Sezonluk ve günlük görevleri yaparak kazanılıyor hocam. |
Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (62. sayfa)

-
-
çark ve dp farmlamak için 75 dk süren otomatik yarışa girdim yarış bitti oyun dondu kapatıp açtım hiç bir şey vermemiş 75 dakikamı geri istiyorum
-
Çark ve dp kasmak için en iyisi takla bugu vardı. Ordan gelen yetenek puanıyla jeep willys alıyorduk
300 tane süper şans çarkı açmışımdır herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
FH 5’te de var mi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ohoo vardı tonla araba ve para yaptık geçen gelen güncellemeyle fixlediler
Forza horizon 3 2 yılda , Horizon 4 9 ayda, Horizon 5 ise 1 haftada 10 milyon oyuncuya ulaşmış, helal olsun.
Daniel Ahmadtwitter
“Forza Horizon 3 took 2 years to reach 10m players Forza Horizon 4 took 9 months to reach 10m players Forza Horizon 5 took 1 week to reach 10m players The power of a high quality game, increased accessibility through PC, Game Pass and Cloud and positive coverage + word of mouth. https://t.co/192MA5yqnD”https://twitter.com/ZhugeEX/status/1461680511215153166?s=20 -
-
Ustad sen bende eklimisin acaba? Dun iyi kulagini cinlattim :) bir yarista drivatar in buga mi girdi ne oldu bir turlu gecemedim 1 saat ugrasmisimdir 1.olabilmek icin :D
Beyler playlistteki 4 vitesli görevinde aracın özelliğini nasıl ayarlayacağız? Pl 100-900 falan yazıyor?
Bir de günde kaç araç satma sınırı var müzayede için?
Bu lanet oyun yuzunden baska oyun oynayamiyorum ne bf ne halo hepsi duruyor öylece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Kasım 2021; 23:6:12 >
Fotolarda western film havası var ekrana ekmek banasım geldi
sesto selemento bu aracı kullanmak güzel oluyor işte
-
Meksika gerçekten çok iyi seçim olmuş ülke harika.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 21 Kasım 2021; 10:25:51 > -
-
-
Bilen yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: | OMG! |
Beyler playlistteki 4 vitesli görevinde aracın özelliğini nasıl ayarlayacağız? Pl 100-900 falan yazıyor?
Bir de günde kaç araç satma sınırı var müzayede için?
Geçen oyunda yoktu sanırım çünkü 4-5 ay oynadım aralıklı bir performans görmemiştim. P1 100-900 demek bu değerler arasında araçlar katılım sağlayabiliyor. Biz mesela A800 ile yaptık onu.
-
Ben de A800 ile yaptım sayılmadı. Nette baktım S1 diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X