bir inceleme yapmışsın.Teşekkür etmezsek ayıp olur...
  • Güzel inceleme yapmışsın çok beğendim.
    Çok sağolun arkadaşlar, beğenmenize çok sevindim.

Öncelikle inceleme de atlanan büyük bir konu başlığı var; o da replay modudur. Lütfen bunu düşünüp tekrar gözden geçirelim.. Çünkü ben online yarıştığım 0.1 sn'lerin hesabının yapıldığı yarışın replayını izlemenin verdiği tadı tarif edemem..

Ayrıca yarıştan sonra sektör sektör kim hangi hızla hangi sektörü geçmiş ayrıntılı ve eşanlı görüntü-harita sunabilen bir simülasyon evladı var mıdır?

ayrıca dost sen gece Nürburgring de yağmur ciselerken başladığın yarışı sabah gün doğarken bitirmenin tadını hissetseydin eminim Forza 4'ü ; GT5'den üstündür demeye çekinirdin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Kasım 2011; 20:38:59 >

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

gerçekten kalite paylaşım diye buna derim..

Öncelikle inceleme de atlanan büyük bir konu başlığı var; o da replay modudur. Lütfen bunu düşünüp tekrar gözden geçirelim.. Çünkü ben online yarıştığım 0.1 sn'lerin hesabının yapıldığı yarışın replayını izlemenin verdiği tadı tarif edemem..

Ayrıca yarıştan sonra sektör sektör kim hangi hızla hangi sektörü geçmiş ayrıntılı ve eşanlı görüntü-harita sunabilen bir simülasyon evladı var mıdır?

ayrıca dost sen gece Nürburgring de yağmur ciselerken başladığın yarışı sabah gün doğarken bitirmenin tadını hissetseydin eminim Forza 4'ü ; GT5'den üstündür demeye çekinirdin..

Forza 3 Gt5 den ustun ne forza 4 u.2 konsola sahibim ps3de ilk oyunum gt5 prologue dir.Gt5 ide oynadım bu arada.

• @SLaYeR KiNG
    Forza Motorsport 4'ün Gran Turismo 5'den daha iyi olduğu konusunda ısrarcıyım. İkisini de uzun süre oynadım, bu kanıya vardım. Sesler olsun, oynanış olsun, çok daha iyi bir oyun Forza Motorsport 4. Dinamik hava şartları bir artıdır, ama daha iyi yapmaz GT 5'i.

Replay konusuna gelince, kendim pek önemsemediğim için bahsetme gereği duymadım. Vaktim olunca inceler, yazarım senin için.
  • kar yagmur çamur gece görüş sis bunlar oyuncuyu aracı etkileyen faktörler..
    arkadaş 2. dvd den sadece 2 gb lık veri atıldı demiş hdd ye geri 6 gb boşluk mu var.
    şöyle diyorum ben bütün bunların olması için galiba oyunun yeniden yazılması yapılandırılması gerekli
    alan yetersiz diyip kolaya kaçıcam ama dedimya sadece 2 gb lık veri ...
    onlar nasıl yapmış 25 gb 50 gb yerim dar oynayamıyorum hesabı. forza yı ben nfs ve dırt serisinden daha bi çekici buldum.
    eksilerine ragmen...forza 4 de pistleri aynı gördüm araclarda gene aynı ek araclar devam filimi.
    yalnız çevre konusunda gelişim gözlemledim........
    siparişi de verdim shoptodan gözü kapalı
  • eline sağlık,çok emek harcamışsın

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

kar yagmur çamur gece görüş sis bunlar oyuncuyu aracı etkileyen faktörler..
    arkadaş 2. dvd den sadece 2 gb lık veri atıldı demiş hdd ye geri 6 gb boşluk mu var.
    şöyle diyorum ben bütün bunların olması için galiba oyunun yeniden yazılması yapılandırılması gerekli
    alan yetersiz diyip kolaya kaçıcam ama dedimya sadece 2 gb lık veri ...
    onlar nasıl yapmış 25 gb 50 gb yerim dar oynayamıyorum hesabı. forza yı ben nfs ve dırt serisinden daha bi çekici buldum.
    eksilerine ragmen...forza 4 de pistleri aynı gördüm araclarda gene aynı ek araclar devam filimi.
    yalnız çevre konusunda gelişim gözlemledim........
    siparişi de verdim shoptodan gözü kapalı

Hocam bir virgül falan kullan yav, iyi birşey mi söyledin, kötü birşey mi anlayamadım.

@kartal2339, @byalican, @FiréLord
    Sağolun arkadaşlar, bu tarz şeyler duymak güzel.

@mazlum62
    O kadar da değil arkadaşım. 'Gran Turismo' ismi yarış oyunları dünyasının en prestijli ismidir hâla. Bence aradaki fark çok küçük.

--------------------------------------------------------------------

Artılar-Eksiler kısmı eklenmiştir.

• Harika olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Harika olmuş.

Sağol dostum.
  • forza 4 ü incelediğim kadarıyla gt5 ten tek bir üstün yanı var oda güncel araç modellemeleridir. örneğin bmw, mercedes ve posche nin güncel modellerini bulmak mümkün. kia ceed bile premium olarak sunulmuş oyunda keza fiat punto evo da öyle. gt5 japon arabaları dışındaki güncel avrupa araçlarına dahada bir önem vermeli bence. gereksiz hiç kullanılmayan japon araçlarını çıkarıp güncel ve günümüzde hala tercih edilen avrupa araçları garajına eklemelidir diye düşünüyorum...
    AMD FX 8350 + ASUS M5A97 R2.0 (O.C.) + SAPPHİRE 7870 O.C + GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz + ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER + SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda + OCZ ZS 80PLUS 750W + SİLVERSTONE ARGON AR01 + CORSAIR CARBIDE 200R MidT ATX
  • Hocam harika bir iş .fakat ufak bir eleştirim var.yazı çok çok uzun.5 kişiden 3 u sonunu getiremez yazının. Biraz daha kısa yapsaydın hem kendini çok yormamış olursun hem de okuyanlar sıkılmamış olur.umarım yanlış anlamaz sın.zaten 10 numara inceleme yapmış sın.hayırlı günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asus1981

Hocam harika bir iş .fakat ufak bir eleştirim var.yazı çok çok uzun.5 kişiden 3 u sonunu getiremez yazının. Biraz daha kısa yapsaydın hem kendini çok yormamış olursun hem de okuyanlar sıkılmamış olur.umarım yanlış anlamaz sın.zaten 10 numara inceleme yapmış sın.hayırlı günler

Hocam o kadar çok kestim ki! Sürekli eksiltmeler yaptım, gereksiz yerleri çıkardım, cümleleri kısalttım. Bu en kısa hâli. Ben uğraştım yazdım, okumayan da okumasın yapacak birşeyim yok, bana göre incelemenin niteliği daha önemli. Sağol bu arada.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.