Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (97. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Videoyu izlerken S85B50 motor yatak sardı bile
-
Aynı durum. Girmiyorum bende arcade etkinliğine artık ümidi kestim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swap larız artık napak
-
Öner Şenolyoutube
A freeroam drive in the glorious Mercedes-Benz E63 AMG driven using the Thrustmaster T150 Pro in Forza Horizon 5. https://twitter.com/OnerTR1907 PC Specification ( Desktop ) AMD Ryzen 5 3600 @ Corsair H100x Liquid CPU Cooler Gigabyte B450M S2H XPG GAMMIX D10 DDR4 16GB 3000Mhz Zalman N5 MF PNY GeForce RTX 3060 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Dual Fan Edition ASUS MG278Q Gaming Monitör 27" 2K WQHD Kingston KC2000 250GB NVMe M.2 SSD Zalman GigaMax 750W 80 Plus Bronze Seagate Barracuda 1TB Kingston A400 Sata SSD 960GB Logitech G213 RGB Keyboard G102 Prodigy RGB Mouse HyperX Cloud II 7.1 Gaming Headset Steam id: OnerTR Xbox Gamertag: OnerTRhttps://www.youtube.com/watch?v=J6MDtxPJkNM&feature=youtu.beAMG kükrüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 28 Kasım 2021; 17:0:5 > -
windows 11 de oynayan var mı? nedense bende açmadı.
-
-
-
Bu oyun yakin zamanda indirime girer mi? Yoksa 499 basip premium alicam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
çok dile getirdik bu durumu.aynı sorun bende de var.bende açıp oynamıyorum bu sorun çözülmeden.
-
Aynı durum var hocam ultrada oynuyorum ama belli ki sorunlar var. Bence hepsi tek bi güncellemeyle düzelecek. Yoksa cidden 4 daha sorunsuzdu optimizasyon olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala getirmediler güncellemeyi :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben oynuyorum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
-
Bende de 11 var, sıkıntısız açıyor.
Yalnız olmadığını bilmek güzel 😌
-
Hayırlı olsun hocam pişaman olmazsınız kesinlikle.
Bu onur listesi neymiş ya 60 LVL de açabildim anca
-
-
teşekkürler. pc yi yeniden kurayım o zaman. anlamadığım şekilde ne forza 4 ne de forza 5 açmıyor. antivirüsden mi bilmiyorum. mcafee endpoint security mevcut. onu kurmadan oyunu deneyeceğim bakalım. teşekkür ederim yanıtınız için
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X