Şimdi Ara

Forza Motorsport 4 İncelemesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
19.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla yılların PS3 oyuncusu olarak Xbox360'ı çok sonra aldım ve GT5-sever olarak Forza4'ü oynadığımda, daha önce FM3'ü falan gördüğümde "peh, grafiklere bak, bu muymuş rakip" şeklindeki feci önyargılarımın ne kadar acı bir kurbanı olduğunu gördüm.

GT'de rayda giden ve kesinlikle rotasından sapmayan yapay zekaya sinir oluyordum mesela. Yandan atak yapıp bir aracın önüne geçtiniz, adam kesinlikle ne yavaşlama, ne bişey, dank dunk çarpıp ittiriyor, kontrolü kaybettiriyordu. İlla geç frenajla viraja girerken geçeceksiniz. Hiçbiri hata yapmıyor, öyle kuyrukta gider gibi dolanıyolardı.

Forza'yı ilk açtım, daha ilk turlarda önümdeki arabayı arkadan yakın mesafe ile sıkıştırırken, yapay zekanın birden o baskıyla hata yapıp, ilk sıradaki aracın son sıraya düşüşünü ağzım açık izledim. Bunun haricinde yine arka sıralarda yaşanan kazalar, araçların ufak veya büyük hataları vs. beni çok etkiledi.

İkinci güzellik ise seslerdi.
    GT'ye bu durumu bilenler çok küfür etti. Adamlar hala PS2'deki sesleri alıp utanmadan koydular. Motor seslerinden bahsediyorum. Sinek vızıltısı gibi...

Forza5'i de gördüm, tamamdır dedim.
    Yalnız 5'in simülasyon kullanımı daha zor. İlla direksiyon gerekiyor gibi. Gamepad bazı durumlarda çok tepki veriyor, durduk yere kontrolü kaybediyorsunuz. Oynanış fazla simülasyona kaymış gibi, arcade'e de geçirmek istemiyorum, alışmak lazım.

• Forza 4 online yarislara beklerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ForzaTurk Team

GT: MURAD35TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Valla yılların PS3 oyuncusu olarak Xbox360'ı çok sonra aldım ve GT5-sever olarak Forza4'ü oynadığımda, daha önce FM3'ü falan gördüğümde "peh, grafiklere bak, bu muymuş rakip" şeklindeki feci önyargılarımın ne kadar acı bir kurbanı olduğunu gördüm.

GT'de rayda giden ve kesinlikle rotasından sapmayan yapay zekaya sinir oluyordum mesela. Yandan atak yapıp bir aracın önüne geçtiniz, adam kesinlikle ne yavaşlama, ne bişey, dank dunk çarpıp ittiriyor, kontrolü kaybettiriyordu. İlla geç frenajla viraja girerken geçeceksiniz. Hiçbiri hata yapmıyor, öyle kuyrukta gider gibi dolanıyolardı.

Forza'yı ilk açtım, daha ilk turlarda önümdeki arabayı arkadan yakın mesafe ile sıkıştırırken, yapay zekanın birden o baskıyla hata yapıp, ilk sıradaki aracın son sıraya düşüşünü ağzım açık izledim. Bunun haricinde yine arka sıralarda yaşanan kazalar, araçların ufak veya büyük hataları vs. beni çok etkiledi.

İkinci güzellik ise seslerdi.
    GT'ye bu durumu bilenler çok küfür etti. Adamlar hala PS2'deki sesleri alıp utanmadan koydular. Motor seslerinden bahsediyorum. Sinek vızıltısı gibi...

Forza5'i de gördüm, tamamdır dedim.
    Yalnız 5'in simülasyon kullanımı daha zor. İlla direksiyon gerekiyor gibi. Gamepad bazı durumlarda çok tepki veriyor, durduk yere kontrolü kaybediyorsunuz. Oynanış fazla simülasyona kaymış gibi, arcade'e de geçirmek istemiyorum, alışmak lazım.

Aynen katiliyorum yazdiklariniza gran tr den forzaya gecmis biri olarak ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: murad35

Forza 4 online yarislara beklerim :)

Her gece 2 arkadas s class da 2 , 3 saat donuyoruz arkadasim , kullanici ismim tigrakaan ekle beni ..

ForzaTurk Team

GT: MURAD35TR
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.